• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Benden bundan bahsediyordum okypetecim bazı kişilerde topazio yeşile dönük bir renk alıyor ben çok beğeniyorum işte bu rengi....harika.:lepi:

resim357e.jpg

resim369w.jpg

solotica topazıo mun yeni resimleri.bugün çektim. bu lens bende iyice yeşil ağırlıklı oldu.. bir fikir verir belki almak isteyenlere. çok beğeniyorum ben

gayet guzel duruyor okypete sende,ama gercekten sasırtıcı bir renk topazio..
bak bu cocukta da seninki gibi bir ton olmuş

topazio.jpg

ah keske birde macro bir cekim yapabilsen mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
Benden bundan bahsediyordum okypetecim bazı kişilerde topazio yeşile dönük bir renk alıyor ben çok beğeniyorum işte bu rengi....harika.:lepi:
evet vetmancığım... .o kadar ilginç ki. bende mavilik nerdeyse yok oldu artık.. ama bu renkte çok güzel. teşekkürler..
gayet guzel duruyor okypete sende,ama gercekten sasırtıcı bir renk topazio..

ah keske birde macro bir cekim yapabilsen mafoldumben

sağol daliahcığım..
işte keşke çekebilsem.web camerayla ancak bu kadar çekebiliyorum.... makine alacağım yakında.. o zaman çekerim canım..

valla cok memnun olurum okypetecim,sabırsızlıkla bekliyorum.

evet kesinlikle onda da sendeki gibi resmen okyanus yeşili durmus..boncuk mavisinden cok daha guzel bir ton bu

tamam canım. alır almaz koyarım... evet okyanus yeşili doğru söylüyorsun. aynen o renk duruyor bende...
grafitede aldım mı tamamdır ...yeşil bu. mavide oldumu olay bitmiştiropuyorumnanaktan

vetmancım uyarılaın için çok teşekkürler bende sarı saçlı beyaz tenliyim hidrocor ocre alıcakdım gözlerim çok açık kahve fazla iddialı olmak istemiyorum.sence doğru seçimmi

vetmancım uyarılaın için çok teşekkürler bende sarı saçlı beyaz tenliyim hidrocor ocre alıcakdım gözlerim çok açık kahve fazla iddialı olmak istemiyorum.sence doğru seçimmi

Canım ocre iddialı bir renk değilki. Bence senin gözlerin zaten ocre rengine yakın. Ya hiç belli olmaz yada rengini çok az değiştirir bence hidrocor ocre. Eğer ocre rengini beğeniyorsan hidrocharm almanı öneririm ben. Çünkü zaten gözün açık renk hidrocharm ın kalın çemberi gözüne farklı bir renk verir. Böylece lensin rengi daha güzel belli olur ayrıca gözlerinide büyük gösterir.

vetmancım ice ların rengi de sende çok güzel durmuş yaa.. Yakından doğal duruyor mu? sen doğallık bakımından nasıl buluyorsun ice ı ve çevrendekilerin tepkileri ne?

vetmancım ice ların rengi de sende çok güzel durmuş yaa.. Yakından doğal duruyor mu? sen doğallık bakımından nasıl buluyorsun ice ı ve çevrendekilerin tepkileri ne?

Didemciğim sıfır makyajla dışardan yeni gelmiştim ufaklığı parka götürmüştüm. Rüzgardan toz kaçmış hali bu. Bunu bir de makyajlı düşün. Çok daha güzel durur. Ama fotoğraflarda açık duruyor. Normalde dışarıda biraz daha koyu duruyor. Çok doğal durduğu için kimse lens olduğunu anlamıyor ki:)

merhaba arkadaşlar bende yıllardır bl ve frlook kullanıcısıyım çok doğal durmadığını bilsemde hevesimden kullandım yeşil ve grı renklerini bir kaç gündür bu topiğe takılıyorum ve solotika nın renklerine hasta oldum.ben esmerim ama saçlarım küllü kumral boyalı vetman senden tavsiye istiyorum.göz rengim koyu ela açık kahve arası resmimi koymaya çalışıcam unutmuşum bu işlemide biraz uğraşmam gerek.okypete lens rengine bayıldım inanılmaz doğal.
didem yeni aldığın lensin rengini gösterdinmi çok merak ettim ben kaçırmışda olabilirim!o kadar sayfa okudumki dün!

merhaba arkadaşlar bende yıllardır bl ve frlook kullanıcısıyım çok doğal durmadığını bilsemde hevesimden kullandım yeşil ve grı renklerini bir kaç gündür bu topiğe takılıyorum ve solotika nın renklerine hasta oldum.ben esmerim ama saçlarım küllü kumral boyalı vetman senden tavsiye istiyorum.göz rengim koyu ela açık kahve arası resmimi koymaya çalışıcam unutmuşum bu işlemide biraz uğraşmam gerek.okypete lens rengine bayıldım inanılmaz doğal.
didem yeni aldığın lensin rengini gösterdinmi çok merak ettim ben kaçırmışda olabilirim!o kadar sayfa okudumki dün!

teşekkürler ece... gözlerin açık renk, sanada topazıo çok yakışır...tabii vetman daha iyi önerilerde bulunacaktır sana .....

Tamam ece sen resmini yükle bizlerde hep beraber sana yakışacak rengi bulmaya çalışalım. Ama renk konusunda öncelikle hangi rengi hangi tonda istediğinide belirtmelisin.

canım o albümdeki resimi diyorsan lens maalesef bl hareli gri öbür resmimi koyamadım boyutu büyük sanırım.

ece sanırım yeşil tonları sana daha mı,iyi gidecek...bana öyle geldi sanki.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X