- Konu Sahibi White Mocha
Benden bundan bahsediyordum okypetecim bazı kişilerde topazio yeşile dönük bir renk alıyor ben çok beğeniyorum işte bu rengi....harika.:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
solotica topazıo mun yeni resimleri.bugün çektim. bu lens bende iyice yeşil ağırlıklı oldu.. bir fikir verir belki almak isteyenlere. çok beğeniyorum ben
evet vetmancığım... .o kadar ilginç ki. bende mavilik nerdeyse yok oldu artık.. ama bu renkte çok güzel. teşekkürler..Benden bundan bahsediyordum okypetecim bazı kişilerde topazio yeşile dönük bir renk alıyor ben çok beğeniyorum işte bu rengi....harika.:lepi:
gayet guzel duruyor okypete sende,ama gercekten sasırtıcı bir renk topazio..
ah keske birde macro bir cekim yapabilsen mafoldumben
gayet guzel duruyor okypete sende,ama gercekten sasırtıcı bir renk topazio..
bak bu cocukta da seninki gibi bir ton olmuş
ah keske birde macro bir cekim yapabilsen mafoldumben
aaa gerçekten aynı... demekki göz renklerimiz aynıymış...
.
valla cok memnun olurum okypetecim,sabırsızlıkla bekliyorum.
evet kesinlikle onda da sendeki gibi resmen okyanus yeşili durmus..boncuk mavisinden cok daha guzel bir ton bu
vetman sence bu hangisi ??? charme ice gibi sanki ?
vetmancım uyarılaın için çok teşekkürler bende sarı saçlı beyaz tenliyim hidrocor ocre alıcakdım gözlerim çok açık kahve fazla iddialı olmak istemiyorum.sence doğru seçimmi
vetmancım ice ların rengi de sende çok güzel durmuş yaa.. Yakından doğal duruyor mu? sen doğallık bakımından nasıl buluyorsun ice ı ve çevrendekilerin tepkileri ne?
merhaba arkadaşlar bende yıllardır bl ve frlook kullanıcısıyım çok doğal durmadığını bilsemde hevesimden kullandım yeşil ve grı renklerini bir kaç gündür bu topiğe takılıyorum ve solotika nın renklerine hasta oldum.ben esmerim ama saçlarım küllü kumral boyalı vetman senden tavsiye istiyorum.göz rengim koyu ela açık kahve arası resmimi koymaya çalışıcam unutmuşum bu işlemide biraz uğraşmam gerek.okypete lens rengine bayıldım inanılmaz doğal.
didem yeni aldığın lensin rengini gösterdinmi çok merak ettim ben kaçırmışda olabilirim!o kadar sayfa okudumki dün!
merhaba arkadaşlar bende yıllardır bl ve frlook kullanıcısıyım çok doğal durmadığını bilsemde hevesimden kullandım yeşil ve grı renklerini bir kaç gündür bu topiğe takılıyorum ve solotika nın renklerine hasta oldum.ben esmerim ama saçlarım küllü kumral boyalı vetman senden tavsiye istiyorum.göz rengim koyu ela açık kahve arası resmimi koymaya çalışıcam unutmuşum bu işlemide biraz uğraşmam gerek.okypete lens rengine bayıldım inanılmaz doğal.
didem yeni aldığın lensin rengini gösterdinmi çok merak ettim ben kaçırmışda olabilirim!o kadar sayfa okudumki dün!