Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kıs vallaha oyle ama rengi aaaa delikafadulden

beni de angelinalar goturecek yakında zaten...

yalnız birsey dikkatimi cekiyor,seninde cektimi bilemiyorum.hollywood yıldızlarının mavi gozlu olanlarının tonu geneld uc asagı bes yukarı aynı..
tıpkı bizdeki kahverengi goz gibi ..kahveler nerdeyse aynı..orda da maviler nerdeyse hep aynı ton mavi..

daliahcığım,ice çok açık gibi geldi bana. zombi gibi durursa diye korktum. yok artık platin değilim. kumral oldum.....

ben platin saclı bir kızda gordum nc ice..cok hosuma gitmişti.platin olsaydım hemen alırım demiştim..ama haklısın o kadar acık bir renk gercekten riskli..yani cok solukta gosterebilir,mücevher gibi de durabilir

beni de angelinalar goturecek yakında zaten...

yalnız birsey dikkatimi cekiyor,seninde cektimi bilemiyorum.hollywood yıldızlarının mavi gozlu olanlarının tonu geneld uc asagı bes yukarı aynı..
tıpkı bizdeki kahverengi goz gibi ..kahveler nerdeyse aynı..orda da maviler nerdeyse hep aynı ton mavi..

aslında benimde bir numaralı hatunum angelina =)

kesinlikle oyle cnm mavi tonları uc asagı bes yukarı aynı oluyor ...ama ben angelinanın goz rengine halen kestirebilmıs degilim mavi mı yesil mı gri mı ...ısıktan olsa gerek her fot.da farklı cıkıyor

mavi gozleri,ama degısıyor ısıkla gıyılen seyle..
benımde annemın gozleri topazio mesela..yeşil giysin su gibi olur,siyah giyince ice a doner :)))),
yalnız solotica ortak dil oldu aramızda :))))

angelinanın gözlerinin içinde sarılık var. topazioda ki gibi. demekki adamlar açık renk gözlü ,insanlara bakarak üretiyorlar lensleri...

livcim bir kac tane grafite fotosu buldum.sende de tonu bunlara mı benziyor canım ?
grafitefd1.png

gorsel_52i7j7qp9h01.jpg

bu kadının gozleri yeşil..sadece bilgi amaçlı koyuyorum kızlar..
grft1ln4qu8.jpg

Yahu ne güzel yakışmış hepinize soloticalar maşallah :-) Benim ki gelmedi daha benneyaptımki gerçi benim ki adore ama sizinkilere bakınca sölemeden geçemiyorum opuyorumnanaktan zemuszemus

Yahu ne güzel yakışmış hepinize soloticalar maşallah :-) Benim ki gelmedi daha benneyaptımki gerçi benim ki adore ama sizinkilere bakınca sölemeden geçemiyorum opuyorumnanaktan zemuszemus

a.s. sana da çok yakışacağına eminim canımm :) belki sen de grafite düşünebilirsin .. belli olmaz yanii :)) benim de hiç aklımda yoktu..

Didemciğim hem lenslerin hem tokan çok yakışmış. Tokan siyah saçta çok güzel durmuş. Güle güle kullan her ikisinide.

Şimdi yaprak dökümünün fragmanını izliyordum, Ferhundenin gözleride charm mel kızlarr. Gerçek gözü olabilir ama aynı charm mell:)

X