- Konu Sahibi White Mocha
- #4.761
115 ytl ve güvenilirse bende nc mel,topazio birde nc grafite alırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet umarım gerçektir:))
ben ilk iş bi charm mel bi de topazio ya da quartzo alırım:)
topazio tubiş ve sana bence charme grafite de olur beyazsınya pembe allık ve rujla ve kendi saçının rengiyle harika olur.mavi ısrarlarına dayanamayıp topazio ve gri merakımdan graphite alırım.
kıvılcım kuzenim ela gözlü amazon gri taktırdım inanılmaz oldu.lens kullananların soruları topiğinde.kahve gözde yani bende grimtrak durdu onda resmen yeşil oldu .göz tabanı açık olunca amazonlar güzel kaynaşıyor.
evet elifcim bende o yüzden açık renk lensleri sevmiyorum artık..
sırf bu yüzden b&l ları opti freeyle baya koyulttum
yeni alacağım lens kesinlikle damarsız ve koyu renklerde olmalı
şöyle mavimsi ama laciverte kaçan maviler çok hoş duruyor mesela
parlak istemiyrum kesinlikle
Merhaba arkadaşlar yaşanan bazı tatsız olaylardan gerildik ama bu herkezin gözünü açayım diyen bazı kişilerin haklıda görülmesi çok düşündürücü gerçekten..
Biz kimseye gelin burada bizden lens alın demiyoruz değilmi?Zaten kimsenin gözünün açılmasına gerek de yok bu lenslerin fiyatlarını yüzde 80 herkez bilerek alıyor.Ha kimisi cesaret ediyor parasını brezilyaya gönderip kendisi alıyor kimisi uğraşmak istemiyor direk bir günde Türkiyeden alıyor bu lensleri.Tabiki bizde aldığımız fiyata veremeyiz bu lensleri değilmi bir sürü emek harcıyoruz sonuçta..
Obahsettiğiniz site 115 tl ye veriyor lensleri ancak natural coloursların fiyatı yaklaşık 130 tl civarında verdiği fiyat hıdrocor serisi için üstelik yerinden fiyat Brezilyadan yani .Ben bir sürü dükkan kirası gümrük bedeli kargo masrafı birde parayı payball ile gönderirken havale masrafı yaptığım halde 195 tl ye veriyorum.Üstelik benden alan hiçkimsede o riskleri göze almıyor.
Lenslerinde bir hata kusur olduğunda bir günde değişiyor ve 15 gün değil bir günde lensleri elinde oluyorsun
İstediğiniz yerden alın bende size yardımcı olurum bu konuda ancak doğru yerden alın birde doğru renkleri alın yeterki ...
Obahsettiğiniz site 115 tl ye veriyor lensleri ancak natural coloursların fiyatı yaklaşık 130 tl civarında verdiği fiyat hıdrocor serisi için üstelik yerinden fiyat Brezilyadan yani .Ben bir sürü dükkan kirası gümrük bedeli kargo masrafı birde parayı payball ile gönderirken havale masrafı yaptığım halde 195 tl ye veriyorum.Üstelik benden alan hiçkimsede o riskleri göze almıyor.
Lenslerinde bir hata kusur olduğunda bir günde değişiyor ve 15 gün değil bir günde lensleri elinde oluyor.
İstediğiniz yerden alın bende size yardımcı olurum bu konuda ancak doğru yerden alın birde doğru renkleri alın yeterki ...
cnm ben daha önce wrlens e mail atarak fiyat almıştım ama öyle 115 tl gibi bir fiyat değildi. Çok daha pahalıydı. bir de şu var; sahibinden com da gg deki gibi güvenlik sistemi var mı? onay verdikten sonra mı para satıcının hesabına yatıyor. Bu kişi de hiç satış yapmamış..
Bu arada yarın solüsyon alıcam vetmancım. opti free den çok memnunum ama renk koyulaştırıyor diye değiştiricem. Solo care mı renk değiştirmiyordu ? hangisini alıyım?