Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tuğbacım amazon kulandım ben canım
grysini almıştım ama hiç beğenmedim
freshlook gryi renk olarak ok beğeniyorum mesela
ama onun da dokusu hoşuma gitmiyo
o tonlarda uzaktan fazla belli olmayan ama yakından bi gizemlik katan damarsoz bir lens istiyorum
solotica graphite deneyebilirim belki
rainbowun dokusu muhteşem mesela ama onunda gry ve mavi tonları ii değil
of ya dmeek biraz şaşı görünüyoruz ay sinir oldum ya =(

topazio tubiş ve sana bence charme grafite de olur beyazsınya pembe allık ve rujla ve kendi saçının rengiyle harika olur.mavi ısrarlarına dayanamayıp topazio ve gri merakımdan graphite alırım.

kıvılcım kuzenim ela gözlü amazon gri taktırdım inanılmaz oldu.lens kullananların soruları topiğinde.kahve gözde yani bende grimtrak durdu onda resmen yeşil oldu .göz tabanı açık olunca amazonlar güzel kaynaşıyor.

=) anladım cnmm .. aslında bence eğer mat renkler ve uzatan belli olmayan renkler istiyorsan amazon logoon green yada solotica mel diyorum diyorum ben cnm ..
mavi tonlarındaysa grafite düşündüğün gibi olabilir belki cnm ..

topazio tubiş ve sana bence charme grafite de olur beyazsınya pembe allık ve rujla ve kendi saçının rengiyle harika olur.mavi ısrarlarına dayanamayıp topazio ve gri merakımdan graphite alırım.

sağoll bitanemmm .. inşallahhh .. evet maviyi seviyorum ama .. şaşı gibi görünüyormuyuz sencede ?? lens takanlarda öyl e bi göz kayması gibi bişey oluyormu =(=(

kıvılcım kuzenim ela gözlü amazon gri taktırdım inanılmaz oldu.lens kullananların soruları topiğinde.kahve gözde yani bende grimtrak durdu onda resmen yeşil oldu .göz tabanı açık olunca amazonlar güzel kaynaşıyor.

bence her renk göz tabanı açık olunca güzel kaynıyor .. ben mesela topazio yu bile açık renklere daha çok yakıştırdım =)
benm gözlerim siyaha yakın oldukları için bende hemen hepsi bi yapay gibi duruyor sankii ..

evet elifcim bende o yüzden açık renk lensleri sevmiyorum artık..
sırf bu yüzden b&l ları opti freeyle baya koyulttum
yeni alacağım lens kesinlikle damarsız ve koyu renklerde olmalı
şöyle mavimsi ama laciverte kaçan maviler çok hoş duruyor mesela
parlak istemiyrum kesinlikle

kıvılcım sen topazio almıştın değil mi? neyini beğenmemiştin? doğalmı değildi ?

Merhaba arkadaşlar yaşanan bazı tatsız olaylardan gerildik ama bu herkezin gözünü açayım diyen bazı kişilerin haklıda görülmesi çok düşündürücü gerçekten..
Biz kimseye gelin burada bizden lens alın demiyoruz değilmi?Zaten kimsenin gözünün açılmasına gerek de yok bu lenslerin fiyatlarını yüzde 80 herkez bilerek alıyor.Ha kimisi cesaret ediyor parasını brezilyaya gönderip kendisi alıyor kimisi uğraşmak istemiyor direk bir günde Türkiyeden alıyor bu lensleri.Tabiki bizde aldığımız fiyata veremeyiz bu lensleri değilmi bir sürü emek harcıyoruz sonuçta..
Obahsettiğiniz site 115 tl ye veriyor lensleri ancak natural coloursların fiyatı yaklaşık 130 tl civarında verdiği fiyat hıdrocor serisi için üstelik yerinden fiyat Brezilyadan yani .Ben bir sürü dükkan kirası gümrük bedeli kargo masrafı birde parayı payball ile gönderirken havale masrafı yaptığım halde 195 tl ye veriyorum.Üstelik benden alan hiçkimsede o riskleri göze almıyor.
Lenslerinde bir hata kusur olduğunda bir günde değişiyor ve 15 gün değil bir günde lensleri elinde oluyor.

ıstediğiniz yerden alın bende size yardımcı olurum bu konuda ancak doğru yerden alın birde doğru renkleri alın yeterki ...

berrycim evet canım zaten taban rengi açık olanları lens konusunda herzaman çok şanslı buluyorum inanılmaz fakediyor..rainbow gallolarım bile arkadaşım gözü benden bir ton açık kahve olmasına rağmen inanılmaz farketmişti ya..
tuğbacım mel hep aklımda aslında charme mel özellikle didemde gördükten sonra hayran kalmıştım ama mavi tonlarında istiyorum daha çok sanırım graphite olucak yada hala kararsızım ve kaçgündür aklımda olan pretty eyes gry de olabilir..
pineappels cnm topazio çok iddialı bir renk..koyu göze takılınca daha bir iddialı ve açık duruyor..bende çok açık bir renk durdu hiç beğenmedim ve çok yeşilimsi durdu o yüzden hemen elden çıkartmak zorunda kaldım zararınada olsa =(

Merhaba arkadaşlar yaşanan bazı tatsız olaylardan gerildik ama bu herkezin gözünü açayım diyen bazı kişilerin haklıda görülmesi çok düşündürücü gerçekten..
Biz kimseye gelin burada bizden lens alın demiyoruz değilmi?Zaten kimsenin gözünün açılmasına gerek de yok bu lenslerin fiyatlarını yüzde 80 herkez bilerek alıyor.Ha kimisi cesaret ediyor parasını brezilyaya gönderip kendisi alıyor kimisi uğraşmak istemiyor direk bir günde Türkiyeden alıyor bu lensleri.Tabiki bizde aldığımız fiyata veremeyiz bu lensleri değilmi bir sürü emek harcıyoruz sonuçta..
Obahsettiğiniz site 115 tl ye veriyor lensleri ancak natural coloursların fiyatı yaklaşık 130 tl civarında verdiği fiyat hıdrocor serisi için üstelik yerinden fiyat Brezilyadan yani .Ben bir sürü dükkan kirası gümrük bedeli kargo masrafı birde parayı payball ile gönderirken havale masrafı yaptığım halde 195 tl ye veriyorum.Üstelik benden alan hiçkimsede o riskleri göze almıyor.
Lenslerinde bir hata kusur olduğunda bir günde değişiyor ve 15 gün değil bir günde lensleri elinde oluyorsun

İstediğiniz yerden alın bende size yardımcı olurum bu konuda ancak doğru yerden alın birde doğru renkleri alın yeterki ...

teşekkür ederiz vetmann .. iyi niyetinden kimse şüphe etmiyordur sanırım =) her fırsatta yardımcı oluyorsun .. en ufak bi sıkıntıda nasıl ilgilendiğini herkes biliyor .. lenste sorun yaşayan arkadaşların da gerçekten 1 günde lenslerini değiştiriyorsun ..senin güvenilirliğin tartışılamaz bile ..
isteyen alır isteyen almaz .. sattığın fiyatı da bence kimsnin eliştirmeye hakkı yok .. babanın hayrına getirecek değilsin .. kimsede babasının hayrına o kadar uğraşmaz =)=)
bence sıkma canını .. başından beri seni yazılarıı takip eden ler zaten bilirler ..

kullanmadığın renkleri bile bizi aydınlatmak için açıp foto çekiyorsun .. solotica konusunda bizi en çok ta sen aydınlatıyorsun ..

ayrıca ne olursa olsun kibarlığını bozmadan insanları hayvanlarla benzeştirmeden seviyeli tartışıyorsun ..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sağol Tuğbacım aslında söylenecek çok söz var ama tabiki burası bir forum ve burada bilgi paylaşımı yapılması gerekiyor..
Flamingo ile de almadan önce konuşmuştuk ve kız bana yaklaşık olarak 178 tl ye hızlı kargoyla lensinin malolacağını ve gerek duymadığını Türkiyeden almayı tercih ettiğini söyledi ve bunları konuşarak, bilerek aldı. Yani ben Flamingoyu kandırmış mı oluyorum bu durumda?
Buyrun Flamingoya gelen ve asla şişesinden anlaşılamayan ve 24 saatte değiştirilen gerçekten boyama HATALI lens:
dsc02216.jpg

Lenslerinde bir hata kusur olduğunda bir günde değişiyor ve 15 gün değil bir günde lensleri elinde oluyor.

İstediğiniz yerden alın bende size yardımcı olurum bu konuda ancak doğru yerden alın birde doğru renkleri alın yeterki ...

o 115 e satan kişi güvenilir mi peki sadece hidrocorları o fiyata sattığını nerden biliosunuz? neden bu kadar ucuza satıor. hala inanamıorm da ben.

Açık konuşayım bende bilmiyorum ilk defa görüyorum .Bende sizin gibi ilanı gördüm inceledim ben oradan hiç lens almadım.Benimde o sitede ilanlarım var tesadüf gördüm.Oradaki fiyatlara dayanarak söylüyorum.Kimdir nedir bilmiyorum..
Sizde gidin inceleyin her modele ayrı fiyat yazmış.Dolar karşılığı Türk lirasına göre o fiyatlara denk geliyor.Benim tanıdığım bildiğim bir yer değil.Ne kadar güvenilir bilmiyorum gerçekten.Ama size önereceğim denenmiş siteler var .Oticabellucci,wr lens gibi..Oralardan güvenle alışveriş yapabilirsiniz gerçekten çok güvenilir siteler..

Son düzenleme:
cnm ben daha önce wrlens e mail atarak fiyat almıştım ama öyle 115 tl gibi bir fiyat değildi. Çok daha pahalıydı. bir de şu var; sahibinden com da gg deki gibi güvenlik sistemi var mı? onay verdikten sonra mı para satıcının hesabına yatıyor. Bu kişi de hiç satış yapmamış..

Bu arada yarın solüsyon alıcam vetmancım. opti free den çok memnunum ama renk koyulaştırıyor diye değiştiricem. Solo care mı renk değiştirmiyordu ? hangisini alıyım?

cnm ben daha önce wrlens e mail atarak fiyat almıştım ama öyle 115 tl gibi bir fiyat değildi. Çok daha pahalıydı. bir de şu var; sahibinden com da gg deki gibi güvenlik sistemi var mı? onay verdikten sonra mı para satıcının hesabına yatıyor. Bu kişi de hiç satış yapmamış..

Bu arada yarın solüsyon alıcam vetmancım. opti free den çok memnunum ama renk koyulaştırıyor diye değiştiricem. Solo care mı renk değiştirmiyordu ? hangisini alıyım?

Canım o ilanın sahibinden com ile bir ilgisi yok sadece birisi aynı oticabellucci gibi bir siteyi Türkçeye çevirip ilan vermiş aynı wr lens veya oticabellucci gibi bir site tahminimce ama hiç adını duymadım o ilana kadar sanırım yeni. Bu ilandaki Brezilyadaki siteye para göndericeksiniz onlarda size lens göndericek sahibinden comla bir ilgisi yok o sitenin..
Hangi sitenin daha hızlı gönderdiğini bilmiyorum ancak normal kargonun 1 aydan önce gelmediğini biliyorum Bu sitede normal kargodan para almıyormuş yani oradan lens alırsanız 1 ayda ancak gelecek eğer hızlı kargo ile alırsanız ve alacağınız lens natural colours serisinden olursa yine ödeyeceğiniz fiyat yaklaşık 160-170 tl ye denk gelicek..
Didemcim evet solocare çok güzel bir solüsyon tavsiye ederim çok rahat lenslerin bakımınıda yapıyor.Üstelik solocareların lens kaplarıda antibakteriyelmiş...zemuszemus

Son düzenleme:
Back
X