• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar gerçeken son sayfalar sürekli gereksiz yerli yersiz tartışmalarınız kavgalarınızla dolu ..
ben şayet yazmak yada okumak istemiyorum ..
rica ediyorum özel sorunlarınızı özelden msj laşarak çözmeye çalışın ..
burada soloticayla ilgili düşüncelerimizi deneyimlerimizi paylaşıyoruz ..
konu dışı sorunlarınızın yeri burası diil arkadaşlar ..

kızlar bi bakınn güvenilirmi sizce .. banada bi fikir verin .. kargo dahil çok uygun bi fiyat çünki ..
sahibindende ..
her renk mevcut muş .. 15 gün kargo süresi varmış ..

of çok sinir oldum bugün ya çok
annemin doktoruna gittim ameliyat olmuştu geçenlerde bir şey danışmaya ilk defa gördüm kendisini
gözümde b&l gry lenslerim vardı
baya koyulaştı aslında onların rengi
neyse...bana dediki gözünde lensmi var?
bende evet dedim
ay bitek öyle kalsa iyi
sonra demezmi bir noktaya tam bakamıyorsunuz dimi siz..
ay şoke oldum
sonra parmağını kaldırdı dedi ki buraya bakarmısınız
bende baktım
hee bakabiliyormuşsunuz dedi
bende dedimki ya siz beni şaşı sandınız sanırım öyle birşey yok çok çükür dedim
güldü o da..
ya kızlar lenslerle yoksa şaşı gibi mi duruyporuz yaa
ay nasıl sinir oldum anlatamam
ya birde ben b&l ların damarları var diye konuşurken insanların gözüne çok bakmaktan rahatsız oluyorum
bazen gözümü kaçırıyorum
sanırım ondan öyle sandı
ay daha kaç kişi öyle sanmıştır kim bilir ya=(
lensten soğudum resmen =(

canım aynı lens bende de var ve gercekten uzaktan inanılmaz güzel bir renk olsa da yakından damarları belli. ama şaş gibi falan asla gözükmüyoruz emin ol. o doktor da iyice rahatsız olman için uğraşmış sanki. hiç takma onu ve onun gibileri. ama o lensi ben de uzun zaman kullandığım için biliyorum. pek doğal değil gerçekten hoş koyu gözde açık hiç bi lens doğal durmuyor. soloticalar için süper diyorlar onları da henüz denemediğim için bi yorum yapamıyorum ama resimlerden daha doğal olduğu belli gerçekten.. en iyisi doğal lens ve renklere yönelmek sanırım.

of çok sinir oldum bugün ya çok
annemin doktoruna gittim ameliyat olmuştu geçenlerde bir şey danışmaya ilk defa gördüm kendisini
gözümde b&l gry lenslerim vardı
baya koyulaştı aslında onların rengi
neyse...bana dediki gözünde lensmi var?
bende evet dedim
ay bitek öyle kalsa iyi
sonra demezmi bir noktaya tam bakamıyorsunuz dimi siz..
ay şoke oldum
sonra parmağını kaldırdı dedi ki buraya bakarmısınız
bende baktım
hee bakabiliyormuşsunuz dedi
bende dedimki ya siz beni şaşı sandınız sanırım öyle birşey yok çok çükür dedim
güldü o da..
ya kızlar lenslerle yoksa şaşı gibi mi duruyporuz yaa
ay nasıl sinir oldum anlatamam
ya birde ben b&l ların damarları var diye konuşurken insanların gözüne çok bakmaktan rahatsız oluyorum
bazen gözümü kaçırıyorum
sanırım ondan öyle sandı
ay daha kaç kişi öyle sanmıştır kim bilir ya=(
lensten soğudum resmen =(

evet elifcim bende o yüzden açık renk lensleri sevmiyorum artık..
sırf bu yüzden b&l ları opti freeyle baya koyulttum
yeni alacağım lens kesinlikle damarsız ve koyu renklerde olmalı
şöyle mavimsi ama laciverte kaçan maviler çok hoş duruyor mesela
parlak istemiyrum kesinlikle

=) kıvılcımm cnm bende aynı dertten muzdaribimm .. lens belki de farketmeden kımıldıyormu acaba .. çok minikte kımıldasa karşıdan şaşı gibimi görünüyoruzki ..
erkek arkadaşım dedi banada geçen gün .. gözlerinin biri sağa bakıyo biri sola diye =) z<aten o lens takmamı istemiyor da sallamıştım .. ama babam diyor aynı şeyi .. oda istemiyor .. off bu erkekler neden bu kadar karşılar lense =( ama baksana sanada doktor öyle sölemiş .. ben de yüzüme renk kattığını düşünüyorum .. ama açıkcası eskiden olduğu kadar da hastalık boyutunda değilim artık sanki ..

ama cnm b&l da gerçekten ben lensim diye bağırıyor yani .. amazonlar 40 tl .. sen geçici lens düşünüyorsun çünki .. amazon lara bi bak cnm .. b&l dan sonra çok memnun olacağına eminim ben opuyorumnanaktan

Back