Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet vetmancım az önce mesajıma cevap geldi. Ben ing yazmıştım, mesajınızı ing yazın diye bir not vardı. karşılık olarak türkçe cevap vermişler :)) tam senin dediğin gibi mesajımı paralalentes e iletmişler. istersem ben de yazabilirmişim mail adresini vermişler. soloticaların orjinal olduunu ve 4 yıldır sattığını yazmışlar. ben charme serisi hakkında sordum bakalım ekstra fiyat verecekler mi..

Kızlar az önce 1 msg daha geldi. sizle paylaşmak istiyorum ama sorumluluk da almak istemiyorum. Siz de kendisine mail atın ve o şekilde karar verin.

'Kendisi satıyor,Türkce anlamadığı için iletişimi ben saglıyorum.
WR lens kargo ücreti cok alıyor bu nedenle onlarda daha pahalıdır. Web adresini incelerseniz cok güvenilir olduğunu görebilirsiniz,siparişinizi oradan da verebilirsiniz,
'

gelen cevabım bir kısmı..

maalesef site adını yazamıyorum ya çıkmıyo :S

bu siteden bir arkadaş lens almıştı acaba ona sorunsuz ulaştı mı? keşke öğrenebilsek .
didem ben de 75$ grünüyor ve free shipping diyor.

ben şimdi yine sahibinden e mail attım. bi de site ing olmadığı için zor anlıyorum ama ben $75 gibi bi fiyat görmedim cnm :S çok şaşırdım şimdi ya.. parala lenstes e giriyorum ama 104 ve 115 var sadece.

hyr kendisi göndermiyormuş. sadece aracılık ediyor. biz kendimiz sipariş veriyoruz siteden.

hımmm neden aracı olunca fiyat düşüyor ki ,siteden sipariş veriyorsak adam ne kazanıyor niye yapıyorki bu işi.patriye sorsak

adam bişey kazanmıyor zaten. parala lentese paypalla ödüyorsun yine. sadece cor serisi $72. sahibinden de sadece reklamını yapıyor.

charme serisi de $75 :)

bence her kimse soloticaların bu denli pahalı satılmasına kızan birinin işi bu:) ama vetmanın dediği gibi normal kargoyla en iyi ihtimalle 1 aya gelir. o kadar da beklemek zor.

kizlar ben wr lens ten almistim lenslerimi 113 $ normal kargoyla asagi yukari 15 gün sürmüstü elime gecmesi. Ama ben Tr de degilim tabi oraya gelmesi belki biraz daha uzuyodur.

berry valla bence snein mesajları okumuşturr yada kk yı :)))
nasıl keşfedecek yoksa:)))
canımsın bend emerak ettim cidden ama fikir yürüttüm birazz..

genelde satıcılarr arştırmacı oluyorr..
sanırım baka baka siteyi keşfetmiştirr.. birde kapsamlı bir sitee...
türkiyede arakdaşları tanıdıklarıda varsa onay vermişse ilan evrmiş olabilirr..diye düşündüm:))

kızlar cok heycan yaptım konusmanızı görünce naturel color serisi ne kdr acaba bilen varmı :)

Back
X