Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

daha önce sahibindenin linkini verdi bi arkadas demekki çıkıyor
didemcim dolar yükseldi sansımıza yaa ama yinede ucuz görünüyor
topazio alasımm varr boshayallersmile

yaa ben deneme yapmak için dioprilerimi girdim add to bag yaptım total 170dolar yazıyor
tek lens fiyatımı acaba 85 ben mi yanlıs görüyorum pinax cnm bi girip bakabilirmisin :/

wrlensle fiyatları aynı sadece kargo almadıkları için daha uygun oluyor.oticayla wrlens arasındada 15 dolar fark var.yani biz kargoya 80 milyon üstünde para veriyoruz.çünkü kargo 45-60 dolar arası otica bana 2 çift lense 186 dolar fiyat vermişti burası da iki çift nc ye 170 dolar fiyat veriyor üstelik kargo içinde.

yaa ben deneme yapmak için dioprilerimi girdim add to bag yaptım total 170dolar yazıyor
tek lens fiyatımı acaba 85 ben mi yanlıs görüyorum pinax cnm bi girip bakabilirmisin :/

yanlıs yapmıssındır cnm ben demin baktım aynı rakam gorunuyor(tek lens fiyatı) ...ek olarak birseyide sepete eklediyse oyle gorunmus olabilir

akitra 85 dolar cift fiyati numarali veya numarasiz hersey dahil (kargoda)

ancak normal kargoyla 5 le 18 is günü icinde gelir diyo lensler... o kadarini da bekleriz artik napalim

akitra sen alıcakmısın topazio ve ikinci bir lens aslında biraz beklenilse mi acaba bilemedim

cnm güvenemiyorum ki ya hatalı gelirse yabancı dilde henüz iyi değil derdimi anlatamam bile bilmiyorum birileri sipariş verirse belki cesaretlenebilirim

akitra 85 dolar cift fiyati numarali veya numarasiz hersey dahil (kargoda)

ancak normal kargoyla 5 le 18 is günü icinde gelir diyo lensler... o kadarini da bekleriz artik napalim

gelecek olan solotica olunca bekleyebilirim
ama cesaret edemiyorum bence fiyatı cok uygun neden bukdr ucuz
vetmanın söylediği gibi direk satıstan dolayımı acaba ? fisfisfis

ödeme paypal la oldugu icin ben korkmuyorum aslinda cünkü, bi yanlis yaparlarsa ben parami aninda geri cektirebilirim ama lens hatali olursa da, kendi imajlari adina yardimci olucaklarini düsünüyorum... ya da buna kendimi inandirmaya calisiyorum :-p

aslinda o kadar da ucuz degil tatlim sadece kargo yok.... bausch an lomb lar orda 109 dolar mi ne onlarin asil fiyatlarini bilmedigim icin bi kiyaslama yapamadim..

Back
X