Merhaba,
Öncelikle şunu ifade edelim vetman isimli kişinin ne savunucusuyuz ne de avukatı. Sadece bir belge sunulmuş ve bu belgenin ne anlama geldiğini sorduk bu belgeyi açıklamasını istemiz sizin hak veya haksızlığınızı takip etmemiz suç ise suçluyuz. Buna ek olarak GalPal denen üye sitede paylaşım yaptığı içeriği boşalttığı için (
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...6155-forum-uyari-puanlamasi-aciklamalari.html) bu sayfayı inceleyebilirseniz
- Yazmış olduğu mesajın içini boşaltmak. 30 Ceza puanı.
ceza aldığını göreceksiniz.
Curly isimli site yöneticisi de Çince bir belge yayınlamış. Nedir bu belgeler bunu sorguluyorum. Biri açıklasın diye açıklama gelmiyor üstüne üstlük bir sürü haksızlık yazıları geliyor. Sorum çok basit bu belge nedir ? Bu belgenin açıklamasını site yönetimi olarak istenmesi suç ise suçluyuz.
Bir diğer konu X liraya alınan bir ürün XX liraya satılıyormuş. Buyrun sipariş verin sizlerde ürünü oradan alın. Vetman isimli üye sizlere zorlamı satıyor, onun avukatı değilim dedim ama bunun gümrüğü var nakliyesi var, yazışmaları var en önemlisi bu iş için harcanan zamanın bir maddi karşılığı var. Buyrun verin siparişi bahsedilen yerden ve alın lensinizi. Hatalı geldiğinde istediğiniz renk gelmediğinde bunu kim telafi edecek ? Lütfen biraz anlayışlı olun, emek harcanıyorsa elbette bunun maddi bir karşılığı olacak. Bu emek karşısında karlığı az çok bu bizi ilgilendirmez, yanlış anlamayın ama sizi de ilgilendirmez. Kesenize uygun değil ise almaz başka alternatiflere bakarsınız. Vetman sorularınıza kadar her konuda size burada cevap veriyor bilgilendirme yapıyor ise bunun karşılığı da olmalıdır diye düşünüyoruz.
Haksızlık konusuna tekrar döneyim Vetman'da şu anda sitede yasaklı, bundan 1 hafta öncesine kadar da 10 gün cezalıydı, daha öncede 10 gün kadar. O zaman adalet neden sorgulanmadı ? Lütfen siz lenslerinizle ilgilenin site yönetimini de bize bırakın.
Kişisel görüşüm 2 farklı lens satıcısının kişisel çıkarları sonucu konu buralara gelmiş sizler lütfen buna alet olmayın. Geçtiğimiz günlerde okudum bir diğer satıcı gelip burada ben buraya karışmıyorum sende oraya karışma diye mesaj yazmış. Kusura bakmayın KK ne bir pazardır, ne de bir rant alanı.
Lütfen sözlerinizi tartarak paylaşın daha öncede ifade ettiğim gibi rahatsızlığınızı yöneticilerle paylaşın. Buraya kulaktan dolma bilgiler yazıp adaletimizi asla sorgulamayın.
Anlayışınızdan dolayı teşekkür ederiz...