• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

galpal!a yapılan eleştirileri kınıyorum!!! hem başka bi sitede hem burada inanılmaz güzel bilgiler veriyor. ben kendisine çok teşekkür ediyor ve lensler hakkındaki engin bilgilerini bizimle yılmadan paylaşmasını diliyorum!!!

Son düzenleme:
Bu hırs bu ispat etme çabası neden acaba forumunuzu kavga ederek kapattırdınız şimdi burayıda karıştırmaya geldiniz bravo size başaramayaksınız:)))

Galpal iddialarında haklı olduğunu varsayalım; neden icemint fotoları buraya eklenir eklenmez, sen bizi bütün lenslerinle alakalı aydınlatma gibi bi çaba içerisine girdin? Sürekli bu forumda olsan ya da ara ara girsen anlarım.. Ama ben art niyet seziyorum, ve bu tamamen senin postlarınla alakalı. Lensten bahsederken lens fiyatlarından neden bahsediyorsun? yani çok pahalıya satılıyor falan gibi.. iyi kazançlar bol kazançlar gibi imalarda bulunmana sebep ne bu ortamda? Ben senin amacının paylaşım bilgilendirme falan olduğunu düşünmüyorum. Diğer forumda neden bu lensler pahalı diye söylenmiyordunuz? Bunu tartışmanın yeri burası mı !

Bildiğiniz gibi noterden tasdikli çeviri bedava yapılan bir şey değil. Cebimden para verip neden tasdikli çeviri yapmam gerektiğini de açıklarsanız sevinirim.

Merhaba,
Sizin ile ilgili bir belge bulduk sizin Çin'den lens getirip sattığınıza belgeleyen bir belge bu!
Çince bilen bir arkadaşınız varsa çevirtebilirsiniz.

10235760.jpg

Burada size verilmiş satış sertifikasını görebilirsiniz.

:)

ıŞte bu yüzden sizden çeviri isteniyor.
Koyduğunuz belgenin anlaşılır olmaması durumunda nasıl bir geçerlilik bekleyebilirsiniz ki ?

Bildiğiniz gibi noterden tasdikli çeviri bedava yapılan bir şey değil. Cebimden para verip neden tasdikli çeviri yapmam gerektiğini de açıklarsanız sevinirim.

galpal!a yapılan eleştirileri kınıyorum!!! hem başka bi sitede hem burada inanılmaz güzel bilgiler veriyor. ben kendisine çok teşekkür ediyor ve lensler hakkındaki engin bilgilerini bizimle yılmadan paylaşmasını diliyorum!!!

Özür dilerim ama ben eleştiri yapmadım sadece belgenin alamını sordum eleştiri ile neyi kasteddiniz ?

Sayın Editor sanırım o yazı size değil vetman10 adlı üyeye yazılmış bir yazı.. Yani sizin noterden tasdik istemenizle ilgisi yok.

Sevgili vetman10, seni sakinliğe davet ediyorum. Benim hırs yapacak şeyim yok, sinirlenen sensin. Ayrıca bence sen kendini ispat etme çabasına girmelisin, hala koyduğum resimleri açıklayamadın. Hala dayanaksız atıp tutuyorsun. Hala başedemeyip site yönetimini yardıma çağırıyorsun. Sahiden çok enteresan biriymişsin.

Sayın Didem'e yanıt olarak.. Bu siteye tekrar yazmaya başlamamın nedeni: 1) Daha önce aktif olduğum forumun bakıma girmesi (itsbeauty forumu kavgadan değil, bakıma girdiğinden geçici olarak kapalı konumdadır) 2) Başka forumlarda neler var diye bir yıl sonra baktığım forumda icemint daha önceki fotolarda açıkken şimdi neden koyu diye haklı olarak soru soranlara durumu anlatmaktı. Ayrıca daha önce lensleri Brezilya'dan kaça aldığımı yazdığım postlar ile bossnes'in işini de baltaladığımı göremeyecek kadar körseniz diyecek bir şey bulamıyorum. İsterseniz körü körüne vetmana inanmaya devam edip 72$lık lensi 225tl'den almaya devam edin, beni ilgilendirmez, kendi seçiminiz.. Ayrıca kendisi 130$'a Türkiye'ye getirilebilen Natural Touch lenslerini 600tl'den satmaktadır. Bence hemen koşup alın gecikmeyin.

Noter tasdiği işine gelince, sayın Curly'e cevap olarak, mümkünse bende vetman'dan söylediği herşeyin doğruluğunu Otica Bellucci veya Solotica'dan bir mektup alıp noterden tasdikleterek, resimleriyle ispatlamasını istiyorum. Sanırım burada işler böyle yürüyor, yani noter tasdikleriyle.. Yada anladığım kadarıyla site yönetimi bir üyenin kanıtsız yazdığı herşeye inanırken, başka bir üyenin yazdığı şeyler, verdiği resimler için noter tasdiği isteme tarafsızlığını(!) gösteriyor. Bu yönden site yönetimini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

O zaman isterseniz şöyle yapalım. Vetman10 bu belgede başka bir şey yazdığını o kadar iddia ediyorsa alsın kendisi cebinden para versin noterden tasdikletsin. Kendini kanıtlasın, mutlu mesut satışını yapsın. Neden bu belgeden site yönetimine sığınacak kadar korkuyor? Neden resimleri açıklayamadı? Neden hala bunlara cevap vermek yerine kişisel saldırılarda bulunuyor? Sanırım yanıtı gayet açık.. Hatta noter tasdiği alıp getirdiğimde ne olacağını da yazayım size, bu belge düzmece gerçek değil diyecek. O kadar hayal dünyasında yaşıyor kendisi..

Bu lensin sadece Otica Bellucci'de satılıp satılmadığını kanıtlamanın sadece bu belgeye dayandığı da yok. İsteyen Otica Bellucci'ye yazıp sorabilir. Hodri meydan...

Bu yazdıklarımdan sonra muhtemelen banlanacağım ama olsun, en azından banlanmadan önce belki bir iki kişinin gözünü açarım. Sitedeki tüm resimlerimi de artık böyle bir sitenin parçası olmak istemediğimden dolayı sildim. Eskiden burası böyle bir site değildi, mutlu mesut lens resmi paylaşırdık, lenslerden konuşurduk ama maalesef bazı kişilerin hırslarına kurban gitmiş bir forum haline gelmiş. Çok üzüldüm.

Beni destekleyen ve yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Ne hırs ne hırs doymadın ya yaza doymadın.Ne uğraşıyorsun hala benimle anlamadım bu hırsını.Şunu bunu bu fiyata almışım sanane seni ne ilgilendirir. Her şeyi sen biliyorsun geriye kalanlar hiç bir şey bilmiyor senin komplexin ıcemintleri herkezden önce getirtememen kudurdun ben getirince :))
Ben bu işi yaptığım halde senin kadar forumlarda yaşamıyorum demekki çok asosyalsinki sanal ortamda kendine yer edinmeye çalışıyorsun..

Haha vetman10.. :) Yazdıkların köşeye sıkışmış bir kedinin tırmalamaya çalışmasına benziyor. Yani kişisel saldırılarına devam etmeni rica ediyorum. Böylece herkes kimin ne olduğunu daha iyi anlıyor.

bayanlar su tartısmaya bi son verseniz ne güzel olur
otica bellucinin adresini herkes biliyor merak edenler sorabilir diyip kapatabilirsiniz..
lens paylasımımıza geri dönelim.. :sm_confused:

galpal banlandı mı arkadaşlar? neden peki gerekçesini merak ediyorum ne hakaret etti kimseye ne de başka bi şi. sadece bilgilenelim diye kimsenin yapmadığı kadar lens fotoğrafı koyup bizi bilgilendiriyordu. sonuç bu mudur yani? açıkcası bu forumdan ben de soğumaya başladım.

Galpal canım 72 dolara solotica hangi sitede satılıyor ? bide naturel touch 130 dolara satılıyormu cidden ben hemen alırım o zaman :) hangi sitede satıldıklarını yazarmısın canım bana özelden sırf fiyat pahalılığı yüzünden alamıyorumda çok iyi olur yazarsan ... :kedi:

galpal banlandı mı arkadaşlar? neden peki gerekçesini merak ediyorum ne hakaret etti kimseye ne de başka bi şi. sadece bilgilenelim diye kimsenin yapmadığı kadar lens fotoğrafı koyup bizi bilgilendiriyordu. sonuç bu mudur yani? açıkcası bu forumdan ben de soğumaya başladım.

aynen ya GalPalı sadece forumlardan tanıyorum tıpkı diğerleri gibi ama site yönetimi inanılmaz haksızlık ettiğini düşünüyorum. Demekki bu forumda ilk şikayet eden haklı görülüyo diğer üyenin üzerine yükleniyo bravo size alkisalkisalkis

Merhaba,
Öncelikle şunu ifade edelim vetman isimli kişinin ne savunucusuyuz ne de avukatı. Sadece bir belge sunulmuş ve bu belgenin ne anlama geldiğini sorduk bu belgeyi açıklamasını istemiz sizin hak veya haksızlığınızı takip etmemiz suç ise suçluyuz. Buna ek olarak GalPal denen üye sitede paylaşım yaptığı içeriği boşalttığı için (http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...6155-forum-uyari-puanlamasi-aciklamalari.html) bu sayfayı inceleyebilirseniz

- Yazmış olduğu mesajın içini boşaltmak. 30 Ceza puanı.

ceza aldığını göreceksiniz.

Curly isimli site yöneticisi de Çince bir belge yayınlamış. Nedir bu belgeler bunu sorguluyorum. Biri açıklasın diye açıklama gelmiyor üstüne üstlük bir sürü haksızlık yazıları geliyor. Sorum çok basit bu belge nedir ? Bu belgenin açıklamasını site yönetimi olarak istenmesi suç ise suçluyuz.

Bir diğer konu X liraya alınan bir ürün XX liraya satılıyormuş. Buyrun sipariş verin sizlerde ürünü oradan alın. Vetman isimli üye sizlere zorlamı satıyor, onun avukatı değilim dedim ama bunun gümrüğü var nakliyesi var, yazışmaları var en önemlisi bu iş için harcanan zamanın bir maddi karşılığı var. Buyrun verin siparişi bahsedilen yerden ve alın lensinizi. Hatalı geldiğinde istediğiniz renk gelmediğinde bunu kim telafi edecek ? Lütfen biraz anlayışlı olun, emek harcanıyorsa elbette bunun maddi bir karşılığı olacak. Bu emek karşısında karlığı az çok bu bizi ilgilendirmez, yanlış anlamayın ama sizi de ilgilendirmez. Kesenize uygun değil ise almaz başka alternatiflere bakarsınız. Vetman sorularınıza kadar her konuda size burada cevap veriyor bilgilendirme yapıyor ise bunun karşılığı da olmalıdır diye düşünüyoruz.

Haksızlık konusuna tekrar döneyim Vetman'da şu anda sitede yasaklı, bundan 1 hafta öncesine kadar da 10 gün cezalıydı, daha öncede 10 gün kadar. O zaman adalet neden sorgulanmadı ? Lütfen siz lenslerinizle ilgilenin site yönetimini de bize bırakın.

Kişisel görüşüm 2 farklı lens satıcısının kişisel çıkarları sonucu konu buralara gelmiş sizler lütfen buna alet olmayın. Geçtiğimiz günlerde okudum bir diğer satıcı gelip burada ben buraya karışmıyorum sende oraya karışma diye mesaj yazmış. Kusura bakmayın KK ne bir pazardır, ne de bir rant alanı.

Lütfen sözlerinizi tartarak paylaşın daha öncede ifade ettiğim gibi rahatsızlığınızı yöneticilerle paylaşın. Buraya kulaktan dolma bilgiler yazıp adaletimizi asla sorgulamayın.

Anlayışınızdan dolayı teşekkür ederiz...

ya ben vetmana ne dedimki siz gelip bu kadar şey yazdınız. Öyle bi yazmışsınızki direk vetmana karşı hakaret etmişim gibi kız gelip bana laf söylücek şimdi sizin bu yazınızla, bi cümlemle neler çıkardınız allahaşkına ya ortalığı sakinleştiriceğinize allandırıp budaklandırdınız.
Ben sadece gördüklerime dayanarak yazdım o cümlemi kimseyide tanımamam etmem kulaktan duymalık bi olay mümkün olamaz.
Tabiki benimde emeğe saygım sonsuz sonuçta vetman burda kimseyi zorlamıyor bana bunları neden anlattınız onu anlamış değilim neyse başkada bişey yazmam zaten ya bu konuyla ilgili.

ya ben vetmana ne dedimki siz gelip bu kadar şey yazdınız. Öyle bi yazmışsınızki direk vetmana karşı hakaret etmişim gibi kız gelip bana laf söylücek şimdi sizin bu yazınızla, bi cümlemle neler çıkardınız allahaşkına ya ortalığı sakinleştiriceğinize allandırıp budaklandırdınız.
Ben sadece gördüklerime dayanarak yazdım o cümlemi kimseyide tanımamam etmem kulaktan duymalık bi olay mümkün olamaz.
Tabiki benimde emeğe saygım sonsuz sonuçta vetman burda kimseyi zorlamıyor bana bunları neden anlattınız onu anlamış değilim neyse başkada bişey yazmam zaten ya bu konuyla ilgili.

Sizden alıntı yapınca size yazmış gibi oldu size değil herkese cevap yazmıştım, sizin alıntı bölümünü kaldırdım. Lütfen sadece gerekli yerleri üzerinize alının.

Haha vetman10.. :) Yazdıkların köşeye sıkışmış bir kedinin tırmalamaya çalışmasına benziyor. Yani kişisel saldırılarına devam etmeni rica ediyorum. Böylece herkes kimin ne olduğunu daha iyi anlıyor.

Konu içeriği boşaltmak 30 puan iken yukarıdaki mesajdan ceza almış Galpal bu düzeltmeyi yapayım. Bu 20 puanlık ceza daha hafif yani. Yönetici adam kayırmış 30 yerine 20 hiç adil değil...

Bu düzeltmeyide yapayım bilgilenin...

teşekkürler

Back