• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Anlamadigim;
yerli yersiz tartismalari silme geregi duymuyorlar nedense.. ama durumun hakkinda en ufak bi aciklama yaptiginda konuyu saptirmis oluyosun.

Gözlemlerime göre, bazilari sirf polemik yaratmak, ona buna satasip caktirmadan laf sokmak amacli burda! Laf olsun torba dolsun sözde lensle ilgileniyor....

benim lafımdan sonra denmiş, bana mı dedin bunu pinax?

Bakin burda topazio mükemmel durmus..cok dogal ve renkte harika

ama emin olamadim acaba bu resimde bi hile olabilirmi yani fotoshopla falan renkte bi degisiklik yapilabilir mi sizce? fisfisfis

bu resimde hile yok, topazio flaşlı çekimde aynen böyle

Gözlemlerime göre, bazilari sirf polemik yaratmak, ona buna satasip caktirmadan laf sokmak amacli burda! Laf olsun torba dolsun sözde lensle ilgileniyor....

şu cümle gerçekten çok ağır bir cümle. gerçekten beni çok şaşırttın.

okypete pek bi megillisin benimle tartismaya...heralde kurcalayip duruyosun. Neyseki benim öyle bi meragim yok... Burda lenslerle ilgileniyorum ben lütfen bu istegini bi baskasiyla forum disi gerceklestir.. ve konu kapansin artik. Tartismak istemiyorum.

o zaman dediklerine dikkat edeceksin.
kişileri zan altnda bırakmayacaksın.
o kişi kimse dürüstçe adını vereceksin. çok yanlış bu yaptığın. bu mesajı yaz,insanları zan altında bırak kişiler banamı deyince benle meraklısın tartışmaya yaz.
oh ne ala ne ala. yok öyle şey.

Ben Topazio derim ancak şunu da belirteyim Topazio biraz daha aqua gibi duruyor, saf mavi gibi değil. Post sayımı doldurmama az kaldı. Dolunca bütün mavi lenslerin resimlerini koyacağım.

Son düzenleme:
Ne yapicagimi bana sen söyleyemezsin bu 1 ! 2 Neden bu yazdigima en asiri tepkiyi sen verdin???? 3 Sen buranin muhtari falanmisin???? 4... Yazdiklarimi dogru bulmuyorsan bundan sonra benimle muhattap olmazsin olur biter.....

veririm. çok yanlış yaptığın.
insanları suçluyorsun.
lafsokuyorsun.
şunu unutma bu forumda laf sokmak ve ima yasak.

yasak olan seyleri ozaman ilk sen gözden gecir sonra cevreni uyar... ve artik yeter diye düsünüyorum su an konu disina cikmis ve konudan hayli uzaklasmis bi durumdasin bende seni uyarmayi bi görev bilirim...

valla flamingo ortaya denmiş ama herkes alınabilir.
ben sen yada başkası..
aynen öyle ....
bu ikisi üst üste olunca,demiş oluyosunki "flamingo,okypete ya da bir başkasına demiş olabilirim.." bu nedenle iyice üstümüze alınmamız normal, bana özelden açıklamasan bende evet laf banaymış derdim açıkcası..
Neyse durduk yere tartışmak gerçekten çok anlamsız, herkese iyi haftasonları :kahve:

hadi öyle kabul ette hepimiz rahat edelim... Olayi buraya getiren sensin aslinda o mesajdan kastim sen degildin ama su an fikrim degismis durumda...

Back