- Konu Sahibi White Mocha
- #4.681
icemintler duruşu bence gözden göze degişiyor senin gözlerin biraz koyu oldugu için öyle durmuş olabilir farklı seri oldugunu pek sanmıyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hic bir isim vermedim...üzerine alinma konusunda sen israr ettin sana da dedim kimseyi incitmek istemiyorum o yüzden herhangi bir isim vermeyi düsünmüyorum diye.. belki kisiler yazdiklarina bakarlar da rencide olmadan yazilarina dikkat ederler diye... ama yok... bir tartisma sart bana mi dedin he bana mi dedin söyle hadi bana dedin gibisinden üzerime gelen sen oldun
Forumda sebepsiz yere bir gerginlik var. Tabiki ben sabah galpal denilen üyeye bir şeyler yazdım ancak 3 gündür henüz icemintleri görmemiş birinin sürekli icemintler hakkında konuşması dikkat çekiciydi. Bende araştırdım altından tanıdığımız, bildiğimiz zevzeq çıktı. Evet ben bilmeden resmini yükledim, uyarılınca özür dileyerek hemen kaldırdığım halde, diğer forumda geçen sene alenen dedikodumu yapıyorlardı bana geçen sene söylenen hakaretleri küfürleri buraya yazmam mümkün değil forumları eskiden takip edenler bilirler.. Zaten bana söyleyebilecekleri tek olumsuz şeyde fotoğrafını koymamdır. Ben de sabah galpal tanıdığımız, bildiğimiz zevzeq çıkınca direk söyledim. Hiç kimseye bir şey ima etmeye gerek yok yüzüne söylüyorum.
Pinax umarım sende beni ima etmemişsindir:) Benim hiç kimseyle problemim yok.
icemintler duruşu bence gözden göze degişiyor senin gözlerin biraz koyu oldugu için öyle durmuş olabilir farklı seri oldugunu pek sanmıyorum