• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

icemintler duruşu bence gözden göze degişiyor senin gözlerin biraz koyu oldugu için öyle durmuş olabilir farklı seri oldugunu pek sanmıyorum

Son düzenleme:
ben hic bir isim vermedim...üzerine alinma konusunda sen israr ettin sana da dedim kimseyi incitmek istemiyorum o yüzden herhangi bir isim vermeyi düsünmüyorum diye.. belki kisiler yazdiklarina bakarlar da rencide olmadan yazilarina dikkat ederler diye... ama yok... bir tartisma sart bana mi dedin he bana mi dedin söyle hadi bana dedin gibisinden üzerime gelen sen oldun

incitmemek isteyen insan o lafı kullanır mı ortaya öyle bir laf atmışsın ki forumdaki hemen hemen herkes üzerine alındı belki yeni oldugun için bilmıyor olabilirsin ama imalı sözler yasak

Arkadaslar amacim kimseyi incitmek degil inanin, öyle biri degilim zaten... yazmis oldugum mesaj bu kadar olay oldugu icin özür diliyorum tüm okuyanlardan...

flamingo vetmanda benmiyim dedi...
herkes şüphelenir pinax.
öyle yazmışsınki herkes üzerine alınır.
ilk başta taa başında yok oky sen değilsin, diye yazmak yada flamingoya özelde yazdığın gibi sen değilsin diye özel mesaj çekmek banada,bu kadar zormuydu.

benim hakli cikmak gibi bi derdim yok... dedigim gibi düsüncemle tek basima kalsamda benim icin degisen bisey olmaz... üzerime düseni yaptim okurlardan özür diledim...

Konu fazla uzadi bence... kapansin artik!

offff yeter kızlar ya son 10 sayfadır sizin tartışmanızı okumak zorunda mıyız! amacı sadece bilgi ve paylaşım olup topiği takip edenleri bir düşünün,bu tartışmanın çoktan özelinizden devam etmesi gerekiyordu devam edecekseniz de...

öbür topiğe ekledim mavi tonlarını solotica değil diy buraya eklemedim.sırf siz bakın diye 1 saat lenscide kardeşimin gözü kızarana kadar hain bir abla gibi lens takdırdım.

burcusari hoşgeldin. soloticaları gg den temin edebilirsin. ya da paypal kullanıyorsan kendin de brezilyadan, netten sipariş vererek getirtebilirsin.

Bu konuda son kez yazıyorum. Bir daha yazmayacağım. Sayın vetmanın neden bu kadar paniklediğini gayet iyi anlıyorum.

Ben kadinlarkulubune itsbeauty'den daha önce üyeydim. Nickimin farklı olması kimliğimi gizlemeye çalıştığımdan değil, zewzeq'ten daha önce bu nicki kullanmamdan kaynaklanmaktadır. Kimliğimi saklamak istesem önce resimlerimi silerdim. Ayrıca bildiğimiz zewzeq kısmı da enteresan geldi. Evet, beni gayet iyi bilir. Resimlerimi kaldırmasını rica ettiğimde bayağı hakaret yemiştim kendisinden.. Onun dışında da bir şey bilmez.

Icemint'in bir dolu resmini gördüm. Neye benzediğini biliyorum. Bilmesem ısmarlamazdım. Ayrıca üretilen lenslerin hatalı olduklarını da biliyorum. Bana inanmayan Otica Bellucci'den Patricia'ya yazıp doğruluğunu teyid edebilir. Bu lensler onların isteği üzerine az sayıda yapılmıştı zaten. Artık üretilmiyor da.. Vetmanın paniği Icemint ısmarladım elimde kalır diye. Zaten farkındaysanız ben onun şahsına herhangi bir şey yazmadım. Gayet normal şekilde lens tartışılırken birden saldırı moduna geçti. Konuyla ilgisi olmayan kişileri ve forumları işin içine soktu. Bu kadar çabalamasına gerek yoktu, bu rengi seven yine alır. Ben hatalı üretim olduğunu bildiğim halde gidip seve seve aldım.. Ayrıca Patricia'ya yazsa da sorun çıkarmadan geri alır.

Ben artık bu şahsın her gördüğü yerde saldırmasından sıkıldım. Bir resim kaldır dedim diye bu kadar kin, bu kadar hırs.. Gerçekten enteresan. Artık bu kişiyle muhatap olmak istemiyorum.

Destek verenlere de teşekkürler. Üyeler arasında yanlış anlaşılma olmasına da üzüldüm.

Forumda sebepsiz yere bir gerginlik var. Tabiki ben sabah galpal denilen üyeye bir şeyler yazdım ancak 3 gündür henüz icemintleri görmemiş birinin sürekli icemintler hakkında konuşması dikkat çekiciydi. Bende araştırdım altından tanıdığımız, bildiğimiz zevzeq çıktı. Evet ben bilmeden resmini yükledim, uyarılınca özür dileyerek hemen kaldırdığım halde, diğer forumda geçen sene alenen dedikodumu yapıyorlardı bana geçen sene söylenen hakaretleri küfürleri buraya yazmam mümkün değil forumları eskiden takip edenler bilirler.. Zaten bana söyleyebilecekleri tek olumsuz şeyde fotoğrafını koymamdır. Ben de sabah galpal tanıdığımız, bildiğimiz zevzeq çıkınca direk söyledim. Hiç kimseye bir şey ima etmeye gerek yok yüzüne söylüyorum.
Pinax umarım sende beni ima etmemişsindir:) Benim hiç kimseyle problemim yok.

Ya evet çok panikledim elimde kalır diye numaralı lensleri bile iade ediyoruz tabiki istediğim lensi iade ederim arkadaşlarıma dağıtırım bana bir şey olmaz korkma sen.Kimliğini ortaya çıkardım sadece.. Ben kime hakaret etmişim acaba sabahtan beri yazdığım şeyler ortada geçen seneki yazışmalarımızda kayıtlı fotoğraf konusunda özür bile dilemiştim değil hakaret etmek ispatlarımda bunları.Esas bana diğer forumdan sen ve arkadaşlarınız ağza alınmayacak hakaretler etmiştiniz yukarda Allah var..Geçen sene forumları takip eden kızlar gerçeği biliyorlar..

zewzeq adlı kullanıcıya mesajınız iletildi
[ ] [Ara] Bana Özel sayfam
Profilim

Konu: RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:18485780:SOLOTıCA LENS : TOPAZıO 1 TL DEN SATIŞTA

Merhaba ben sizin fotoğraflarınızı size ait olduğunu gerçekten bilmiyordum Bazıları cansunun fotoğrafını kulllanmışlar diye yazınca kim olduğunuzu araştırdım ve sizi ve fotoğraflarınızı bu şekilde öğrendim dün zaten forumda okuyunca kaldırıcaktım ama 1 ytl başlatınca değişim yapılmıyor.Bende arttırma bitince inanın kaldırıcaktım.Birde siz ben forumdan deyince zaten esra falan forumdan beni hep rahatsız ediyor diye anında biraz sert tepki gösterdim sonra yazdıklarınızdan öğrendiğim kadarıyla diğerlerinden çok farklı birisi olduğunuzu anlayınca özür dilemem gerektiğini farkettim.Ben zaten paraya çok fazla ihtiyacı olan biri değilim kendim kullanıyorum herkes kullansın diye burda ucuz satıyorum.öğrenciyim diyene extra indirim yapıyorum:)ne yapayım herkez mutlu olsun azrak ve sizin fotoğraflarınız çok güzel beğendiğim için farkında olmadan kullandım tekrar özür diliyorum lensler en çok size yakışmış.

işte g.gden özür diledğim mesaj

Son düzenleme:
Burcu canım merhaba hoşgeldin hangi rengi düşünüyorsun?Fotoğrafını eklersen sana yardımcı olabiliriz hep beraber..Biz lensleri konuşmaya devam edelim...

icemintler duruşu bence gözden göze degişiyor senin gözlerin biraz koyu oldugu için öyle durmuş olabilir farklı seri oldugunu pek sanmıyorum

Katılıyorum Liv ıce mintlerin belki ton farkı vardır serilerin arasında ama koskoca soloticanın hata yapacağını hiç sanmıyorum.Bu rengi üretmek istemişlerse bunu üretmişlerdir.24 rengi harika süper yapmış adamlar 25 incidemi hata yapacaklar..
:lepi:

Arzucum biz seni tanıyoruz :) Boşuna kendini ispatlama çabasına girme cnm.. Hiç gerek yok. Gerçekten çok ilgili ve güvenilirsin. Bence en önemlisi çıkarların doğrultusunda hareket etmiyorsun. Lens elinde kalmasın diye, yalandan kendini acındırıp, duygu sömürüsü yapmıyorsun. Bunu gerçekten arkadaşım olduğun için değil, tarafsız bir şekilde söylüyorum. Aynı zamanda geçenlerde o foto olayına da şahit olmuştum diğer forumda. Sen forumda fotonun kime ait olduğunu sordun ve öğrenir öğrenmez kaldıracağını söyledin hemen de kaldırdın. Daha fazla bu muhabbetlere girmeyelim kızlar. Sadece solotica konuşalım artık :)

Galpal, zevzeq olduğunu yeni öğrendim, hoşgeldin. ben de senin fotolarını gerçekten çok beğenmiştim. Özellikle quartzo.. gerçekten müthiş taşımışsın bence.

vetmancım yaa ben icemintin rengini çok beğendim. Ben de de bu ton durur mu? benim gözlerim senin kadar koyu değil sanırım. N.c serisi olmasına rağmen hiç hare yok gibi. Ben bunun charme ını kullanmak isterdim..

Back