• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bence tartışmayın, bu tartışmayı başlatan başka bir üyenin imalı yazısı ve ona yazdığım cevaptı zaten.. Üstünüze alınmayın.

Arkadaşlar hala anlamadınız mı? Bizim forumu da karıştırıp kendi forumlarına benzetmeye çalışıyorlar. Bizim forumumuzda kavga olmaz. Her lafa verilecek bir cevabım vardır lakin, bir lafa bakıyorum laf mı? bir de söyleyene bakıyorum değer mi diye? Okypeteciğim sana da bunu öneriyorum.

Arkadaşlar hala anlamadınız mı? Bizim forumu da karıştırıp kendi forumlarına benzetmeye çalışıyorlar. Bizim forumumuzda kavga olmaz. Her lafa verilecek bir cevabım vardır lakin, bir lafa bakıyorum laf mı? bir de söyleyene bakıyorum değer mi diye? Okypeteciğim sana da bunu öneriyorum.

yok gerçekten incindim.
beklemezdim.
neyse konuya geri dönelim artık.

okypete sen sürekli bi tartışmaya hazır konumdasın bende ara ara yazıyorum fazla yazmıyodum zatende sayende soğdum yani

Ben sürekli takip ediyorum GalPal senide çok iyi biliyorum sürekli yardımcı oluyosun ve gerçekten hiç bir tartışmayada girdiğini görmedim çok teşekkür ederim bu yüzden sanada birçok lens hakkında kendi adıma konuşuyum beni aydınlattığın için opuyorumnanaktan

okypete sen sürekli bi tartışmaya hazır konumdasın bende ara ara yazıyorum fazla yazmıyodum zatende sayende soğdum yani

Ben sürekli takip ediyorum GalPal senide çok iyi biliyorum sürekli yardımcı oluyosun ve gerçekten hiç bir tartışmayada girdiğini görmedim çok teşekkür ederim bu yüzden sanada birçok lens hakkında kendi adıma konuşuyum beni aydınlattığın için opuyorumnanaktan

ne alaka şimdi.
geçen günün hıncı bu olsa gerek.

Anlamadigim;
yerli yersiz tartismalari silme geregi duymuyorlar nedense.. ama durumun hakkinda en ufak bi aciklama yaptiginda konuyu saptirmis oluyosun.

Gözlemlerime göre, bazilari sirf polemik yaratmak, ona buna satasip caktirmadan laf sokmak amacli burda! Laf olsun torba dolsun sözde lensle ilgileniyor....

olay bu mesaj üzerine oldu.
ben başlatmadım.
bu mesajıda yazan ben değilim.

vetmancim senin lafinda nereye gidiyo bilemiyorum umarim beni kast etmemissindir... cünkü bu forumdan baska bir forumda yer almiyorum canim...casus masus degilim anliycagin!

vetman bu forumda sen yokken ben vardım. Eski postlarımı inceleyenler benim polemik peşinde olmadığımı görür. itsbeauty foruma da aylarca girmedim, sadece lensaholics forumunda aktif oldum. Oraya da daha geçen hafta tekrar yazmaya başladım, forum geri gelirse bunu da görürsünüz.

Ayrıca bu polemiği başlatan ben değilim sensin. Sen laf sok, imalı post yaz sonra da kendi forumlarına benzetmeye çalışıyorlar de. İki lens fazla satacağım diye yaptığın çok ayıp..

okuldaki gruplasmalar geldi aklima gercekten... benim sahsen kimsenin destegine ve onayina ihtiyacim yok düsündügümü yazarim ...baskalari hakli görür veya görmez...burda da kimse kimseyi sindiremez bi kisi bisey söylüyor on kisi onu onayliyor ona sempati geregi hak veriyor diye de ben fikrimden vaz gecmem. Kendi fikrini üretip onun pesinden gidemeyenlere de aciyorum dogrusu.

bu mesajı bana neden yazdın.
bu topikte, herkes beni tanır geçen günkü olaylarda haklıyydık.
nitekim müdüre hanım yazdı ve bu, dediklerimize uygun bir yazıydı.
bana bunu yazmakla çok kırdın beni.

okuldaki gruplasmalar geldi aklima gercekten... benim sahsen kimsenin destegine ve onayina ihtiyacim yok düsündügümü yazarim ...baskalari hakli görür veya görmez...burda da kimse kimseyi sindiremez bi kisi bisey söylüyor on kisi onu onayliyor ona sempati geregi hak veriyor diye de ben fikrimden vaz gecmem. Kendi fikrini üretip onun pesinden gidemeyenlere de aciyorum dogrusu.

imalalı konuşmalar yasak bilesin

Forumda sebepsiz yere bir gerginlik var. Tabiki ben sabah galpal denilen üyeye bir şeyler yazdım ancak 3 gündür henüz icemintleri görmemiş birinin sürekli icemintler hakkında konuşması dikkat çekiciydi. Bende araştırdım altından tanıdığımız, bildiğimiz zevzeq çıktı. Evet ben bilmeden resmini yükledim, uyarılınca özür dileyerek hemen kaldırdığım halde, diğer forumda geçen sene alenen dedikodumu yapıyorlardı bana geçen sene söylenen hakaretleri küfürleri buraya yazmam mümkün değil forumları eskiden takip edenler bilirler.. Zaten bana söyleyebilecekleri tek olumsuz şeyde fotoğrafını koymamdır. Ben de sabah galpal tanıdığımız, bildiğimiz zevzeq çıkınca direk söyledim. Hiç kimseye bir şey ima etmeye gerek yok yüzüne söylüyorum.
Pinax umarım sende beni ima etmemişsindir:) Benim hiç kimseyle problemim yok.

Son düzenleme:
ben hic bir isim vermedim...üzerine alinma konusunda sen israr ettin sana da dedim kimseyi incitmek istemiyorum o yüzden herhangi bir isim vermeyi düsünmüyorum diye.. belki kisiler yazdiklarina bakarlar da rencide olmadan yazilarina dikkat ederler diye... ama yok... bir tartisma sart bana mi dedin he bana mi dedin söyle hadi bana dedin gibisinden üzerime gelen sen oldun

işte pinax öyle bir yazı yazdıki
herkes benmiyim demeye başladı.
işte bu yüzden bu forumda ima yasak.

Back