- Konu Sahibi White Mocha
- #4.661
bana özelden yazmadığına göre sen değilsen, benim demek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar hala anlamadınız mı? Bizim forumu da karıştırıp kendi forumlarına benzetmeye çalışıyorlar. Bizim forumumuzda kavga olmaz. Her lafa verilecek bir cevabım vardır lakin, bir lafa bakıyorum laf mı? bir de söyleyene bakıyorum değer mi diye? Okypeteciğim sana da bunu öneriyorum.
okypete sen sürekli bi tartışmaya hazır konumdasın bende ara ara yazıyorum fazla yazmıyodum zatende sayende soğdum yani
Ben sürekli takip ediyorum GalPal senide çok iyi biliyorum sürekli yardımcı oluyosun ve gerçekten hiç bir tartışmayada girdiğini görmedim çok teşekkür ederim bu yüzden sanada birçok lens hakkında kendi adıma konuşuyum beni aydınlattığın için opuyorumnanaktan
Anlamadigim;
yerli yersiz tartismalari silme geregi duymuyorlar nedense.. ama durumun hakkinda en ufak bi aciklama yaptiginda konuyu saptirmis oluyosun.
Gözlemlerime göre, bazilari sirf polemik yaratmak, ona buna satasip caktirmadan laf sokmak amacli burda! Laf olsun torba dolsun sözde lensle ilgileniyor....
Arkadaşlar hala anlamadınız mı? Bizim forumu da karıştırıp kendi forumlarına benzetmeye çalışıyorlar. Bizim forumumuzda kavga olmaz. Her lafa verilecek bir cevabım vardır lakin, bir lafa bakıyorum laf mı? bir de söyleyene bakıyorum değer mi diye? Okypeteciğim sana da bunu öneriyorum.
okuldaki gruplasmalar geldi aklima gercekten... benim sahsen kimsenin destegine ve onayina ihtiyacim yok düsündügümü yazarim ...baskalari hakli görür veya görmez...burda da kimse kimseyi sindiremez bi kisi bisey söylüyor on kisi onu onayliyor ona sempati geregi hak veriyor diye de ben fikrimden vaz gecmem. Kendi fikrini üretip onun pesinden gidemeyenlere de aciyorum dogrusu.