• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

gorseli1c5fvl5.jpg

Benim elimdeki ıce mint bu tonla aynı güneşli havada açık renk gözde flashlı çekim olduğu için doğal olarak farklı çıkmış.Bu hidrocor serisi olduğu içinde fark var tabiki ama renk tonu aynı.Icemintler gri ağırlıkta ancak göze takıldığında yeşilimsi duruyor.Quartzoyla benzettim ama farkları şöyle:Öncelikle quartzo daha opak bir lens daha belirgin duruyor.ıkincisi quartzonun boyamasında yeşil rengini veren pupil boşluğundaki sarı kısımı daha hafifleterek sadece lensin tüm yüzeyine yaymışlar .Yani ıce ın gri maviliğiyle melin hafif sarı boyamasını lensin tüm yüzeyinde içiçe geçirmişler..Lense şişesinde baktığımınzda sanki hem n.c mel hemde ıce görüyormuşuz gibi renk üç boyutlu sürekli değişiyor.Çünkü iki renk içiçe geçirilmiş:))

Son düzenleme:
gorseli1c5fvl5.jpg

Benim elimdeki ıce mint bu tonla aynı güneşli havada açık renk gözde flashlı çekim olduğu için doğal olarak farklı çıkmış.Bu hidrocor serisi olduğu içinde fark var tabiki ama renk tonu aynı.Icemintler gri ağırlıkta ancak göze takıldığında yeşilimsi duruyor.Quartzoyla benzettim ama farkları şöyle:Öncelikle quartzo daha opak bir lens daha belirgin duruyor.İkincisi quartzonun boyamasında yeşil rengini veren pupil boşluğundaki sarı kısımı daha hafifleterek sadece lensin tüm yüzeyine yaymışlar .Yani ıce ın gri maviliğiyle melin hafif sarı boyamasını lensin tüm yüzeyinde içiçe geçirmişler..Lense şişesinde baktığımınzda sanki hem n.c mel hemde ıce görüyormuşuz gibi renk üç boyutlu sürekli değişiyor.Çünkü iki renk içiçe geçirilmiş:))

vetmancım ela gözde quartzo fotosu var mı sende ?

Galpal sen bu fotoğrafdaki natural touch resimli olan kişisin değilmi its beauty deki bosnesin arkadaşı zevzeq yani?Tuğba bulmuş zaten senin natural touch resmini:)
Benim elimdeki ıcemint bahsetiğin fotoğrafdaki ıcemintle aynı tonda sadece göz tabanım koyu ve fotoğraf flashsız olduğu için farklı duruyor.İyi yada kötü ıce mint ler böyle..Hatta its beautyde sende ıcemint siparişi verdiğini yazmışsın geldimi senin ıcemintlerin?

natural touch çok kötü burada.
sanki fosforlu gibi.
yok.
beğenmedim ben..

Kızlar bendeki ıce mintler hareli yani n.c serisinden bu resimle birebir aynı değil seri olarak farklı ama kuzenimin gözleri açık kahverengi ve açık kahverengi gözde nasıl duracağını çok merak ettiğim için onun gözlerinde deneyip bakıcam...

Son düzenleme:
Kızlar bendeki ıce mintler hareli yani n.c serisinden bu resimle birebir aynı değil seri olarak farklı ama kuzenimin gözleri açık kahverengi ve açık kahverengi gözde nasıl duracağını çok merak ettiğim için onun gözlerinde deneyip bakıcam...

Haay yaşaaaa
Bende soracaktım kahverengi gözde nasıl durur diye.....
Birde fotoğraf eklersen çoook sevinirim.opuyorumnanaktan

Galpal sen bu fotoğrafdaki natural touch resimli olan kişisin değilmi its beauty deki bosnesin arkadaşı zevzeq yani?Tuğba bulmuş zaten senin natural touch resmini:)
Benim elimdeki ıcemint bahsetiğin fotoğrafdaki ıcemintle aynı tonda sadece göz tabanım koyu ve fotoğraf flashsız olduğu için farklı duruyor.İyi yada kötü ıce mint ler böyle..Hatta its beautyde sende ıcemint siparişi verdiğini yazmışsın geldimi senin ıcemintlerin?

ayyyyy vetman şekerim cok fenasın:))))))

Evet, ben aynı kişiyim. bossnes ile arkadaş olduğumuzu yazman enteresan. Arkadaş olduğumuzu sanırım sana ilanlarından resimlerimi kaldırmanı rica etmemden çıkarmışsın. Bunun bossnes veya sizin aranızdaki husumetle ile ilgisi yok. ılanlarında resimlerimi kullanmıştın, bende kaldırmanı rica ettim. O kadar basit.. Ayrıca bossnes'in de başkalarının resimlerini kullanmasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Ben lensaholics forumunda aktif kullanıcıyım ve herkes fotoğraflarının satışta kullanılmasından şikayetçi. Bizim internete fotoğraf koymamız satışta model olarak kullanılalım diye değil, insanlara lens seçiminde yardımcı olmak içindir.

O resimdeki Natural Touch değil, Elegance açık mavidir. ıkisi farklı lenslerdir. Ayrıca o resmi kadinlarkulubune geçen sene zaten ben koymuştum. Farkındaysan yeni üye değilim sadece post sayım az..

Benim alakası olmadığını söylediğim lens Otica Bellucci'nin ilk verdiği icemint resimleri. Hani Brezilya'lı kızın taktığı zombi lensler. Natural Colors ile Hidrocor da dediğim gibi yapı olarak farklı lensler. Hidrocor daha küçük bir pupile ve daha opak renklere sahip. O nedenle daha açık görünmesi normal. Ayrıca yeni çıkacak Natural Colors Icemint'ler daha opak ve açık renk olacak deniyor. Bunu ileride diğer renklere de uygulayabilirlermiş.

Icemint sipariş ettiğimi bu forumda da yazmıştım zaten, yeni bir haber değil. Zombi lensleri sevmemiştim ama üretilen lensin farklı olduğunu görünce aldım yazmıştım. Henüz gelmediler, gelecek haftaya gelmelerini bekliyorum.

Açıkçası beni bu satış muhabbetlerinden uzak tutarsanız sevinirim. Ben satış yapmıyorum, kimseyle de herhangi bir rekabetim yok.

Bu topic solotica lens topiği, karşılıklı atışmalar vs. msnden özelden başka bi yerden konuşulmalı, sayfalarca alakasız konular okumak yoruyor sonuçta :kahve:

o,elengancemı.
bir zamanlar elegance'ın grisini kullamıştım.
çok damarlıydı.ve yapaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız ancak laf buradan atıldığı için buradan cevap vermek zorundaydım. Neden laf atıldığını da anlamakta zorluk çekiyorum o ayrı..

Bu topic solotica lens topiği, karşılıklı atışmalar vs. msnden özelden başka bi yerden konuşulmalı, sayfalarca alakasız konular okumak yoruyor sonuçta :kahve:

bence damarlı vede suluboya fırçasını almışsın ve gelişi güzel fırça darbeleri atmışsın gibi.
olabilir sen öyle düşünebilirsin.
ama bence çok yapay

Anlamadigim;
yerli yersiz tartismalari silme geregi duymuyorlar nedense.. ama durumun hakkinda en ufak bi aciklama yaptiginda konuyu saptirmis oluyosun.

Gözlemlerime göre, bazilari sirf polemik yaratmak, ona buna satasip caktirmadan laf sokmak amacli burda! Laf olsun torba dolsun sözde lensle ilgileniyor....

Back