Evet, ben aynı kişiyim. bossnes ile arkadaş olduğumuzu yazman enteresan. Arkadaş olduğumuzu sanırım sana ilanlarından resimlerimi kaldırmanı rica etmemden çıkarmışsın. Bunun bossnes veya sizin aranızdaki husumetle ile ilgisi yok. ılanlarında resimlerimi kullanmıştın, bende kaldırmanı rica ettim. O kadar basit.. Ayrıca bossnes'in de başkalarının resimlerini kullanmasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Ben lensaholics forumunda aktif kullanıcıyım ve herkes fotoğraflarının satışta kullanılmasından şikayetçi. Bizim internete fotoğraf koymamız satışta model olarak kullanılalım diye değil, insanlara lens seçiminde yardımcı olmak içindir.
O resimdeki Natural Touch değil, Elegance açık mavidir. ıkisi farklı lenslerdir. Ayrıca o resmi kadinlarkulubune geçen sene zaten ben koymuştum. Farkındaysan yeni üye değilim sadece post sayım az..
Benim alakası olmadığını söylediğim lens Otica Bellucci'nin ilk verdiği icemint resimleri. Hani Brezilya'lı kızın taktığı zombi lensler. Natural Colors ile Hidrocor da dediğim gibi yapı olarak farklı lensler. Hidrocor daha küçük bir pupile ve daha opak renklere sahip. O nedenle daha açık görünmesi normal. Ayrıca yeni çıkacak Natural Colors Icemint'ler daha opak ve açık renk olacak deniyor. Bunu ileride diğer renklere de uygulayabilirlermiş.
Icemint sipariş ettiğimi bu forumda da yazmıştım zaten, yeni bir haber değil. Zombi lensleri sevmemiştim ama üretilen lensin farklı olduğunu görünce aldım yazmıştım. Henüz gelmediler, gelecek haftaya gelmelerini bekliyorum.
Açıkçası beni bu satış muhabbetlerinden uzak tutarsanız sevinirim. Ben satış yapmıyorum, kimseyle de herhangi bir rekabetim yok.