• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

pinax böyle ima yaparak ne demek istiyorsun.
bazıları kim.
madem bunu dedin, bazıları yazdın, isim ver.
çünkü şu anda hepimizi zan altında bırakıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu topiğe eklicektim ama alakasız bulunur diye bugün kardeşimin koyu kahve gözünde birçok lens denedim öbür topikte görebilirsiniz

bak berry arada elbette yazabilirsin.
ama devamlı başka lenslerden bahsetmek olunca iş değişiyor.
çünkü burada soloticayıı konuşuyoruz..birde konu dışı muhabbetler olmuyor.

okypete sen neden aliniyosun anlamadim??? Isim vermedim, vermeyide düsünmüyorum kimseyi incitmek istemem... ama kisi kendini bilir heralde. Zan altinda kalmana da gerek yok...üzerine alinmanada.

bugün b&l sevmem kardeşim koyu kahve gözlü blue topazı harika bir lacivert oldu pupili çok küçük ve resmen azul rengi oldu birde etrafında haresi var öbür topiğe eklicem yarımsaate bakın tubişte aqua merak ediyordu gözleri kardeşimle aynı rek

bana hiç olmadı uzaylı gibi oldum onda alttan zerre kadar rengi görünmedi bak fotoda görürsün.bana b&l olmuyor.ama kardeşimde harika durdu.neyse eklerim bende sevinmiştim okypeteye lens buldum diye

anam ne hızlıyım.
bak lensin kutusunda duruşu bu..

resim185s.jpg

var canım.
bu lacivert.
yani safir rengi tam.
öbürü mavi.
ama en güzel rengi,green oceandır.
tam mavi. ama üretmiyorlarmış galiba

bu hareli sanki bana öyle geldi ben b&l kullandım ama bir ara böyleydi tam şekli ama bu kadar koyu değildi sanki ondan sordum.tamam dediğin gibi pupili küçük ama çok damarlı

Topazio alicam ama cesaret edemiyorum kizlar, biraz daha gaza gelmem lazim galiba cokacimcoook....

ne kadar topaziolu resim varsa ekleyin kizlar..zahmet olmazsa tabi opuyorumnanaktan

Bakin burda topazio mükemmel durmus..cok dogal ve renkte harika

ama emin olamadim acaba bu resimde bi hile olabilirmi yani fotoshopla falan renkte bi degisiklik yapilabilir mi sizce? fisfisfis

Eklentiler

• $topazio.jpg
    $topazio.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 33
Back