• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

CNM BEN BEMBEYAZIM =) berry ve flamingo gördüler benii .. ruh gibiyim ..
sevmiyorum aslında bronz ten daha hoş bence ..
sağolsun berry çok durusun falan dedi =)
ama ben kandimi bazen ruh gibi hissediyorum ..
saçlarım çok koyu siyah .. ama doğal siyah boya diil .. kendi saçlarım simsiyah ..
gözlerimde sophistic gri kullanıyorum cnm ..
............................................................ŞenizŞeniz

sende bendensin yani bende oldukça beyazım ...saçlarında siyahmış tam benim sevdigim gibi beyaz ten siyah saç renkli göz opuyorumnanaktan sen mavi düsünüyordun degil mı bende halen karar veremedim

evet bendede yeşilleşiyo ama ben yinede çok seviyorum.. ve böyle daha doğal buluyorum zaten zemuszemus

topazioyu ilk senin resimlerinden görüp beğenmiştim bu arada cnım sana çok yakışıyo :nazar:

sağol canım..
bende beyaz tenliyim ama topazio bende aykırı durmuyor..

sarı saç beyaz tenede ben yakıştırıyorum topazio ve quartzoyu.. kaydirigubbakcemile5 ki bende esmer diilim.. örnek olarak sarı saç beyaz tenlilerde, açık renk göz daha çok oluyo..

Esmerlerde açık renk gözler bence daha nadir.. Melezlerde bazen açık renk gözler oluyor ve çok tatlı oluyolar

Ama tabi bronzluğu çok seven ve çok özenen bi insan olarak topaziom ve bronz bi tenim olsa süper olurdu diye düşünüyorum.. :sm_cool:

aynından iki tane girilmiş nasıl olduysa bunu siliyorum o nedenle..

senin yazdığından önce demişim gibi olcak ama
nazlıserap sevindim artık lensinden memnun olmana..

Son düzenleme:
kızlar ne kadar aktif bir konu bu =) bir gün takip etmeyince 15 sayfa okumak zorunda kalıyroum sempatiksalakcinni
kendimden son haber olarak grafitelerimi satmaktan vazgeçtim zemuszemus son iki gündür kullanmaya başladım ve etraftan aldığım tepkiler çok güzel :D daha önce demiştim annem kardeşim hatta erkek arkadaşım dahi anlamadı diye... annemle kardeşim lense karşı olup zaten sürekli farklı lensler aldığım için bi yorumda bulunmamaışlar meğer ...erkek arkadaşım için ise bişi diyemem demekki yine herzamanki odunluk durumları laelaelaelaelae
keşke dediğim tek şey keşke charm alsaydım durumu ama bi dahaki lensimi charm alacağımdan eminim
vetman icemint fotoları koymuş ben çok beğendim charm serisindeki duruşunun süper olacağına inanıyorum oyüzden umarım charm icemint biran önce çıkar =) siyah saçla süper duracak bir renk siyaha geri döndüğümde alacağım ilk renk bu olacak ki sanırım ozamana kadar charmı çıkar :lepi:

sende bendensin yani bende oldukça beyazım ...saçlarında siyahmış tam benim sevdigim gibi beyaz ten siyah saç renkli göz opuyorumnanaktan sen mavi düsünüyordun degil mı bende halen karar veremedim

=)=) evet cnmm .. ben maviyi daha masum buluyorum .. ve daha renk katıyor yüzüme .. yumuşacık görünüyorum =) o yüzden bu mavi tutkum var .. ama istediğim bir mavi rengi yok işte .. =(

we ewet vetman icemint inanılmaz güzel durmuş ama ben sana en çok topazioyu yakıştırıyorum sanırım... hatta bu rengi bana düşündürten sadece senin fotondu :D

ben sarıya boyatmıştım saçlarımı bayada bir bronz görünüyordum =) 2 yıl kadar öncesindeydi sanırım .. o zaman lar yakışıyordu yeşiller griler .. artık yakışmıyor .. ama bende biraz daha naturel olmak istedim artık =) saçlarımıda boyatmaya niyetim yok .. bakalım .. nasılsa bişey alacağım .. hele bi bunların günü dola dursun =) mecburen bi renk seçmek zzorunda kalacağım nasılsa =)

kızlar ne kadar aktif bir konu bu =) bir gün takip etmeyince 15 sayfa okumak zorunda kalıyroum sempatiksalakcinni
kendimden son haber olarak grafitelerimi satmaktan vazgeçtim zemuszemus son iki gündür kullanmaya başladım ve etraftan aldığım tepkiler çok güzel :D daha önce demiştim annem kardeşim hatta erkek arkadaşım dahi anlamadı diye... annemle kardeşim lense karşı olup zaten sürekli farklı lensler aldığım için bi yorumda bulunmamaışlar meğer ...erkek arkadaşım için ise bişi diyemem demekki yine herzamanki odunluk durumları laelaelaelaelae
keşke dediğim tek şey keşke charm alsaydım durumu ama bi dahaki lensimi charm alacağımdan eminim
vetman icemint fotoları koymuş ben çok beğendim charm serisindeki duruşunun süper olacağına inanıyorum oyüzden umarım charm icemint biran önce çıkar =) siyah saçla süper duracak bir renk siyaha geri döndüğümde alacağım ilk renk bu olacak ki sanırım ozamana kadar charmı çıkar :lepi:

seninki cor muydu?

Çok sağol. :) Benim gözler koyu kahve. Topazio'yu daha çok seviyorum ama resimleri gören çoğu kişi Quartzo daha iyi olmuş dedi. Topazio, Esmeralda ve Quartzo bende koyu göz makyajı istiyor, makyajsız çok soluk duruyorum. Esmeralda çok sevdiğim bir renk değil zaten, bende çimen yeşili duruyor. Ayda yılda bazen takıyorum, genelde kabında yatıyor.

Solotica'larım içinden en sevdiğim açık ara ile Hidrocharme Ocre. Gerçekten çok seviyorum, makyajsız da kullanabiliyorum. Şimdi Hidrocor Mel aldım, normalde Hidrocor benim sevdiğim bir yapı değil, zaten lenslerimin çoğu da Hidrocharme.. ama nasıl duracak merak ettiğimden aldım. Beğenirsem ocresini de alabilirim.

galpal quartzoyu sende görüp beğenmiştim etrafından nasıl yorumlar alıyorsun.kendi gözün orta kahveydi sanırım topazio mu yoksa quartzomu senin hoşuna gitti.biliyorum lens koleksiyonun var tüm lensleri süper taşıyorsun.

nazlı çok evindim leslerinle barışmana =)

galpal rica etsem bide yakınından bi quartzo fotosu eklermisin ..
topazionu ve esmeraldanı eklemiştin hatırlıyorum onları .. ama quartzo eklememişmiydin ? bide bişey daha sormak istiyorum şu parishiltonun lenslerinden sendede vardı ? onlarla ilgili bi yorum yaparmısın memnunmuydun dokusu rengi bakımından ..
eğer duruyorlarsa bide onlardan foto eklemeni istiycemm :kedi:

Çok sağol. :) Benim gözler koyu kahve. Topazio'yu daha çok seviyorum ama resimleri gören çoğu kişi Quartzo daha iyi olmuş dedi. Topazio, Esmeralda ve Quartzo bende koyu göz makyajı istiyor, makyajsız çok soluk duruyorum. Esmeralda çok sevdiğim bir renk değil zaten, bende çimen yeşili duruyor. Ayda yılda bazen takıyorum, genelde kabında yatıyor.

Solotica'larım içinden en sevdiğim açık ara ile Hidrocharme Ocre. Gerçekten çok seviyorum, makyajsız da kullanabiliyorum. Şimdi Hidrocor Mel aldım, normalde Hidrocor benim sevdiğim bir yapı değil, zaten lenslerimin çoğu da Hidrocharme.. ama nasıl duracak merak ettiğimden aldım. Beğenirsem ocresini de alabilirim.

quartzolu resmin varsa koyabilirmisin? almayı düşünüyorum da. bilmiyorumkismile

nazlı çok evindim leslerinle barışmana =)

galpal rica etsem bide yakınından bi quartzo fotosu eklermisin ..
topazionu ve esmeraldanı eklemiştin hatırlıyorum onları .. ama quartzo eklememişmiydin ? bide bişey daha sormak istiyorum şu parishiltonun lenslerinden sendede vardı ? onlarla ilgili bi yorum yaparmısın memnunmuydun dokusu rengi bakımından ..
eğer duruyorlarsa bide onlardan foto eklemeni istiycemm :kedi:

çok sağol canım opuyorumnanaktan sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum daimi desteklerin için a.s.

Quartzo ilk aldığım Solotica'ydı, belki buraya resim koymamış olabilirim. Maalesef forum post sayım 100'e ulaşmadığından resim veya link koymama izin vermiyor. Eskiden böyle bir uygulama yoktu, yeni bir şey herhalde.

Paris Hilton'ın lensleri derken herhalde Elegance'ı kastediyorsun. Şimdi Durasoft mavi kullanıyor, eskiden Elegance/Natural Touch kullanıyordu. Elegance açık mavi benim ilk göz ağrım, çokta severim. Çok doğallar diyemeyeceğim, çünkü çok açık bir mavi ama bu lensler sayesinde çoğu kişiyi mavi gözlüyüm diye kandırmışlığım vardır. Çok dikkatli ve yakından bakılmadıkça lens oldukları anlaşılmıyor. En güzeli de nokta nokta boyama yapısı olmaması. Bir de bu renk başka hiç bir markada yok. En yakın marka Natural Touch, onun açık mavisi bile böyle bir mavi değil. Tam bir bebek mavisi. Bu lensler artık üretilmiyor zaten, almak mümkün değil. Bende açık mavisi, koyu mavisi, grisi ve elası var. Post sayımı tamamlayınca resim koyabilirim.

Quartzo ilk aldığım Solotica'ydı, belki buraya resim koymamış olabilirim. Maalesef forum post sayım 100'e ulaşmadığından resim veya link koymama izin vermiyor. Eskiden böyle bir uygulama yoktu, yeni bir şey herhalde.

Paris Hilton'ın lensleri derken herhalde Elegance'ı kastediyorsun. Şimdi Durasoft mavi kullanıyor, eskiden Elegance/Natural Touch kullanıyordu. Elegance açık mavi benim ilk göz ağrım, çokta severim. Çok doğallar diyemeyeceğim, çünkü çok açık bir mavi ama bu lensler sayesinde çoğu kişiyi mavi gözlüyüm diye kandırmışlığım vardır. Çok dikkatli ve yakından bakılmadıkça lens oldukları anlaşılmıyor. En güzeli de nokta nokta boyama yapısı olmaması. Bir de bu renk başka hiç bir markada yok. En yakın marka Natural Touch, onun açık mavisi bile böyle bir mavi değil. Tam bir bebek mavisi. Bu lensler artık üretilmiyor zaten, almak mümkün değil. Bende açık mavisi, koyu mavisi, grisi ve elası var. Post sayımı tamamlayınca resim koyabilirim.

peki quartzo nası yani yakında doğal mı?biraz bilgi verebilirmisin? diğerleriyle kıyaslayınca?

Galpal mesaj sayın dolunca resim eklersen bende çok sevinicem, elegance natural touch ve senin o açıkmaviyide eklersen canım çokmerak ediyorum :kedi:

galpal açık tenlisin ama quartzoyu çok beğendim.tubiş hatlarının çok güzel olduğunu ve duru bir güzelliğin olduğunu söylemiştim o yüzden mavi lensle bebek gibi olursun bence azul charme ya da charme grafite

Natural touch blue..

Galpal sen bu fotoğrafdaki natural touch resimli olan kişisin değilmi its beauty deki bosnesin arkadaşı zevzeq yani?Tuğba bulmuş zaten senin natural touch resmini:)
Benim elimdeki ıcemint bahsetiğin fotoğrafdaki ıcemintle aynı tonda sadece göz tabanım koyu ve fotoğraf flashsız olduğu için farklı duruyor.ıyi yada kötü ıce mint ler böyle..Hatta its beautyde sende ıcemint siparişi verdiğini yazmışsın geldimi senin ıcemintlerin?

Son düzenleme:
Back