• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben doğala yakınlığı ve anlamı bakımından =) nc daha hoş diyorum ..
ama tabiki zevklerimiz farklıdır .. elbette farklı farklı olacak ama .. ben im kendi fikrim yanee böle ..

hareli olanlar daha anlamlı görünüyor dimi filamingo?

canım ben nc serisinden çok memnunum, yine alsam düşünürüm nc almayı..

cor banada garip geliyor, belirgin değilmiş silikmiş gibi sanki yapıyo gözü..

charmda hoş gözüküyor.. bazı renklerde kesin charm gidiyor.. mesela ice mintin charmı olmalı.. ice a da hep charm öneriyolar.. mel de de charm beğenenler çook :kahve:

bende onu diyorum =) nc de hareli tabiki .. cor seriside ne bilim ben de pek sevemedim ..
özellikle ıce n haresizinin =) her yerde her fırsatta yazıyorum ıce cor sevmediğimi ama =)

aynen canım

canım bencede... mesela nc'de ki charm kadar belirgin olmayan hare bile benim gözlerimi irileştirdi zemuszemus

aynen canım.
arapların gözlerinin irisi büyüktür ya.
hoş onların , kahvedir , siyahdır.
bu nedenle manalı ve güzel durur..
işte nc ve charmda göze aynı hoşluğu ve manayı veriyor..

aynen canım.
arapların gözlerinin irisi büyüktür ya.
hoş onların , kahvedir , siyahdır.
bu nedenle manalı ve güzel durur..
işte nc ve charmda göze aynı hoşluğu ve manayı veriyor..

cnmm nc topaziodan sonra resmen kocaman gözlerim oldu, hem pupilin küçüklüğünden hem de haresinden çok memnunum zemuszemus

araplarda gözler hep ön plandadır, iri iri ve sürmeli gibi.. bi de renkli olsa işte tam istediğim göz :kedi:

cnmm nc topaziodan sonra resmen kocaman gözlerim oldu, hem pupilin küçüklüğünden hem de haresinden çok memnunum zemuszemus

araplarda gözler hep ön plandadır, iri iri ve sürmeli gibi.. bi de renkli olsa işte tam istediğim göz :kedi:

evet topazio çok güzel bir lens ister mavi dursun ister yeşilleşsin.

Natural Colors Icemint tamamen haresiz değil ama lens çok büyük olduğundan ve haresi gözün beyazına geldiğinden Hidrocor gibi duruyor. Kimi irisi büyük kişilerde hare görülebiliyor. Hidrocor'un açık durmasının nedeni sadece kişinin göz rengi değil aynı zamanda Hidrocor'un her zaman Natural Colors serisinden daha opak olmasından da kaynaklanıyor. Mesela Hidrocor Mel her zaman Natural Colors Mel'den daha açık durur. Yeni çıkacak NC serisi normalde Hidrocor ile aynı opaklıkta olacaktı.

Otica Bellucci'nin Icemint bu diye verdiği resimler ise sattıklarıyla tamamen alakasız. Sample'larda bir karışıklık olmuş yada araya bir şeyler girmiş sanırım. Verdikleri resimlerdeki lensler çok opaktı/açık renkti. Hatta zombi gözü gibiydi. Açıkçası ben hiç sevmemiştim, sonradan üretilen lensin farklı olduğunu görünce ısmarladım ama o resimlere dayanarak sipariş veren çoğu kişi hayal kırıklığı yaşadı, çoğu da para iadesi aldı sanıyorum.

galpal quartzoyu sende görüp beğenmiştim etrafından nasıl yorumlar alıyorsun.kendi gözün orta kahveydi sanırım topazio mu yoksa quartzomu senin hoşuna gitti.biliyorum lens koleksiyonun var tüm lensleri süper taşıyorsun.

evet topazio çok güzel bir lens ister mavi dursun ister yeşilleşsin.

evet bendede yeşilleşiyo ama ben yinede çok seviyorum.. ve böyle daha doğal buluyorum zaten zemuszemus

topazioyu ilk senin resimlerinden görüp beğenmiştim bu arada cnım sana çok yakışıyo :nazar:

cnm senin ten rengin nasıl ? şu an hangi lensi kullanıyorsun :kedi:

CNM BEN BEMBEYAZIM =) berry ve flamingo gördüler benii .. ruh gibiyim ..
sevmiyorum aslında bronz ten daha hoş bence ..
sağolsun berry çok durusun falan dedi =)
ama ben kandimi bazen ruh gibi hissediyorum ..
saçlarım çok koyu siyah .. ama doğal siyah boya diil .. kendi saçlarım simsiyah ..
gözlerimde sophistic gri kullanıyorum cnm ..
............................................................ŞenizŞeniz

Back