• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

gamyoncuiremsu
Ben yokken ne kadar ilerlemiş sayfa, yarım yamalak okuyabildim kaydirigubbakcemile3

bouquet, aldığın lensin sana çok yakışcağını düşünüyorum. Tenine, saçına o renklerin yakışycağı belli yerimseniben

İnşallah yakın zamanda 8,4 çapında da soloticalar üretilir de takamayan arklarda takar :)

vetmancım ben iceminti de yatıştırdım sana :nazar: tenine gözüne sanki ne renk taksan yakışıyo senin.. icemint quartzoya benziyor gerçekten .. acaba yakından çekilmiş flaşsız quartzo ve ice resimleri var mıı :utangac:

tuğbaa hala karar veremedim demişsin, topazmı esmerald mı bence artık karar ver al birini gitsin :)) böyle soloticasız kalıyosun, alıp takarsın güzel olmaz mı cnm kaydirigubbakcemile2
nerdesin sen kız cadıı .. merak ettim biliyomusun .. acaba banamı bozuldu dedim .. hani eklediğim fotoları beğenmedin ya =) şekerim anjelina jolie kullanmıyoki topazio onu eklesem =)
hakkatten yakından çekilecek quartzolar vardı .. aa unuttu heralde ..
quartzo resimleri ekleyen arkadaş, acaba daha yakından resim koyabilir misinn :kedi:

son sorum :utangac:

acaba soloticanın icemint dışında yeni çıkacak renkleri var mı bilgisi olanlar??

nerdesin kız sen cadıı .. merak ettim .. acaba dedim eklediğim fotoları beğenmedin ya onamı bozulduki dedim =) anacım anjelina jolie kullanmıyoki topazı onu eklim =)
hakkatten quartzo eklicek bi arkadaş vcardı ..
kandırdı bizii ..
unuttu heralde =)

flamingoooo ......... nerelerdeydin cadıı .. merak ettimmm ..
dedim banamı bozuldu kötü foto ekledim die =)
anjelina jolie kullansın onuda eklerim şekerim =)
quartzoyu mu merak ediyorsun sende ??
biraz gri yeşil karışık diilmi quartzo ..
yakışır sana ama =)

cnmm olurmu hiçç .. ben fotolara bakılırsa içinde topaziodan daha fazla yeşil ve gri var diye düşünüyorum ..
topazio mavi quartzo gri ağarlıklı bence ..

flamingoooo ......... nerelerdeydin cadıı .. merak ettimmm ..
dedim banamı bozuldu kötü foto ekledim die =)
anjelina jolie kullansın onuda eklerim şekerim =)
quartzoyu mu merak ediyorsun sende ??
biraz gri yeşil karışık diilmi quartzo ..
yakışır sana ama =)

iş güç fln işte sengözlerimebaksanab

koyduğun resimle alakası yok kaydirigubbakcemile3 ama o resim cidden vampirimsiydi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ikinciye düşünüyorum bende..ama çok benzer geldi bana quartz-topaz..bu kadar aynı almam tabi.. nc ice belki olabilir.. ama onlarında pupili geniş CADIARZU

inşallah yeni renkler çıkar ya zemuszemus

pineapples ice minti beğenmedin mi :uhm: o da hoş duruyo, quartzo daha güzel gerçi bence daha belirgin bir renk :kahve:

cnmm olurmu hiçç .. ben fotolara bakılırsa içinde topaziodan daha fazla yeşil ve gri var diye düşünüyorum ..
topazio mavi quartzo gri ağarlıklı bence ..

quartz..yeşil-gri
topaz.. mavi-yeşil

ama topazdaki o mavilik genelde az belirgin olduğundan yine gri-yeşil tipinde bişey oluyo

belki çook koyu kahve-siyah gözlerde topaz daha bi mavi durur ama benim gözüm açık birkahve olmamasına rağmen yeşilimsi oldu..

sanki quartz-topaz takan iki kişi yan yana gelse çok farklı olmıycak gibime geliyo CADIARZU

iş güç fln işte sengözlerimebaksanab

koyduğun resimle alakası yok kaydirigubbakcemile3 ama o resim cidden vampirimsiydi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ikinciye düşünüyorum bende..ama çok benzer geldi bana quartz-topaz..bu kadar aynı almam tabi.. nc ice belki olabilir.. ama onlarında pupili geniş CADIARZU

inşallah yeni renkler çıkar ya zemuszemus

pineapples ice minti beğenmedin mi :uhm: o da hoş duruyo, quartzo daha güzel gerçi bence daha belirgin bir renk :kahve:

canım haresiz beğenmiyorum ben.icemint haresiz.

Back