• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Sayın galpal ben sizin ıce mintin diğer serisi olduğunu söylediğiniz sayfaya baktım, benim lensim n.c o kişininde göz tabanı benden çok çok açık olmasına rağmen benim elimdeki icemintle o kişinin gözündeki ton tamamen aynı hiçbir fark yok. Benim gözlerim çok koyu renk resmen siyaha çok yakın ben ıcemintlerin yada ıceların bende açık renk gözlerden daha koyu duracağını bildiğim halde, icemintlerin nasıl bir renk olduğunu görebilmek için özellikle getirttim. Zaten ice renginin diğer serilerindende beklenecek maximum performans bu kadardır. Aylardır bu başlıkda iceların doğal göz renginde çok fazla bir değişiklik yapmayacağını söyledim, tabiki ıcemintten de boncuk mavisi bir renk beklenemezdi. Fotoğraflarda öyle durmuş sadece, ice ların fotoğraflarda flashla bir kaç ton açık çıktığınıda söylemiştim. O yüzden hayal kırıklığına uğradığınızı düşünüyorsunuz. Daha önceki iceları kullandınız mı bilmiyorum ama icemintlerin nasıl bir ton tonda olabileceğini tahmin edemediniz sanırım. Fotoğraflardaki gibi çok açık bir mavi yada yeşil duracağını beklediniz.. Benim hemen hemen tahmin ettiğim ton buydu... Örneğin en klasik hıdrocor mel bile Arkhenin göz tabanı sadece benden bir ton daha açık olduğu halde daha güzel durdu benden. Bende daha koyu ve yağ yeşili değil asker yeşili durdu hidrocor meller.
Bütün renkler bende çok güzel durmayabilir. Amacım zaten yakışmış yada yakışmamıştan ziyade renkleri tanıtabilmek. ıcemintleri farklı renk göz tabanlarında görebilirsek ancak o zaman daha sağlıklı yorum yapabiliriz sanırım.

Son düzenleme:
Kendi çektiğim fotoğraf ev içinde ve flashsızdır. N.c. olmasına rağmen bende de hidrocor gibi duruyor. Zaten göz bebeklerinden de anlaşılacağı gibi takan arkadaşın göz rengi çok açık, sanırım onun için bende biraz koyu durdu ama açık renk gözde resimdekiyle aynı duracağına eminim. Tabiki teknoloji sürekli değişiyor ve yeni renkler neden olmasın. Keşke yapsalarda bizde taksak...
gorsel07rokb202gvl4.jpg

gorselg38215osi70l.jpg

gorseli1c5fvl5.jpg

getattachmentnq.jpg

Son düzenleme:
amazon aqua benim gözümde katalogtaki renkten farklı oldu ama güzel metalik bir renk.tubiş yarın bakalım istersen.sophistik yeşil de harika durdu fiyatı ne kadar onun bilen varmı sormadım ben

cnm ben sophistic i 200 tl ye alıyorum .. hatta peşin fiyatıyla taksitli fiyatı aynı .. peşin fiyatına da 4 ay taksit yapıyorlar ..

kızlar forumu gördüm ve resimleride görünce çook etkilendimm opuyorumnanaktan lens sadece kargola mi gelio bunu merak ettim istanbulda satiliosa nerde satilio?

ben arkadaşlarımda gördükten sonra şimdiye kadar da hemen her lensi denemiş biri olarak soloticanın eline su dökemez hiç birisi diyorum ..
hatta kızları görüp gelince bunalıma girdim ..
sophistikleri sevmemeye başladım =)
renk olarak tabi yakışan bi renk her markada bulunamaz ama doğallık ve dokusunu tek geçerim ..

kızlar forumu gördüm ve resimleride görünce çook etkilendimm opuyorumnanaktan lens sadece kargola mi gelio bunu merak ettim istanbulda satiliosa nerde satilio?

=) malesef sadece istanbul da değil türkiyenin hiç bir yerinde satılamıyor .. gg ve sahibindn de satılıyor yada brezilyadan getirtiliyor .. kargoyla yolluyorlar tabiki =)

=) malesef sadece istanbul da değil türkiyenin hiç bir yerinde satılamıyor .. gg ve sahibindn de satılıyor yada brezilyadan getirtiliyor .. kargoyla yolluyorlar tabiki =)

:umursamaz: olmadii şimdi peki denemeden göz çevrene nası uyuo standart mı bunlar bende sipariş etmeyi düşünüyorum resimleri gördükten sonrada kaydirigubbakcemile2

cnm doktora gidip ölçtürüyormuşsun sanırım .. ben hiç ölçtürmediğim için bilemiyorum =) 8.7 olan gözlerde bi problem çıkarmıyor .. kullanan arkadaşların fotolarını da görmüşsün bakmışsın zaten .. istersen biraz daha takip et .. istediğin renk neyse yorum yapalım biraz .. sonra karar verirsin =)

cnm doktora gidip ölçtürüyormuşsun sanırım .. ben hiç ölçtürmediğim için bilemiyorum =) 8.7 olan gözlerde bi problem çıkarmıyor .. kullanan arkadaşların fotolarını da görmüşsün bakmışsın zaten .. istersen biraz daha takip et .. istediğin renk neyse yorum yapalım biraz .. sonra karar verirsin =)

teşekkürler cnmmm ben biras daha forumu gezip renk beğeniyim artık kaydirigubbakcemile2

ben arkadaşlarımda gördükten sonra şimdiye kadar da hemen her lensi denemiş biri olarak soloticanın eline su dökemez hiç birisi diyorum ..
hatta kızları görüp gelince bunalıma girdim ..
sophistikleri sevmemeye başladım =)
renk olarak tabi yakışan bi renk her markada bulunamaz ama doğallık ve dokusunu tek geçerim ..

tuğba quartzoyu yakından gördün mü hiç?

Ben yokken ne kadar ilerlemiş sayfa, yarım yamalak okuyabildim kaydirigubbakcemile3

bouquet, aldığın lensin sana çok yakışcağını düşünüyorum. Tenine, saçına o renklerin yakışycağı belli yerimseniben

İnşallah yakın zamanda 8,4 çapında da soloticalar üretilir de takamayan arklarda takar :)

vetmancım ben iceminti de yatıştırdım sana :nazar: tenine gözüne sanki ne renk taksan yakışıyo senin.. icemint quartzoya benziyor gerçekten .. acaba yakından çekilmiş flaşsız quartzo ve ice resimleri var mıı :utangac:

tuğbaa hala karar veremedim demişsin, topazmı esmerald mı bence artık karar ver al birini gitsin :)) böyle soloticasız kalıyosun, alıp takarsın güzel olmaz mı cnm kaydirigubbakcemile2

quartzo resimleri ekleyen arkadaş, acaba daha yakından resim koyabilir misinn :kedi:

son sorum :utangac:

acaba soloticanın icemint dışında yeni çıkacak renkleri var mı bilgisi olanlar??

bir de bence quartzo-topazio-esmeralda da güzel olan pupilboşluğunun daha küçük oluşu, keşke diğerleride öyle olsaydı.. :kahve:

Back