- Konu Sahibi White Mocha
- #4.521
Sayın galpal ben sizin ıce mintin diğer serisi olduğunu söylediğiniz sayfaya baktım, benim lensim n.c o kişininde göz tabanı benden çok çok açık olmasına rağmen benim elimdeki icemintle o kişinin gözündeki ton tamamen aynı hiçbir fark yok. Benim gözlerim çok koyu renk resmen siyaha çok yakın ben ıcemintlerin yada ıceların bende açık renk gözlerden daha koyu duracağını bildiğim halde, icemintlerin nasıl bir renk olduğunu görebilmek için özellikle getirttim. Zaten ice renginin diğer serilerindende beklenecek maximum performans bu kadardır. Aylardır bu başlıkda iceların doğal göz renginde çok fazla bir değişiklik yapmayacağını söyledim, tabiki ıcemintten de boncuk mavisi bir renk beklenemezdi. Fotoğraflarda öyle durmuş sadece, ice ların fotoğraflarda flashla bir kaç ton açık çıktığınıda söylemiştim. O yüzden hayal kırıklığına uğradığınızı düşünüyorsunuz. Daha önceki iceları kullandınız mı bilmiyorum ama icemintlerin nasıl bir ton tonda olabileceğini tahmin edemediniz sanırım. Fotoğraflardaki gibi çok açık bir mavi yada yeşil duracağını beklediniz.. Benim hemen hemen tahmin ettiğim ton buydu... Örneğin en klasik hıdrocor mel bile Arkhenin göz tabanı sadece benden bir ton daha açık olduğu halde daha güzel durdu benden. Bende daha koyu ve yağ yeşili değil asker yeşili durdu hidrocor meller.
Bütün renkler bende çok güzel durmayabilir. Amacım zaten yakışmış yada yakışmamıştan ziyade renkleri tanıtabilmek. ıcemintleri farklı renk göz tabanlarında görebilirsek ancak o zaman daha sağlıklı yorum yapabiliriz sanırım.
Bütün renkler bende çok güzel durmayabilir. Amacım zaten yakışmış yada yakışmamıştan ziyade renkleri tanıtabilmek. ıcemintleri farklı renk göz tabanlarında görebilirsek ancak o zaman daha sağlıklı yorum yapabiliriz sanırım.
Son düzenleme: