- Konu Sahibi White Mocha
- #4.501
yoo sen kasmamı anladın..
ilahi.
bak buda çok ilginçsengözlerimebaksanab
ilahi.
bak buda çok ilginçsengözlerimebaksanab
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf kızlar ya bence topic açmadan önce forum ne amaçla kullanılır onun öğrenin. Chat yapar gibi konuşmanız yordu beni. tek kelimelik mesajlar yazmayın diye daha önce de söylemiştim. konu dışı bir sürü mesaj var ayrıca. komik komik davranmayın ya.
okypetecim ben biraz daha yeşile kaçan lensleri kendime daha çok yakıştırıyorum sanki. o nedenle icemint hoşuma gitti baya.. vetmanla konuşayım da bir belki düşünebilirim o rengi. liv sen ne diyosun nasıl buldun? bu arada kıvılcım yok ne zamandır. o da çok merak ediyordu icemint ı.
okypetecim ben biraz daha yeşile kaçan lensleri kendime daha çok yakıştırıyorum sanki. o nedenle icemint hoşuma gitti baya.. vetmanla konuşayım da bir belki düşünebilirim o rengi. liv sen ne diyosun nasıl buldun? bu arada kıvılcım yok ne zamandır. o da çok merak ediyordu icemint ı.
Icemint'in daha önceki resimlerinden farklı durmasının nedeni o resimdekilerle üretilen lenslerin aynı olmaması. Otica o resimdeki açık renk lensi istemiş ama Solotica bir anlaşmazlıktan dolayı bu lensi üretmiş.
Şu an Otica hala bu lensleri satıyor mu bilmiyorum ama bu yanlışlıktan dolayı satışını durduracakları söylenmişti. Belki yeni resimlerle satış yapıyor olabilirler. Nisan ayında esas Icemint'in Natural Colors, Hidrocor ve Hidrocharme olarak daimi renk olarak üretileceği söyleniyor. Hidrocor Icemint'in resmini gördüm çok güzeldi, ama buraya koymam maalesef yasak.. Sanırım yeni çıkacak lensler bundan farklı olacaklar.
Icemint'in daha önceki resimlerinden farklı durmasının nedeni o resimdekilerle üretilen lenslerin aynı olmaması. Otica o resimdeki açık renk lensi istemiş ama Solotica bir anlaşmazlıktan dolayı bu lensi üretmiş.
Şu an Otica hala bu lensleri satıyor mu bilmiyorum ama bu yanlışlıktan dolayı satışını durduracakları söylenmişti. Belki yeni resimlerle satış yapıyor olabilirler. Nisan ayında esas Icemint'in Natural Colors, Hidrocor ve Hidrocharme olarak daimi renk olarak üretileceği söyleniyor. Hidrocor Icemint'in resmini gördüm çok güzeldi, ama buraya koymam maalesef yasak.. Sanırım yeni çıkacak lensler bundan farklı olacaklar.
Resim kişiye özel bir forumda var. O kişi de Icemint projesi içinde olan bir gönüllünün forumu.. Resimleri forum dışına çıkarmak yasak olduğundan oradan alıp buraya koymak istemedim. Ancak google'da arama yaptığımda daha önce burada yayınlandıklarını gördüm. Post sayım 100 olmadığından link veremiyorum ama Lens kullananların önerileri soruları cevapları konusunun 672. sayfasında resimleri var.
Öylemi galpal.
demek yanlışlıkla bunu üretmişler.
o yüzden bariz fark var.
çünkü resimlerde gördüğümüz resmen açık maviydi..peki nisanda çıkacak olan açık renk olan ice mint mı...