• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

offf kızlar ya bence topic açmadan önce forum ne amaçla kullanılır onun öğrenin. Chat yapar gibi konuşmanız yordu beni. tek kelimelik mesajlar yazmayın diye daha önce de söylemiştim. konu dışı bir sürü mesaj var ayrıca. komik komik davranmayın ya.

solotica gibi toplumun kalkınmasını sağlayan bu önemli konuda daha çok konuşmak isterdim ama daha önemli işlerim var.saygılarrr

offf kızlar ya bence topic açmadan önce forum ne amaçla kullanılır onun öğrenin. Chat yapar gibi konuşmanız yordu beni. tek kelimelik mesajlar yazmayın diye daha önce de söylemiştim. konu dışı bir sürü mesaj var ayrıca. komik komik davranmayın ya.

katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis

okypetecim ben biraz daha yeşile kaçan lensleri kendime daha çok yakıştırıyorum sanki. o nedenle icemint hoşuma gitti baya.. vetmanla konuşayım da bir belki düşünebilirim o rengi. liv sen ne diyosun nasıl buldun? bu arada kıvılcım yok ne zamandır. o da çok merak ediyordu icemint ı.

Toplumun kalkınması için bu topici paylaşmıyoruz, kaldıki forumda yapılıcak bişey değil bu :) Daha önemli işlerin varsa seni tutmayalım. Daha fazla uzatmaya gerek yok arkadaşlar. Bu topicde hiç polemik yaşanmadı. Bundan sonra da yaşanmaz umarım.

okypetecim ben biraz daha yeşile kaçan lensleri kendime daha çok yakıştırıyorum sanki. o nedenle icemint hoşuma gitti baya.. vetmanla konuşayım da bir belki düşünebilirim o rengi. liv sen ne diyosun nasıl buldun? bu arada kıvılcım yok ne zamandır. o da çok merak ediyordu icemint ı.

canım evet sana yeşile çalan renklerin bende gideceğini düşünüyorum..ben çok beğendim.
çok doğal...ve renk harika...
evet kıvılcımı bende merak ediyorum..
umarım iyidir....

burası forum değilmi anlamıyorum yani arada böyle fikir alışverişinde bulunmak size ne zarar verdi solotica topiği diye ben her yazdığımda soloticadan bahsetmek zorunda değilimki kaldıki bende çok beğeniyorum o lensleri hatta diğer sayfaları okuduysanız tanika konusunda nasıl olumsuz yorumlarımda var görürsünüz illa her forumda böyle ortamı geren insanların olması çok ilginç geliyo bana kafamçokkarıştı

tatlım aslında ben begendim ama yesillikten daha cok vetmanında dedigi gibi grilik hakım boshayallersmile

Yalnız diğer icemint fotoları ne kadar farklıydı. Ben iceminti çok çok açık bir renk sanıyordum. Düşündüğümden değişik geldi. Quartzo kadar radikal bir değişim yapmadığı için, daha rahatlıkla bunu alabilirim diye düşünüyorum.

Merhaba,
Lütfen açılan konulara içeriğe uygun yorumlar yazınız.Konu dışı mesajların bilgi ve tecrübelerden faydalanmak isteyen üyelerin konu takibini güçleştirdiğini unutmayınız.
Ayrıca polemik ve tartışmaların içine giren üyelerin haklı haksız gözetmeksizin uyarı alacağını da hatırlatmak isterim.
Sohbetleriniz için Geyik bölümünü tercih ediniz.

Saygılarımla...

Son düzenleme:
Icemint'in daha önceki resimlerinden farklı durmasının nedeni o resimdekilerle üretilen lenslerin aynı olmaması. Otica o resimdeki açık renk lensi istemiş ama Solotica bir anlaşmazlıktan dolayı bu lensi üretmiş.

Şu an Otica hala bu lensleri satıyor mu bilmiyorum ama bu yanlışlıktan dolayı satışını durduracakları söylenmişti. Belki yeni resimlerle satış yapıyor olabilirler. Nisan ayında esas Icemint'in Natural Colors, Hidrocor ve Hidrocharme olarak daimi renk olarak üretileceği söyleniyor. Hidrocor Icemint'in resmini gördüm çok güzeldi, ama buraya koymam maalesef yasak.. Sanırım yeni çıkacak lensler bundan farklı olacaklar.

Icemint'in daha önceki resimlerinden farklı durmasının nedeni o resimdekilerle üretilen lenslerin aynı olmaması. Otica o resimdeki açık renk lensi istemiş ama Solotica bir anlaşmazlıktan dolayı bu lensi üretmiş.

Şu an Otica hala bu lensleri satıyor mu bilmiyorum ama bu yanlışlıktan dolayı satışını durduracakları söylenmişti. Belki yeni resimlerle satış yapıyor olabilirler. Nisan ayında esas Icemint'in Natural Colors, Hidrocor ve Hidrocharme olarak daimi renk olarak üretileceği söyleniyor. Hidrocor Icemint'in resmini gördüm çok güzeldi, ama buraya koymam maalesef yasak.. Sanırım yeni çıkacak lensler bundan farklı olacaklar.

Öylemi galpal.
demek yanlışlıkla bunu üretmişler.
o yüzden bariz fark var.
çünkü resimlerde gördüğümüz resmen açık maviydi..peki nisanda çıkacak olan açık renk olan ice mint mı...

ıcemint tam bir hayalkırıklığı oldu bende..quartzo bile daha net bir lens bunun ne renk olduğu belli değil.mavi yeşil gri.. hiçbiri değil.dolayısıyla bana doğal bir ton gibi gelmedi yani gerçekte böyle bir göz rengi yok yapay bir ton yapmış solotica,tabi belki orta veya açık kahve göz rengiyle daha iyi bütünleşir..

Hidrocor Icemint'in resmini koymanız neden yasak anlamadım burda resim paylaşımı yapılabiliyor

Resim kişiye özel bir forumda var. O kişi de Icemint projesi içinde olan bir gönüllünün forumu.. Resimleri forum dışına çıkarmak yasak olduğundan oradan alıp buraya koymak istemedim. Ancak google'da arama yaptığımda daha önce burada yayınlandıklarını gördüm. Post sayım 100 olmadığından link veremiyorum ama Lens kullananların önerileri soruları cevapları konusunun 672. sayfasında resimleri var.

Resim kişiye özel bir forumda var. O kişi de Icemint projesi içinde olan bir gönüllünün forumu.. Resimleri forum dışına çıkarmak yasak olduğundan oradan alıp buraya koymak istemedim. Ancak google'da arama yaptığımda daha önce burada yayınlandıklarını gördüm. Post sayım 100 olmadığından link veremiyorum ama Lens kullananların önerileri soruları cevapları konusunun 672. sayfasında resimleri var.

Ok teşekkürler :)

Nisan'da üretilecekler henüz nasıl olacak bilinmiyor. Sadece Hidrocor hazırmış, onun dışındakiler henüz hazır değil. Hazır olan Hidrocor resimleri yazdığım sayfada var. O daha önceki resimdeki açık renk lens üretilecekmi bilmiyorum. Bir de bu lenslerin Day ve Night versiyonları çıkacak deniyor. Day koyu, Night açık olacakmış sanırım.

Öylemi galpal.
demek yanlışlıkla bunu üretmişler.
o yüzden bariz fark var.
çünkü resimlerde gördüğümüz resmen açık maviydi..peki nisanda çıkacak olan açık renk olan ice mint mı...

Back