- Konu Sahibi White Mocha
-
- #4.421
cnmm bende çok merak ettim .. zaten aqua yı beğeneceğimi düşünüyordum .. mavi istiyorum zaten .. bi deneyim .. pazar günleri açık mı ?? keşke denediğin yerde bi foto çekseydin cnm yaa =)=) meraktan kurtulurdum .. aqua kullanan kimse yok sanırım okadar fto istedim ekleyen de yorum yapanda olmadı .. bide burcu denemiş.. oda beğendiğini söylemişti .. inşallah bendede güzel olur .. benm de gözleim baya bir koyu =)=)
berry amazonlar 5 numaraya kadar değilmi canım.keşke biraz numarayı yükseltseler.
1 numarayla kaybediyorum:)
Okypete canım sen amazonları beğenmessin zaten soloticalara alıştıktan sonra amazonun seni tatmin edeceğini sanmıyorum..Ben mavisini almıştım daha doğru düzgün takmadan süresi bitti:sm_cool:
berry amazonlar 5 numaraya kadar değilmi canım.keşke biraz numarayı yükseltseler.
1 numarayla kaybediyorum:)
öylemii..
sağol canım.
bu arada yıllardır burada yazarım.sorulara cevap veririm.
bir soru sordum.
cevap veren olmamış...yeni arkadaşlar sadece birbirleriyle konuşuyorlar anlaşılan
aa öylemiymiş .. sophistikte olması lazım .. ne saçma ya neden öyle bi uyulama varki ..
ben bu hafta gittiğimde bi sorayım kesin emin olayım da sonra yazarım =)
ama zaten senin 2 tane solotican var bidenem .. gerçi sende benm gibi sophistic kullanmışsın muhtemelen amaoznuda beğenirsin ..
ve ankarada bi yerde sadec e 40 tl amazon lensler ..
çok uygun değilmi ben daha uygununu duymamıştım ..
haklısınnnn cnm heralde buradaki herkese cvp vermişsindir =)=) ama cvp verebilmek için bişeyler bilmek lazım .. bizim senin kadar lens bilgimiz yokkii kaydirigubbakcemile2 o yüzden de tabi cvp veremeyip fıransız fransız okuyoruz sadece bilmiyorumkismile
sağol canım.
bir sorarsan sevinirim gittiğinde..
kaça kadar çalışmışlar.
5 e kadardı eskiden.
belki numaraları yükseltmişlerdir...
Kızlar işte beklenen ıce mintler sonunda geldi:)))Arkadaşlar flashsız gün ışığında ıce mintlerin siyah gözde duruşu ben çok beğendim bu rengi:))Maviyle gri arası çok değişik çok özel bir renk...Birde inanılmaz rahatlar natural colours serisi olmasına rağmen hidrrocor gibi duruyor haresi pek belli olmuyor ve oldukça opak bir renk bayağı bir değişim sağlıyor simsiyah gözde olmasına rağmen..
sağol canım.Bende tuğbaya katılıyorum OKYPETE.Gerçekten herkeze yardımcı oluyorsun cevap veriyorsun.Lens konusunda çook bilgilisin.ınan benin bildiğim bir konu olsa sana hemen cevap verirdim.Zaten sen ve bir kaç arkadaşa içim inanılmaz kaynadı.Yanlız değilsinopuyorumnanaktan
cnm 5 e kadarmış hakkatten .. aradım sordum da =(=( şimdi kapadım hatta teli ..
fiyatlar halen 40 tl ..
amaann bence senin soloticaların süper ..
amazona gerek yoktu ki zaten ŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?