Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

berry denemiş ve beğenmiş ki gri-mavi arası duruyor demiş ilk işim amazon aquaya bakmak olacak zemuszemus zemuszemus bayanssulusmile

berry amazonlar 5 numaraya kadar değilmi canım.keşke biraz numarayı yükseltseler.
1 numarayla kaybediyorum:)

Okypete canım sen amazonları beğenmessin zaten soloticalara alıştıktan sonra amazonun seni tatmin edeceğini sanmıyorum..Ben mavisini almıştım daha doğru düzgün takmadan süresi bitti:sm_cool:

Okypete canım sen amazonları beğenmessin zaten soloticalara alıştıktan sonra amazonun seni tatmin edeceğini sanmıyorum..Ben mavisini almıştım daha doğru düzgün takmadan süresi bitti:sm_cool:

öylemii..
sağol canım.
bu arada yıllardır burada yazarım.sorulara cevap veririm.
bir soru sordum.
cevap veren olmamış...yeni arkadaşlar sadece birbirleriyle konuşuyorlar anlaşılan

berry amazonlar 5 numaraya kadar değilmi canım.keşke biraz numarayı yükseltseler.
1 numarayla kaybediyorum:)

aa öylemiymiş .. sophistikte olması lazım .. ne saçma ya neden öyle bi uyulama varki ..
ben bu hafta gittiğimde bi sorayım kesin emin olayım da sonra yazarım =)
ama zaten senin 2 tane solotican var bidenem .. gerçi sende benm gibi sophistic kullanmışsın muhtemelen amaoznuda beğenirsin ..
ve ankarada bi yerde sadec e 40 tl amazon lensler ..
çok uygun değilmi ben daha uygununu duymamıştım ..

öylemii..
sağol canım.
bu arada yıllardır burada yazarım.sorulara cevap veririm.
bir soru sordum.
cevap veren olmamış...yeni arkadaşlar sadece birbirleriyle konuşuyorlar anlaşılan

haklısınnnn cnm heralde buradaki herkese cvp vermişsindir =)=) ama cvp verebilmek için bişeyler bilmek lazım .. bizim senin kadar lens bilgimiz yokkii kaydirigubbakcemile2 o yüzden de tabi cvp veremeyip fıransız fransız okuyoruz sadece bilmiyorumkismile

sağol canım.
bir sorarsan sevinirim gittiğinde..
kaça kadar çalışmışlar.
5 e kadardı eskiden.
belki numaraları yükseltmişlerdir...

Bende tuğbaya katılıyorum OKYPETE.Gerçekten herkeze yardımcı oluyorsun cevap veriyorsun.Lens konusunda çook bilgilisin.İnan benin bildiğim bir konu olsa sana hemen cevap verirdim.Zaten sen ve bir kaç arkadaşa içim inanılmaz kaynadı.Yanlız değilsinopuyorumnanaktan

sağol canım.
bir sorarsan sevinirim gittiğinde..
kaça kadar çalışmışlar.
5 e kadardı eskiden.
belki numaraları yükseltmişlerdir...

cnm 5 e kadarmış hakkatten .. aradım sordum da =(=( şimdi kapadım hatta teli ..
fiyatlar halen 40 tl ..
amaann bence senin soloticaların süper ..
amazona gerek yoktu ki zaten ŞenizŞenizŞenizŞeniz

merhabalar, ben hep takip ediyorum ama foruma mesaj pek yazmamıştım. Soloticalar hala Türkiye'de satılmıyor değil mi? Bir gelişme var mı bildiğiniz. Bir de Berry Ankara'da meşrutiyetteki yerde amazon denediğini söylemişti. Bende orayı gördüm ama girmemiştim. Hangi markalar satılıyor, ya da hangileri deneniyor? Teşekkürler.

Kızlar işte beklenen ıce mintler sonunda geldi:)))Arkadaşlar flashsız gün ışığında ıce mintlerin siyah gözde duruşu ben çok beğendim bu rengi:))Maviyle gri arası çok değişik çok özel bir renk...Birde inanılmaz rahatlar natural colours serisi olmasına rağmen hidrrocor gibi duruyor haresi pek belli olmuyor ve oldukça opak bir renk bayağı bir değişim sağlıyor simsiyah gözde olmasına rağmen..

Son düzenleme:
vetman süpeer görünüyor canımm..
makyajın hafif biraz daha far yoğunlukta osla tadından yenmez bir renkk..
güle güle kullann..

vetman lenslerin çok güzel durmuş zaten siyah gözlüler mavi lens konusunda daha şanslı, pupilden siyah görünmesi kahverengi görünmesinden daha iyi her zaman, öyle olduğunda siyah renk göz bebeği zannedilip doğal bir görüntü oluşturuyor. Netten mi sipariş verdin soloticalar için?

Tegnolog,Scarletter sağolun kızlar gece çok geç yatmıştım gözlerim çok yorgun daha sonra daha güzel fotoğraflar çekerim:)
Ice mint soloticanın en yeni rengi kızlar evet yeni çıktı ve bende getirttim:)Evet scarletter soloticalar Türkiyede yok bende Brezilyadan getirtiyorum ..

çok güzelmiş icemintler.
ama ben masmavi bir renk istiyordum bunda sonra.
bu durumda azul fikrim değişmeyecek.
bunda yeşillikte var galiba....

Ankarada oturanlarla buluşma ayarlansa herkez lensleriyle gelse güneşte ve doğal ışıkta nasıl duruyor görsek : ) Fotoğraf çözünürlüğü ne kadar iyi olsa da gerçekte duruşu farklı oluyor. Benim amazon grilerim her fotoğrafta çok doğal çıkıyor ama 1 metreden bakınca bile lens olduğu anlaşılabiliyor. Ben de solotica almak istiyorum, tüm gün forumu okudum. Baya delirdim artık : ) Çok fazla seçenek olduğu için karar veremiyorum. Bir de Beren Saat'in mel kullandığından şüpheleniyorum CADIARZU

Kendi göz rengim ela olduğu için mel çok büyük bir değişim yapmayacak ama bir yandan da herkesin gözlerin lens mi diye sormasından da bıktım

Solotica alacağım kesin ama denemeden alınabilecek, garanti, tek renk de mel sanırım, öyle mi sizce de? :uhm:

sağol canım.
benimde sizlere kaynadı sen dahil bir kaç arkadaşa.
yardımcı oluyorsam çok sevinirim..
cnm 5 e kadarmış hakkatten .. aradım sordum da =(=( şimdi kapadım hatta teli ..
fiyatlar halen 40 tl ..
amaann bence senin soloticaların süper ..
amazona gerek yoktu ki zaten ŞenizŞenizŞenizŞeniz

sağol canım.
benim için aramışsın birde.çok teşekkürler.
demekki
5 den yukarı yok lensleri.
neyse zaten soloticadan sonra onu takarsam alışamazdım
sophistiğin 3 renginide denediğim için bunlarda onun aynı dokusuna sahip olduklarından zaten, damar olayı rahatsız ederdi...
azul alacağım anlaşılan..

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet okypetecim bu renk ıce ile mel arası bir renk şişesinde n.c mel görüntüsü vardı hafif mel renginde boyaması var o yüzden yeşil duruyor ıce olan kısımlarıda mavi duruyor:)) gri mavi arası bir renk ben quartzoya benzettim N.C serisi olmasına karşın daha çok hıdrocor gibi durdu..Scarletter soloticalar iyi yada kötü nasıl görüyaorsanız sizdede öyle duruyor.Tabiki ne kadar yakından bile görseniz herkezin doğal göz rengi ve göz parlaklığı bile lensin herkezde farklı farklı durmasına neden oluyor..

Son düzenleme:
soloticaçok kaliteli bir lensğokypete sanırım forumda denk gelmiştim sophistic kullanmıştın amazonlar güneş gözüne grince açık duruyor bende değişik durdu buyrun resmi
Gözlerim baygın çünkü uykusuzum idare edin

Eki Görüntüle 35858

berry güle güle kullan cnm .. ben aqua alacaksın sanmıştım ama bunlar gri galiba yanılıyorda olabilirim tabi =)=) ama çok yakışmış .. ve senin istediğin gibi gayet net bir gri görünüyor .. çok beğendim cnm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…