• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

amazon aqua benim gözümde katalogtaki renkten farklı oldu ama güzel metalik bir renk.tubiş yarın bakalım istersen.sophistik yeşil de harika durdu fiyatı ne kadar onun bilen varmı sormadım ben

rainbow griye beraber bakalım burcu bir tanitalı resmini koysana.pinax kuzenimde bana maviyi çok yakıştırıyor hep ısrar ediyor.benim isteğim mavi azulla ice arası içinde hafif grilik olacak.topazio değil mesela.quartzo yeşile bakıyor sanki nc grafitle nc azul arası.valla gözümü karartıp nc azul birde ice mint mi alsam.vetman şişede bir resminş görebilirmiyim birde flaşlı çekimini enteresan bir renk mint

berrycim ya ben foto koyamıyorum 100 msjı aşmak gerekiyomuş msnin varsa sana msnden göndersem olurmuki ya da merak edenler varsa sende koyabilirsin

merhaba arkadaşlar,
ben soloticayı
özelliklede topazio ve mel renklerini çok beğendim,
natural topazio ve charm mel almayı düşünüyorm,
esmeralda en yapayı sanki,
kullananlar ne düşünüyor?
$E4.jpg

$E8.jpg

Eki Görüntüle 35873

ben denemedim yeşili ve grisi pek yakın aslında lagoon da güzel gibi mail at yada tubişin msn i varsa onada gönderebilirsin.tubiş bence sana quartzo diyorum yada ice mint tenin beyaz saçın koyu süper oluur

ben denemedim yeşili ve grisi pek yakın aslında lagoon da güzel gibi mail at yada tubişin msn i varsa onada gönderebilirsin.tubiş bence sana quartzo diyorum yada ice mint tenin beyaz saçın koyu süper oluur

ay sen o gün sky blue yu denemedinmi ya :( farketseydim senide zorlardım dene dene diye :D ya fotolar gitmiyo laptopa tekrar açıp kapatıcam :(

Kızlar 1günde baya sayfa ilerlemiş hepsini okuyamadım. Okypetecim sen amazon alırsan kullanmazsın benim ki gibi bir köşede bekler.. Soloticadan sonra kullanabileceğini sanmıyorum cnm.
Vetmancımm ice mint hiç beklediğim gibi çıkmadı. çok daha açık bir renk bekliyordum. Ama bu renk sanırım tam benim istediğim renk :))) Quartzodan daha koyu ve doğal değil mi cnm? sana da çok yakışmış. quartzo kadar daha doğrusu nc serisi kadar opak mı bu? Ben çok doğal buldum rengi ya.. Belki bunları cevaplamışsındır ama okuyamadım cnm çok fazla vaktim olmuyo :(

gorselpolq0n71mce5.jpg

gorselrvv6hw312jn9.jpg

Kızlar size şişesinden flashsız çekim gün ışığında azul fotoğrafı.Üstteki hıdrocor azul alttaki charm azul.

benzemiyordur renkler bence livciğim,.
azulda grilik yok sanırım.
grafite gri mavi tam...

Sağol liv çok teşekkür ederim:)Evet ıceları biliyorsun çok fazla bir değişiklik yapmıyor gözde klasik ıce dan daha opak diyebilirim..Ama yeterince açtı çok çok açık mavi istemeyenler için ideal bir renk normalde daha gri fotoğraflarda biraz daha mavimsi..Liv azul grafiteden oldukça daha mavi bir renk tam bir topazio mavisi azullar ama tabiki içinde yeşil yok ve topazio kadar opak olmayan bir renk.
Bery ice mintler sende benden daha güzel durur.Çünkü senin gözlerin daha açık benden lensin içinde pek mavilik yok aslında ıce mintler daha çok gri tonda..

yok canlarım demek istedigimi anlmadınız :kedi: ben sişedeki durusundan bahsediyorum grafite ile renkleri benziyor vetmanın bizim için cektigi azulun rengine (fot. yukarda) ben çok benzettim nedense boshayallersmile

Son düzenleme:
evet livciğim şişede gerçekten çok benziyorlar...
dideemciğim bir ara amazonları denemiştim.
ama damarlı. bu kesin.
renkleri çok güzel ama maalesef solotica gibi damarsız değil..
belki
mavi alırım dedim.
tam masmavi bir renk olması nedeniyle ama damarlara alışık değilim artık:)

evt okypetecim ben de mavisini aldım. uzaktan renk güzel görünüyor. ama yakından çok kötü.. rahat edemedim ben. Bu arada sen icemint i nasıl buldun cnm renk olarak?

yakından gözünün içine girersen kötü ama bugün makyajla süper oldu sonuçta dünyadaki tek marka solotica değil bazılarında freshlook muhteşem duruyor.tanitanın sarısı melden 100 kat daha doğal deneyin görün max doğallık isteyene tanita sarı

evt okypetecim ben de mavisini aldım. uzaktan renk güzel görünüyor. ama yakından çok kötü.. rahat edemedim ben. Bu arada sen icemint i nasıl buldun cnm renk olarak?

aynen yaklaşmazsan muhteşem.
ama yaklaşınca çok belli.
icemint,bence quartzodan daha koyu .
hatta ondan dahada çok beğendim.
gri yeşil gibi.
yeşil ağırlıklı bir ton istiyorsan vede çok doğal ,bunu düşün bence.
ben mavi istediğim için beklediğim renk değil.
ama renk çok güzelmiş.

ya gerçekten o tanita sarı nasıl bişeydi yaa ciddi anlamda imkansız gözünüzün içinize girse bilse inanın kimse bu lens demez ya :S

lens topiginin basından belli bu forumdayım bende bir suru markayı denedim en dogalıgında ısrarcıyım kesinlikle soloticazemuszemus ama tercih meselesi işte

Back