- Konu Sahibi White Mocha
-
- #4.441
soloticaçok kaliteli bir lensğokypete sanırım forumda denk gelmiştim sophistic kullanmıştın amazonlar güneş gözüne grince açık duruyor bende değişik durdu buyrun resmi
Gözlerim baygın çünkü uykusuzum idare edin
Eki Görüntüle 35857
Eki Görüntüle 35858
Eki Görüntüle 35859
benzemiyordur renkler bence livciğim,.vetman cok yakmıs güle güle kullan gozlerinide baya açmış
oktpetecim azul ile grafitenin lens kabındakı renkleri ne kadar çok birbirine benziyor degil mi acaba renklerde birbirine yakın mıdır ?
vetman cok yakmıs güle güle kullan gozlerinide baya açmış
oktpetecim azul ile grafitenin lens kabındakı renkleri ne kadar çok birbirine benziyor degil mi acaba renklerde birbirine yakın mıdır ?
benzemiyordur renkler bence livciğim,.
azulda grilik yok sanırım.
grafite gri mavi tam...
merhaba arkadaşlar,
ben soloticayı
özelliklede topazio ve mel renklerini çok beğendim,
natural topazio ve charm mel almayı düşünüyorm,
esmeralda en yapayı sanki,
kullananlar ne düşünüyor?
öncelikle bu taban renkle alakalı bi durum .. kişisine göre değişim gösteriyor diyelim .. berry kullanıyor esmeralda ve yakından görmüş biri olarak en ufacık bir yapaylık yok harika duruyor .. mel daha az bir değişimle sanki şöyle söyliyeyim aşkı memnudaki bihterin gözleriyle hemen hemen aynı tonda bi değişim sağlıyor koyu kahve gözlerde .. topazio mavi .. bence gözleri açık renk olanlara daha çok yakışan bi renk .. ve her gözde çok farklı farklı çeşitli renkler oluşturdu .. sanırım yorum yapmak en çok onun için zor .. onu ben hala kestirebilmiş değilim ..
flaşlı mavi durdu ama olsun sizce istediğim griyi solotica nc ice mı graphite mi verir
berrycim sen rainbow'un grisini denemedin değilmi solotica siparişi vermeden onuda denemeni tavsiye ederim rengi tanica'ya çook benziyo ama çok rahat ve pupil boşluğu daha küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?