Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

farklı ışıklarda çekilmiş birkaç fotoğraf ekler misin cnm

Kirpiklerin çoook güzel.Bence kirpik makası kullan.Tabi kullanırken onuda dikkatli kullanman lazım sakın gözlerinde rimel varken kullanma.lmaz:Ben daha önce böyle bir yanlışlık yaptım ondada kirpiklerim kopmuştu.Şimdi rimel sürmeden önce kıvırıyorum sonra rimel sürüyorum çok güzel oluyor dene tavsiye ederim.opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederimde hiç belli olmuyor bir kıvursam shisedo da vardı kıvırıcı özel miş lastik kısmı yapışma yapmıyormuş 60 ytl alsammı

ay benim lenscime uğradım kadın çok ısrar etti amazon dene diye.bende elasını denedim küçük geldi dedim dene diye ısrar edince aquasını ve grisini denedim harika oldu yarın alıvcam tam çakır göz damarları az belli oldu istersen sende gel canım yarın.giallo tam felaket hiç olmadı aquasını çok doğal durdu

hatta bir müşteri daha vardı benden özendi aqua aldı daha koyu gözlüyd ama çok güzel durdu.dün açmışlar tester olsun diye ilk ben denemişim renk süperdi

ayy çok sevindim beğenmene bende aqua sını çok beğenmiştim aldığında resim koyarmısın. Ben bugün okula gidicem Antalyadan arkadaşımda geliyoda inşallah başka zaman görüşürüz olumunekankayizsmile

berry amazonlar 5 numaraya kadar değilmi canım.keşke biraz numarayı yükseltseler.
1 numarayla kaybediyorum:)

cnmm bende çok merak ettim .. zaten aqua yı beğeneceğimi düşünüyordum .. mavi istiyorum zaten .. bi deneyim .. pazar günleri açık mı ?? keşke denediğin yerde bi foto çekseydin cnm yaa =)=) meraktan kurtulurdum .. aqua kullanan kimse yok sanırım okadar fto istedim ekleyen de yorum yapanda olmadı .. bide burcu denemiş.. oda beğendiğini söylemişti .. inşallah bendede güzel olur .. benm de gözleim baya bir koyu =)=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…