- Konu Sahibi White Mocha
-
- #4.401
charme mellerim geldi kızlar,ama beklediğimden bi hayli koyu,cor melle rekıyasla en az 3 ton daha koyu yeşil durdu bende,sanırım bunları biraz açmak için all in one light alacağım.Ayrıca pupil boşluğu çok geniş.Yine de gündüz kullanım için iddiasız ve ideal doğallıkta..giallo dan da koyu onu söyleyeyim.
işte makro resimler,
nc melle arasında ton farkı varmı canım? bide nc melin pupilide charm kadar genişmi corun pupilidemi böyle durmuştu sende? bilmiyorumkismile rengi yakışmış ama güle güle kullan ... alkisalkisalkis
charme mel en koyu duranı bildiğim kadarıyla,cor mel.in pupili bu kadar geniş durmamıştı bende.Koyu durdu ama teşekkürler :)
çok yakışmış arkhen.bende charm mel bekliyorum sabırsızlıkla.senin doğal gözlerin ne renk bu arada?
hiç ama hiç açmadı rengini...flaşlı fotoda güzel ama normal hayatta hiç bi anlamı yok dibimdeki insanlar bile farketmiyor ne annem ne kardeşim hatta erkek arkadaşım bi değşiklik var sende bile demedi....bende yarattığı bu küçüçük fark için 230 lira verdim içime oturdu resmen o parayla rainbowdan iki tane lens alırdım.... ama rahatlığına sözüm yok...kısaca fotolarla hiç ama hiç alakası yok o yüzden şu an bana çok çok koyu kahve gözlü biri şunu kullandım ve hem doğal durdu hemde farkedilir derecede farklı oldu diyebilecek var mı???
ben de çook beğendim .. çok yakışmış gerçektende ..doğal oluş ..birazcıcık koyu ama fotolara bakılırsa oda yakışmış bence sana =)=)
Çok teşekkür ederimde hiç belli olmuyor bir kıvursam shisedo da vardı kıvırıcı özel miş lastik kısmı yapışma yapmıyormuş 60 ytl alsammıKirpiklerin çoook güzel.Bence kirpik makası kullan.Tabi kullanırken onuda dikkatli kullanman lazım sakın gözlerinde rimel varken kullanma.lmaz:Ben daha önce böyle bir yanlışlık yaptım ondada kirpiklerim kopmuştu.Şimdi rimel sürmeden önce kıvırıyorum sonra rimel sürüyorum çok güzel oluyor dene tavsiye ederim.opuyorumnanaktan
ay benim lenscime uğradım kadın çok ısrar etti amazon dene diye.bende elasını denedim küçük geldi dedim dene diye ısrar edince aquasını ve grisini denedim harika oldu yarın alıvcam tam çakır göz damarları az belli oldu istersen sende gel canım yarın.giallo tam felaket hiç olmadı aquasını çok doğal durdu
tuğba aqua denedim müthiş durdu yanımda bir kız vardı benden özendi o da taktı gözleri çok koyuydu harika durdu inanamadım.ama masmavi değil koyu gri mavi arası bir renk oldu mutlaka dene benim lenscim var denetiyor.bugün uğradım rainbow getirmiş giallo hiç olmadı bana rengini asla değiştirmedi gri müthiş durdu yeşilini ve mavisinide denicem yarın.aradığım gri lensi buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?