• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ıce mintler umduğum gibi bir renk diil .. ben daha mvi olacağını düşünmüştüm .. bunlar baya baya bi yeşil yani =)
vetman cımmm..sende bu kirpikler varken ne takarsan tak gözlerine hayran hayran bakıyoruz doğrusu ..
çok yakışmış güle güle kullan cnmm ..

Sağol Tubacım :))O senin güzelliğin ıcemintlerin açık renk gözlerde daha hoş duracağını düşünüyorum benim gözlerim siyah neredeyse ıcemintleri yuttu:)ııce mintler mavi değil zaten quartzoya benzettim ben.zemuszemus

gri evet aquayıda sanırım haftasonu alırım.istersen götürürüm denersin.ben ice mintin ela v bal rengi gözde müthiş duracağına eminim mavi değil bana uyar .vetman.benim isteğim grilik böyle vetman solotica hangi renk tercih ediyim

vetman cok yakmıs güle güle kullan gozlerinide baya açmış

oktpetecim azul ile grafitenin lens kabındakı renkleri ne kadar çok birbirine benziyor degil mi acaba renklerde birbirine yakın mıdır ?

oktpetecim azul ile grafitenin lens kabındakı renkleri ne kadar çok birbirine benziyor degil mi acaba renklerde birbirine yakın mıdır ?
benzemiyordur renkler bence livciğim,.
azulda grilik yok sanırım.
grafite gri mavi tam...

berry cidden gride çok yakıştı cnm ..
maviye sıcak bakmıyorsun sen nedense .. ıcemint yeşil baya bir yakışır bence .. ama bence ne ıce nede graite de grilik yakalayamazsın cnm .. bak artık yeşilin de var grinde var .. bence bundan sonraki lensin mavi ağarlıklı olsun artık ..
ben ıce sevemedim bi türlü .. grafiteninde charm yada nc olması taraftarıyım ..

Sağol liv çok teşekkür ederim:)Evet ıceları biliyorsun çok fazla bir değişiklik yapmıyor gözde klasik ıce dan daha opak diyebilirim..Ama yeterince açtı çok çok açık mavi istemeyenler için ideal bir renk normalde daha gri fotoğraflarda biraz daha mavimsi..Liv azul grafiteden oldukça daha mavi bir renk tam bir topazio mavisi azullar ama tabiki içinde yeşil yok ve topazio kadar opak olmayan bir renk.
Bery ice mintler sende benden daha güzel durur.Çünkü senin gözlerin daha açık benden lensin içinde pek mavilik yok aslında ıce mintler daha çok gri tonda..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
ben soloticayı
özelliklede topazio ve mel renklerini çok beğendim,
natural topazio ve charm mel almayı düşünüyorm,
esmeralda en yapayı sanki,
kullananlar ne düşünüyor?

benzemiyordur renkler bence livciğim,.
azulda grilik yok sanırım.
grafite gri mavi tam...

katılıyorum .. grafiteyle azul hiç benzemiyor .. azul çok yoğun bir mavi .. ne grilik nede yeşillik yok bencede .. bende azulun koyu renk gözlerde güzel durmayacağını düşünüyorum .. çok cart bir mavi durabilir .. ama tabanı açık renk olanlara daha çok yakışabilir belki ..
sonunda netten bi tane azul fotosu buldum .. kullananın yorumlarınıda okudum .. ama diğer sitedeydi o yüzden foto eklemedim alıpta .. sorun çıkarsa diye ..
umduğundan daha çok beğendiğini yazmıştı . . oonunda tabanı kahveydi ama normal bi kahve .. aslında fena durmamıştı ..
ama bana biraz fazla bi mavi gibi görünürse diye endişe veriyor ..

merhaba arkadaşlar,
ben soloticayı
özelliklede topazio ve mel renklerini çok beğendim,
natural topazio ve charm mel almayı düşünüyorm,
esmeralda en yapayı sanki,
kullananlar ne düşünüyor?

öncelikle bu taban renkle alakalı bi durum .. kişisine göre değişim gösteriyor diyelim .. berry kullanıyor esmeralda ve yakından görmüş biri olarak en ufacık bir yapaylık yok harika duruyor .. mel daha az bir değişimle sanki şöyle söyliyeyim aşkı memnudaki bihterin gözleriyle hemen hemen aynı tonda bi değişim sağlıyor koyu kahve gözlerde .. topazio mavi .. bence gözleri açık renk olanlara daha çok yakışan bi renk .. ve her gözde çok farklı farklı çeşitli renkler oluşturdu .. sanırım yorum yapmak en çok onun için zor .. onu ben hala kestirebilmiş değilim ..

öncelikle bu taban renkle alakalı bi durum .. kişisine göre değişim gösteriyor diyelim .. berry kullanıyor esmeralda ve yakından görmüş biri olarak en ufacık bir yapaylık yok harika duruyor .. mel daha az bir değişimle sanki şöyle söyliyeyim aşkı memnudaki bihterin gözleriyle hemen hemen aynı tonda bi değişim sağlıyor koyu kahve gözlerde .. topazio mavi .. bence gözleri açık renk olanlara daha çok yakışan bi renk .. ve her gözde çok farklı farklı çeşitli renkler oluşturdu .. sanırım yorum yapmak en çok onun için zor .. onu ben hala kestirebilmiş değilim ..

sağol canım benim hihoyyyt
mel süpermiş o zaman bihter gözü gibi.. :sm_cool:
topazio baktığım resimlerde çok güzel gözöküyordu ama demekki herkese yakışmıyor.
kızlar topazio kullanıp beğenen beğenmeyen yorum yapıcak var mı :)

Berry gayet güzel olmus bu griler sana, daha cok mavi gibi geldi bana flashli resimlerinde ama mavi halini daha cok sevdim ben gözünde... bence mavi konusunda cok kati olma yesilden daha hos duruyo sende mavi nacizhane fikrimce :)

berrycim sen rainbow'un grisini denemedin değilmi solotica siparişi vermeden onuda denemeni tavsiye ederim rengi tanica'ya çook benziyo ama çok rahat ve pupil boşluğu daha küçük

ilginç
ben o rengi, kullandım.
ama çok rahatsızdı ve pupil boşluğuda büyüktü

rainbow griye beraber bakalım burcu bir tanitalı resmini koysana.pinax kuzenimde bana maviyi çok yakıştırıyor hep ısrar ediyor.benim isteğim mavi azulla ice arası içinde hafif grilik olacak.topazio değil mesela.quartzo yeşile bakıyor sanki nc grafitle nc azul arası.valla gözümü karartıp nc azul birde ice mint mi alsam.vetman şişede bir resminş görebilirmiyim birde flaşlı çekimini enteresan bir renk mint

Back