• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

berrycimm kirpik kıvırma aletleri var ya .. onlarla denedin mi hiç ?? benim kardeşimin kirpikleri de aynı durumda gür ve uzun .. fakat kıvrılmıyor rimelle .. oda bu kıvırma aletleriyle kıvırıp sonra kıvırma özelliği olan rimellerle kaldırıyor =) istersen bi dene .. baya bi işe yarıyor ..

perma evet biraz kırıp döküyormuş .. ne kadar doğru bilemem ben ama görünüm süper oluyor bunu biliyorum .. sabak kalkar kalkmaz çok hoş kirpiklerle uyanmak güzel bişeydir sanırım =) 6 aya kadar kalabiliyormuş kirpik perması bu arada .. kirpikler güzel olunca lens kendini daha bi gösteriyo sanki demi ..

Evet canım benim:)

ne arıyon orda dermmişim:))))

tek birr lens içinmii satış yapıyorsun yoksaa lens satışımı yapıyorsun canımm..

ofiyata verdiğin lens şu meşhur 1200 tle olan lensler deilmi..

berry canımm...bir kere permayı bencee..dökülmemesi içindee badem yağı kullanırsın neler yapmıyoruzz kaşımıza gözümüzee döküleceğini snamıyorum ben bakım ihmal etmezssenn..:1rolleyes:

rimel kesmiyor neler denedim ama aşırı düz kıvrılmıyor birtürlü en iyisi max factor çıktı lancome clarins loreal estee lauder kar etmedi.

berrycim amazon lens denemişsin .. hangi renk denedinn ?? amazonun dokusu bencede fena diil .. soltica nın eline su dökemez tabi ama =) yinede iyi bencede ..

Kirpik permasımı varmış kızlar:))ılk önce şaka yaptınız sandım gerçekten varmış demekki.Ama perma saçı bile döküyor zararlıysa mutlaka kirpikleride döker.Bence denemeyin..
Evet tegnolog fiyatı 1200 tl olan lensler onlar..Sadece onu değil soloticalarıda satıyorum canım:)

vetnam burdan alan kızlar varmı hiçç..
birde göz rengimi eklesem..valla çapını söleyebilecek biri varmı??
hiç ölçtürmedim ben...
ben aslında warm honey çok beğenmiştim ona yakın mel var sanırımm...
hala ne alsam karar veremedim tabiki...

önerilerede açığım..

Livescim canım ben şu an ıce kullanmıyorum onlar geçen sene çektiğim ıce fotoğraflarıydı arşivimden buldum onları.Birde benim gözlerim siyah sayılır yani o kadar koyu senin göz tabanın açık olduğu sende ıcelar daha farklı daha mavimsi daha hoş duracaktır.Saçlarında sarıysa bence çok yakışır ıcelar.Ice lar gözde topaziolar yada esmeraldalar kadar belirgin bir değişiklik yapmıyor.GRİ de değildir kendine has çok özel bir mavisi var.Şişesinde görsen bu ne dersin:))Bembeyaz ama göze takılınca mavi oluyor enteresan bir şekilde.Sen belirgin bir mavi istemiyorum dediğin için sana ıceların mavisinin yeterli olacağını düşünüyorum.

Boush lomb un harelisini biliyorum gözleri dışarı doğru bombeli gösteriyor ve inanılmaz rahatsız bir lens soloticanın charm seriside hareli olmasına rağmen deneyen arkadaşlar bilirler kesinlikle gözleri bombeli göstermiyor..

öncelikle sabrına hayranım hiç sıkılmadan yanıtlıyosun çok sağol canım.bendcee özel bir renk geldi ice.ama vetman pupili charmın çok geniş mi.cor ice pek sevmedim.bir de diğer seriyi sevmiştim.sen hangi

Livescim esmeralda topazio quartzo dışında hepsinin pupil boşluğu aynı soloticaların sadece onların daha dar..Eğer illa n.c olsun diyorsan o zaman n.c de graphite önereceğim sana..Ben sana charm serisini önermiştim ıce düşünüyorsan..
Tegnologcum göz çapını ancak doktora giderek ölçtürebilirsin bakarak anlamamız mümkün değil keşke anlayabilsek:)

vetnam burdan alan kızlar varmı hiçç..
birde göz rengimi eklesem..valla çapını söleyebilecek biri varmı??
hiç ölçtürmedim ben...
ben aslında warm honey çok beğenmiştim ona yakın mel var sanırımm...
hala ne alsam karar veremedim tabiki...

önerilerede açığım..

teknologcumm ben kızıl saça yeşilleri çok yakıştırıyorum .. göz makyajında ne hoş ollmuş öyle yeşil yeşil .. ben esmeralda dicem ama biliyorum ki fazla iddalı geliyor nedense esmeralda çoğunluğa .. ama ben çok yakışacağını boncuk boncuk kzızıl yeşil uyumlu olacağını düşünüyorum ..
daha az belirgin olacaksa eğer ben de mel diyorum .. vee nc yada charm bence sositososito

ahh ahh bide ben lenslenebilsem .. şöyle boncuk boncuk bi mavi yok değilmi =(=( ben yüzümdede yumuşama sağlicak (zaten fazla yumuşakım aslında ama =) ) hemde gözlerimde bebek mavi olacak ama damarsız bi lens istiyorum ..
kızlarr amazonun aqua sını deneyen var mı ??
şimdilerde ona taktım da ..
bi denemek kısmet olmadı işte ..
pazar günleri açık olan bi yer bulup denemeliyim =) bi de onu deneyim diyorum =)

tuğbacım saol canım ilgin içinn..evet bende sizden görüpp esmeraldayı düşünmeye başladımm..
şimdi belki abes olcak ama benim göz rengimde esmeralda ve mel takanlarr resim koysa süper olcakk ama yorarmıyım kızlar sizii:kedi:

tuğba aqua denedim müthiş durdu yanımda bir kız vardı benden özendi o da taktı gözleri çok koyuydu harika durdu inanamadım.ama masmavi değil koyu gri mavi arası bir renk oldu mutlaka dene benim lenscim var denetiyor.bugün uğradım rainbow getirmiş giallo hiç olmadı bana rengini asla değiştirmedi gri müthiş durdu yeşilini ve mavisinide denicem yarın.aradığım gri lensi buldum

tuğbacım saol canım ilgin içinn..evet bende sizden görüpp esmeraldayı düşünmeye başladımm..
şimdi belki abes olcak ama benim göz rengimde esmeralda ve mel takanlarr resim koysa süper olcakk ama yorarmıyım kızlar sizii:kedi:
Bende dünden razıyım esmeralda delisi

$Yesmer.jpg

$Yesmer2.jpg

$Yesmer3.jpg

$Yesmer7.jpg

canım evet göz rengin elaya daha yakın benimki kahvee..koyu kahve bile denebilir..
biraz daha bakınayımm..

çok hızlı ilerliyorr mesajları hepsinide okuyamıyorumm...
yetişemiyorum..
evde 3 sıpa var biri henüz 18 aylık zor oluyor takip etmek sizi..bayanssulusmile

Back