Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bebeğim yha şu lensten bir türlü yüzün gülmedi senin de :çok üzgünüm:

aynen canım ya
şuan hazırlandım çarşıya çıkıcam ama takcak lensim yok =((
bir süre lens kullanamıcam sanırım
elimdekilerin süresi bitti çünkü
biraz düşüneyim sağlıklı bir karar verince tekrar alırım artık

Bence de cnm biraz düşün sen, sonra alırsın yine..
Ben de az soora sevgilimle çarşıya çıkıyorum :)) belki karşılaşırıs birbirimizi tanımasaktaa, mellerimi takıcam, belki tanırsın lenslerimden
Neyse cnm sıkma canını, hiç bişeye karar veremezsen patlatırsın mel, rahat rahat kullanırsın :)

kıvılcım hayılırlısı olsun ii bari satmana sevindim ...mutkala zarar olucaktır bende diamonds larda cok zarar etmıstım 500 e aldım 75 satmıstım dusun yani arada ne kadar fark var =(

bencede didemin dedigi gibi belirli bir sure alma zaten senin gozlerinde bozukluk yok dimi

yok cnm bende bozuklk
valla ben sırf kozmatik amaçlı takıyorum
bir süre kullanmıcam lens...
adoreleri takayım dedim bugün ama onlarda resmen asker yeşiline dönmüşler dura dura..
belki geçici olarak freshlook alırım..
ama şimdilik birşey almıcam..

didemmm sende mi kocaelide oturuyorsun
karşılaşırız dedin ya o yüzden sordum cnm..
ben seni istanbul sanıyordum..

aaaa ne güzel
profilinde istanbul yazıyor diye istanbulda olduğunu düşündüm
yok valla bugün fethiye caddesinde baya dolaştım ama melli kimse göremedim =)))

gerçekten mi
bak bugün çarlıda iki ytane kız gördüm arka arkaya
gözlerine bittim
acaba lensmiydi yaa
ben bariz lens kullanan birini görmedim cnm şimdiye kadar izmitte yada ben anlayamadım lens olduklarını

Ben de uzaktan sadece büyük görünmesinden ve masmavi parlamasından anlayabiliyorum canım :) ama dolphinde bir kızı gördüm ve gözlerine bayıldım.. sanırım ice dı.. açık mavi duruyordu çok hoştu.. onunla tesadüfen baya yakın oturuyorduk (hemen yan masamda) onu yakından gördüm, ama çok güzel durmuştu.. belki de kendi gözüdür.. iri falandı, renk aynen ice dı

sorsaydın keşke markasını filan =)))
alırdık hemen =))
ama lens ise tabi...
ay ben çok fena lenssiz kaldım kızlar yaaaa
ne güzel takıp takıştırıyosunuz..
gçici olarak b&l mu alsam yine..
damarlı filan ama en çok rahat ettiğim lens de o nedense benim..

cnm damarlı lensi napıcaksın ki? ben hiç rahat edemiyorum damarlılarla.. sen illa mavi tonları mı istiyosun? ozaman graftie charm alabilirsin bence. gözlerin de koyu renkmiş. öyle çok dikkat çekici de durmaz. koyu renk gözlerde baya koyu mavi gibi duruyor. çünkü charme serisi en az opak olan seri, yani göz rengini en az değiştiren seri. nc serisi ise yani bu topazio esmeralda falan en opak olan ve göz rengini baya değiştiren seri. koyu renk gözleri olan biri bunları kullanınca alışması zor olabiliyomuş demekki :)

ay ben çok kararsız kaldım. 2 lens daha ısmarlayacağım. ama,aklımda azul,ice,esmeralda ve quartzo var. yanmışım ki yanmışım
4ünüde istiyorum dermişim.delikafadulden......

tatlım bence bundan sonra alacagın lens opaklardan olmasın diger serileride bi dene cnm ice grafite gibi gozlerin bal rengi oldugu için sana bu tarz renkler daha cok yakısır diye dusunuyorum

senin oncekı kullandıgın rainbow gri de sende bizde durdugu gibi durmuyordu bence o dediklerimde sana cok hos olucaktır

okypete maşallah canımm
sen bence hepsinden birer tane al kaydirigubbakcemile3
sana diyorum da aslında benimde istediklerim az değil
bende sadece grafite,ıce ,mel ve birde sırf merakımdan ocre istiyorum...

topazio,qoartzo,esmeralde filan bana göre değil onları anladım..

liv haklı cnm bence sende grafite yada ıce çok güzel durur..

didemmm ben zaten artık hidrocharme serisini kullanıcam
çünkü nc bana büyük geliyo
ne bahtsızım ben yaaa senağlama

didem bi ara çarşıya gelde senin şu mellerini göreyimm zemuszemus

bu araad damarlı bende sevmiyorum didemcim ama renk güzel
birde ben benim b&l ları sauflon ile baya koyulaştırdım
oda içinde filan çok güzel duruyor..
birde haresi çok güzel..
ama inssanların gözünün içine bakamıyorum o ayrı =))

okypete esmeraldaa çok değişik bir renk yhaa.. ben de çok merak ediyorum onu aslında ama çok kötü durma ihtimali de var o lensin onu da düşünmek lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…