Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Saçlarımı koyu kızıla boyadım, topaziolarla enfes durdu. Sarı saçta kontrast az olduğundan makyajsız pek güzel durmamıştı, kaküllerim de var, makyaja fazla gerek duymuyorum artık . Fotoğrafları ekleyeceğim yakında. zemuszemus

o zaman benim lensler cope mı gitti diyorsun oooooof ya erkek arkadasımı parcalayacagım vallaha :sinifsinif:

ha ha, o kadar sudan bir şey olmaz liv, ben lensleri solüsyon bittiğinde suyun içinde bırakmaktan bahsediyordum. Yoksa hepimiz yeri geldiğinde lenslerle yüzümüzü yıkıyoruz en basitinden.

sagol bilgi için

siyah_i sen lenslerini ısmarladın mı bi de hiç soylemıyorsun hangi markadan nereden aldıgını aaaaaaaa

aa.geldimi,topazıoların.... güle güle kullan canım. kızıllada muhteşem gider. rengi beğendin mi...

Yok kuzum ısmarlamadım daha kredi kartını bekliyorm ben adorelere taktım hazelini düşünüyorum ama pek yaygın değil galiba solotica da düşünüyorum onun da charm ocresini kendi göz tonumayakın olsun istiyorum bana öyle topazio felan yakışmaz bence sizin gibi yakışsa keşke )= sen ve okypte ye mükemmel durmuş cidden bu kadar doğal duracagna inansam o renklerden alırım )=

aa.geldimi,topazıoların.... güle güle kullan canım. kızıllada muhteşem gider. rengi beğendin mi...

Rengi çok beğendim, -istediğimden bile fazla- doğal durdu. Kötü bir gün geçiriyorum,saçım başım, ya da öyle tribe girdim, accık bişiler sürüp,lensleri takıp fotoğraf çekme moduna girdiğim gibi ekleyeceğim resimleri. :]

Sırada hidrocharme icelar var. Kullanan yok mu kimse forumda, bi danışsak.

Bir de soloticalar daha önce kullandığım bütün lens markalarından çok daha rahatlarmış, yumuşacıklar. Tavsiye ederim alacaklara, pişman olmazlar.

kızlar charme mellerim geldi süperler ya ben hayatımda bu kadar doğal bi lens görmedim çok mutluyum =)

canım güle güle kullan, resimlerini bekliyoruz :))
slit sen de güle güle kullan valla beğenmene çok sevindim, lensli resimlerle beraber kendi gözlerinin rengini de koyarsan çok sevinirim yha.. topazio hangi gözde güzel duruyo, fikrimiz oluyo..

fotolarda biraz cart çıkmış gibi geldi bana normalde beren saatin göz rengi gibi duruyo kızlar sositososito

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…