Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kıvılcım aldığın kişiyle irtibata geç resmini ona da göster bence.. ve iade edip edemeyeceğini sor.. o kişi soloticaya gönderebilir belki ama daha fazla geciktirmeden söyle.. diğer şişeyi de açma cnm

livcim sende nasıl bu kadar koyu durdu bu lens sendeki duruşu çok güzel.. kendi göz rengin tam olarak neydi cnm yhaa?

cnm aksamları o renk duruyor en cok bende aksamları durusunu begeniyorum ...
vallaha orta kahve ile acık kahve arası birsey resimini ceker koyarım ...

az önce msj attım satıcıya
diğer şişeyi açmadım evet açmasam daha iyi olucak sanırım
değişen birşey yok çünküğ nasıl durduğu ortada
para iade etmezler ama en azından yerine başka bir renk gönderebilir belki
zaten daha çok yeni lenslerim
benim kaderim bu heralde
artık lens kullanmaam daha iyi olucak sanırım
hüsrana uğramaktan bi hal oldum

kıvılcım aldığın kişiyle irtibata geç resmini ona da göster bence.. ve iade edip edemeyeceğini sor.. o kişi soloticaya gönderebilir belki ama daha fazla geciktirmeden söyle.. diğer şişeyi de açma cnm

ben halen sana hatalı lens geldigini dusunuyorum

evet yani gg protokolune gore 3 gun deneme hakkın ve iade etme sansın var ...

ben halen sana hatalı lens geldigini dusunuyorum

evet yani gg protokolune gore 3 gun deneme hakkın ve iade etme sansın var ...

sen resimlerini at, gerçekten o kişide hatalı olduğunu düşünürse topazioların yenisini de alabilirsin, inşallah daha fazla sorun yaşamazsın cnm yha

evet cnm öyle yapıcam
mel yada grafite alıcam
ama inşallah gönderirler cnm ya
başka ürün olsa gönderebişlirler
ama lens bu
o yüzden tereddüt ediyorum

ben daha onceden gg den lens sattıgımdan biliyorum lens iade olarakta ne yazık kı gonderilebiliyor(karsı taraf zor durumda kalıyor muhakkak ) ....ama ben boyle bir durumla karsılastıgım için soylemek ıstedim

Son düzenleme:
ben de bi şansımı deneyim ozaman
msj attım ama kabul etmeyed bilir
etmezsede yapabilecek birşeyim yok
birkez daha hüsrana uğradım
hemde oldukça fiyat farkıyla =(
en kötü ben satıcam gg de
istediğm gibi durmadı gerçekten

işte buna gg karar veriyor iade duruma kesinlikle satıcı degil ...ben milyon defa msj atmıstım bu konuyla ilgili ...

sadece bellirli urunlerde iade asla yapılmıyor gg kurallarına bakarsanız kızlr gorursunuz

cnm eğer değişme olmuyorsa da gg de (eğer numarasızsa) rahatlıkla satarsın, tabi baya bir zarar ediceksin gibi duruyo ( çok üzüldüm cnm yha, inşallah numarasızdır lenslerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…