-
- Konu Sahibi White Mocha
okypete esmeraldaa çok değişik bir renk yhaa.. ben de çok merak ediyorum onu aslında ama çok kötü durma ihtimali de var o lensin onu da düşünmek lazımm
kıvılcım,bunda topazio gibii durmuş. esmeralda gibi değil.
hey gidi hey. bunu görünce diğer forumdaki birinin ,gözlerde esmeraldanın tonunun asla değişmediğine dair kesin ve net yazısını hatırladım da. bu ona örnek teşkil eder umarım.
kızlar ya birsey sorcam size =) gecen gün erkek arkadasım basımdan asagı su doktu bunu her yaz tekrarlıyor zaten(pis) sırnaşık şey dolayısıylada lenslerimin suyla temas etti acaba bozulmus mudur
:))))) ayh çok güldüm yhaa :))) yok cnm okadar temastan bişey olacağını sanmıyorum.. çünkü ben yüzümü yıkarken su lensime değiyor.. hiç de sorun yaşamadım.
canım ben lensle duş alırım denize girerim yıllardır. ama dalmamak şartıyla. bir şey olmaz ...
yok valla,kaçmamasına çalışıyorum o ayrı . birde sıcak ve nemli ortamda lens göze yapışıyor. çıkarmak çok zor oluyor hemen:)).(banyadon hemen sonra)...cnm sıcak suyla duş alırkende sorun yaşamıyor musun? Lensine değdiği için değilde, ben sıcak sudan erir falan diye korkuyorum :))) hiç denemedim valla..