Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet cnm geçen haftada ben ordaydım ayakkabılar filan hep etiketin yarı fiyatına inmişti..
sezon sonu yaklaşıyor şimdi dışarı panayır gibi kurarlar mağaza içindeki ürünleri yine..

bakın esmeralda ve freshlook yeşil in yan yana duruşu..
esmeralda bendeki topaizonun duruşuna çok benziyor bu resimde

http://i37.photobucket.com/albums/e69/studpup/eye%20stuff/IMG_7771b-web.jpg

kıvılcımm bir gün ayarlayalım istersen, benim lenslerimi denersin hem deneyerek almış olursun. ama numaralı olacağı için sen kendini pek göremezsin o nedenle ben de senin foto nu çekerim :)) olur mu?

kıvılcım,bunda topazio gibii durmuş. esmeralda gibi değil.
hey gidi hey. bunu görünce diğer forumdaki birinin ,gözlerde esmeraldanın tonunun asla değişmediğine dair kesin ve net yazısını hatırladım da. bu ona örnek teşkil eder umarım.

kızlar ya birsey sorcam size =) gecen gün erkek arkadasım basımdan asagı su doktu bunu her yaz tekrarlıyor zaten(pis) sırnaşık şey dolayısıylada lenslerimin suyla temas etti acaba bozulmus mudur

hatta bence bu esmeralda değil topazio bile olabilir.. esmeraldayla hiç alakası yok gibi.. yanlış yazılmış olabilir mi acaba? çünkü ben esmeraldayı bariz yeşil tonu sanıyordum.. yani hiç mavilik yok sanıyordum

topazio yu gorduk hepimizde farklı durdu ...gozden goze degistigi bariz bir gercek ...

kızlar ya birsey sorcam size =) gecen gün erkek arkadasım basımdan asagı su doktu bunu her yaz tekrarlıyor zaten(pis) sırnaşık şey dolayısıylada lenslerimin suyla temas etti acaba bozulmus mudur

:))))) ayh çok güldüm yhaa :))) yok cnm okadar temastan bişey olacağını sanmıyorum.. çünkü ben yüzümü yıkarken su lensime değiyor.. hiç de sorun yaşamadım.

canım ben baya korkuyorum ...makyaj yaparkende cok dikkat etmeye calısıyorum gozumun içine girerde zarar verir diye ozellikle cok dikkat ediyorum

cnm sıcak suyla duş alırkende sorun yaşamıyor musun? Lensine değdiği için değilde, ben sıcak sudan erir falan diye korkuyorum :))) hiç denemedim valla..
yok valla,kaçmamasına çalışıyorum o ayrı . birde sıcak ve nemli ortamda lens göze yapışıyor. çıkarmak çok zor oluyor hemen:)).(banyadon hemen sonra)...

ama lenslerimden çok memnunum yha.. 10 saat gözümde durduğu oluyor yine de rahatsız olmuyorum. 10. saatte gözlerim kuruduğu için hafif batma yapıyor sadece :)) Bu arada bir kız gözlerimi doğal sandı bgn ve çok beğendi :) ayh bi mutlu oldum

ne güzel dideem. bunu duymak çok hoş oluyor. banada topazıoda soruyorlar. gözlerinizin rengi çok güzel. yeşilmi mavimi diye:))

:))) sen alışkınsın cnm ama bu sözlere, zaten sende çok doğal durmuş.. göz tabanın çok müsait açık mavi ve yeşil tonları için (maşallah )

didemmm olur cnm çook güzel olur hemde
bende ona göre karar veririm hem
alıp almayacağıma...

liv okadar sudan bşy olmaz cnm
ben okuldayken solisyonum kalmamıştı
bir gece normal suyun içinde beklettim lenslerimi
sabah taktıpımda bşy olmamıştı ama otobüse bindiğimde gözümden kaymaya başlamışlardı
eve dönüyordum o günde
artık dayanamadım ve otobüsün içinde çıkarmışltım lenslerimi
arabaya renkli gözlü binip koyu gözlü inmiştim =))
hemen solisyon alıp koydum ve eski haline geldiler
sudan bşy olmaz yani merak etmeyin

bazen b&l gryin bile lesn olduğunu anlamıyorlar ki sizinkilerihiç anlamazlar
ama ben insanların gözlerinin içine bakamıyorum direk ondandır belki =))

Su çok zararlı lenslere, sakın yapmayın, kendi tükürüğünüz bile daha steril ,daha uygulanabilir bir yöntem.

Okypete sıcak suyun buharı gerçekten çok kurutuyor lensleri. Ama lensin formu bozulduğundan göze su değdirmemek şartıyla sıcak suyla banyo yapmayı önerirler. Eski halini alıyor. :]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…