Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet didemcim numarasız lenslerim
baya bi zarar ettim
taksitli aldım 200 küsüre geldi
kargo parasıda verdim az önce ayrıca
gerçekten çok üzüldüm
elimde kalıcak bunlar diğerlerinde olduğu gibi görürüsünüz =((

evet uzulme hiç en kotu ihtimal numarasız aldıgın için birisine sallarsın bence numarasız oldugu için o lensi hemen elden cıkarırsın

cnm gg den nasıl msj atıcam gg ye siteye girdim ama bulamadım
ya ben satıcıyıda zor durumda bıtrakmak istemiyorum aslında
kendim mi satsam acaba

kızlar satıyorum almak isteyen varmııııııııııııııııııııııı
yada değiş tokuş yapmak isteyennn :gitme:

Kıvılcım lensleri bir de hafif makyajla ve gün ışığında flaşsız dene. Bence rengi güzel gözüküyor, yeşil değil, turkuaz. Flaş lensleri korkunç gösteriyor.

denicem cnm akşamda foto çeker koyarım
ama renk bana gitmedi ayrıca haresini sevemedim
belki böyle seven birileri çıkar
bakalım.....

B&L dan, Solotica NC serisine geçen ve opaklık konusunda kıyaslama yapabilecek kimse var mı?

Ne kadar çok şey istedim yaw. Varsa süper olur ama. Cidden. :]]

cnm resim net değil ama görebildiğim kadarıyla baya açık bir renk, diğer topaziolardan farklı gibi.. çekimden de kaynaklanıyo olabilir.. inş satabilirsin cnm yha bence 1 hafta içinde alacak biri çıkar.. numarasız sonuçta merak etme senn

sağol cnm :1hug:

gg de de satışa çıkardım
şuan da bir kaç talibi var ..benim ödediğimden oldukça düşük bir fiyata gidicek ama kullanamayacağım bir renk başka çaresi yok.beklediğimden çok daha iddialı ve çekici..
yine olmadı ya keşke grafite yada ıce alsaydım ..mafoldumben

evet livcim cidden charme ice lar süper duruyoo.. aslında ben de bu nc serisinde olmayan lenslerin pupil boşluğu keskin hatlarla ayrılmamış tam yuvarlak değil ya, o görüntüsünü çok seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…