- 1 Eylül 2014
- 159
- 61
- 36
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.641
lenslerınız numaralamısolotica hidrocor ocrelerimi sadece denedim ve satıyorum ilgilenenler iletişime geçebilirler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lenslerınız numaralamısolotica hidrocor ocrelerimi sadece denedim ve satıyorum ilgilenenler iletişime geçebilirler.
Hayır numarasizlenslerınız numaralamı
numaralımıArkadaşlar bende dün quartzo sipariş verdim bugün geldi birini denedim ama çok fazla iddalı geldi üç dakika bile durdurmadım gözümde .. isteyene uygun fiyata faturası ve orijinal kutusuyla verebilirim.
Hayır, numarasıznumaralımı
Hidrocor mu özel den yazarmsn fiyatHayır, numarasız
Numaralı mıElimde solotica hidrocor avela var arkadaşlar isteyene uygun fiyata satıyorum rengi bana göre çok iddialı geldiği için kullanamıyorum ilgilenen mesaj atabilir
Ben 3 hafta önce mel aldım ama pek yakışmadı ama numaralı uygun olursa size verebilirimHerkese merhaba .2 farklı renk arasında kararsız kaldım.Gözlerim açık kahverengi ve ben doğal duran bir şeyler istiyorum sanırım en doğal marka da solotica imiş.Sizce solflex ten esmeralda mı mel mi?Herkes mel e çok doğal diyor yabancı sitelerde de.Ama ne bileyim esmeralda da güzel duruyor.Sizce hangisi?
Numaralı mı ve hal duruyor musolotica hidrocor ocrelerimi sadece denedim ve satıyorum ilgilenenler iletişime geçebilirler.
lensınızın numarasını ogrenebılırmıyımBen 3 hafta önce mel aldım ama pek yakışmadı ama numaralı uygun olursa size verebilirim
nc ler daha dogalKızlarrr ben solotica almak istiyorum. Hidrocor mel mi yoksa natural look mel mi? Fikirleriniz neler?
Yaa benim de gözlerim çok koyu kahve nc ocre almayı düşünüyorum ama gerçekten belli olmuyo mu renk? Ben bu renk olsun istiyorum ama bu 2016 nc ocre sanırımNatural colors serisinden mel'i satın aldım gözlerim gerçekten koyu kahve neredeyse göz bebeklerim görünmüyor -siyah diyebilirim -ve lensleri gözüm resmen yuttu ocreyi de denedim şeffaf lens gibi oldu moraller ekside
Siyahilerde daha farkli duruyo lenslerin rengi onlarin videolarina bakarak karar vermeyinYaa benim de gözlerim çok koyu kahve nc ocre almayı düşünüyorum ama gerçekten belli olmuyo mu renk? Ben bu renk olsun istiyorum ama bu 2016 nc ocre sanırım