Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Hıdrocor Grafite alıcak arkadaşlar vardı forumda böylemi lensin duruşu??

15 ocak 2016 tarihli videodan aldım görüntüyü mavimsi gibi biraz alan varsa tavsiye bekliyorm diger bütn renkler çok açık

arkadaşlar bana yardımcı olabilşir misiniz bende hidrocor topazzio almak istiyorum ama rengi çok mu cırtlak ? yani o kadar parayı boşuna vermek istemiyorum s.o.s

Quartzo 10. Gunde solusyonla cok duzeldi cok dogal acik yesil oldu ( kendi gozum acik kahve)
Ama lens optikten aldigim icin renk konusunda yonlendiremediler instagramdakiler yonlendiriyomus ama guvenilir mi bilemem ( lens optik fatura veriyor kargosu messj atiyor surekli yurtici galiba ) kargo ucreti yok tavsiye ederim
ama beni yonlendiremediler renkte

Bana acik mavi lazim aciklik sorun dehil sadece parlasin istemiyorum

yakın zamanda nc crstal kullanan varmı 3 sene önce kullandığımda harika bir rengi vardı ama değiştiğinden bahsetmiş arkadaşlar yakın zamanda kullanan varsa fikirlerini alabilirmyim?

Merhabalar !
Ben Japonyada öğrenciyim sömestr için Türkiye'deyeim şimdi orada solotica yok göz capları farklı ve lens tercihleri değil.
Ben de açık mavi bir lens istiyorum Zoeey Deschanel gibi olabilir elbette birebir tutmaz ama açık bir mavi olması yeterli.
Acaba yardımcı olabilir misiniz bana ? Sürem kısıtlıyken doğru rengi bulmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…