- 11 Ocak 2016
- 36
- 5
- 42
-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.361
Resimlerde gayet güzel duruyor fakat realde pek öyle degilEğer renkleri merak edenler varsa bunlarda renkler
Hidrocharme serisi nc serisi kadar açık değil bence ben daha önce nc serilerinde kullandım ama şimdiki nc serisi daha açık tabi hepsi açık kisacası sağlık olsun yapıcak birsey yokAz parada degil sonucta
sana özel mesaj attım çok önemli canımEğer renkleri merak edenler varsa bunlarda renkler
15 ocak 2016 tarihli videodan aldım görüntüyü mavimsi gibi biraz alan varsa tavsiye bekliyorm diger bütn renkler çok açık
özelden gönderdim canım sana15 ocak 2016 tarihli videodan aldım görüntüyü mavimsi gibi biraz alan varsa tavsiye bekliyorm diger bütn renkler çok açık
Hidrocor serisi acik oluyor rengi bence almaarkadaşlar bana yardımcı olabilşir misinizbende hidrocor topazzio almak istiyorum ama rengi çok mu cırtlak ? yani o kadar parayı boşuna vermek istemiyorum s.o.s
bende açık bi mavi istiyorum aama böyle cırtlak olmasın. mesela trafik işaretleri gibi fosforlu olmasın istiyorumHidrocor serisi acik oluyor rengi bence alma
O zaman cor grafıte olabılır cok dogal bi mavibende açık bi mavi istiyorum aama böyle cırtlak olmasın. mesela trafik işaretleri gibi fosforlu olmasın istiyorum
Evet hıdrocor grafitecor nedir peki :s hidrocor demek mi ? kusura bakmayın siteye yabancı sayılırım
Aman Sakin alayim deme istersen Foto gönderiyimyakın zamanda nc crstal kullanan varmı 3 sene önce kullandığımda harika bir rengi vardı ama değiştiğinden bahsetmiş arkadaşlar yakın zamanda kullanan varsa fikirlerini alabilirmyim?