Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Vallahi Ayni dirumdayim yeni seri cristalleri takinca zombiye benziyorum eskilerine lens derdim soranlara saka yapiyosun derlerdi
Ben yillardir hic yeni lens arayisinda degildim ve sadece cristal kullaniyordum. Hic sikayetim yoktu, dogal sayilabilecek bi goruntusu vardi. Renkten cok memnundum. Yeni seri cristallerle resmen zombiye donuyorum. Koyu renk makyaji gectim siyah rimel surunce bile okadar korkunc bir goruntu oluyorki.

Vallahi bende bekliyorum dört gözle o kadar dogal lensleri vardiki maalesef su anda alinmaz
ne yapıcaz peki kızlar en doğal lensler soleko biliyorum rainowla aynı ama noktalı duruyor bazı ışıklarda
adore düzgün bulamadım sophistic damar galiba :/
ben her gün lens kullanan biriyim aksesuar değil sadece o yüzden önemsiyorum :/
jolens güzel gibi ama yeni marka blogdan satıyor rahat mı sağlıklı mı bilemeyiz

ne yapıcaz peki kızlar en doğal lensler soleko biliyorum rainowla aynı ama noktalı duruyor bazı ışıklarda
as

Ben dün solotica hidrocharme quartzo ve topazio aldım aslında beğendim renkleri oldukça güzel fakat alışık olmayana zor gelebilir açık oldukları için bende kullanamayacagim sanırım eskiden satış yerleri vardı şimdi oda yok napicam bunları bilmiyorum

Ben dün solotica hidrocharme quartzo ve topazio aldım aslında beğendim renkleri oldukça güzel fakat alışık olmayana zor gelebilir açık oldukları için bende kullanamayacagim sanırım eskiden satış yerleri vardı şimdi oda yok napicam bunları bilmiyorum
Ben cok yazdim almayin bu aralar diye cok acik renkleri kimsenin parasi Bosa gitmesin

Eğer renkleri merak edenler varsa bunlarda renkler

Eklentiler

• 20160113_130955-1.jpg
    20160113_130955-1.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 389
  • 20160129_182807-1.jpg
    20160129_182807-1.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 386
X