- 18 Temmuz 2015
- 18
- 3
- 27
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.341
solotica yüzeyini bozmadı ama şuan nerdeyse hiçbir rengi doğada yok yani hiçbiri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rainbow giallo nasil acaba yada solflex Mel eski cristallere yakin gibi duruyo AmaVallahi Ayni dirumdayim yeni seri cristalleri takinca zombiye benziyorum eskilerine lens derdim soranlara saka yapiyosun derlerdi
Aynen canim ay cok güldümsolotica yüzeyini bozmadı ama şuan nerdeyse hiçbir rengi doğada yok yani hiçbiri
quartzo sümük yeşiliAynen canim ay cok güldüm
Ben yillardir hic yeni lens arayisinda degildim ve sadece cristal kullaniyordum. Hic sikayetim yoktu, dogal sayilabilecek bi goruntusu vardi. Renkten cok memnundum. Yeni seri cristallerle resmen zombiye donuyorum. Koyu renk makyaji gectim siyah rimel surunce bile okadar korkunc bir goruntu oluyorki.Vallahi Ayni dirumdayim yeni seri cristalleri takinca zombiye benziyorum eskilerine lens derdim soranlara saka yapiyosun derlerdi
Yok canim solaticaya tövbe edenler diye bi konu acacaz yakindaHİDROCOR MARİNE kullanan varmı aranızda kizlaarr:)
Meli unutmusun canim yilan gözü ocre deseb ona isim Bile bulamadim o kadar kötüquartzo sümük yeşili
cristal komutan logar
esmeralda bugsbunyedeki kırmızı sakal sam
topazio da tweety bi iksirle canavar olurdu aynen öyle
Ewet bi cok renkten şikayetçi herkes çok acılmış renkler sürekli tonlar degişiyo tam tutturuyo yine bozuyo düzelir umarim artik yaYok canim solaticaya tövbe edenler diye bi konu acacaz yakinda
Ocre=çamurMeli unutmusun canim yilan gözü ocre deseb ona isim Bile bulamadim o kadar kötü
Vallahi bende bekliyorum dört gözle o kadar dogal lensleri vardiki maalesef su anda alinmazEwet bi cok renkten şikayetçi herkes çok acılmış renkler sürekli tonlar degişiyo tam tutturuyo yine bozuyo düzelir umarim artik ya
ne yapıcaz peki kızlar en doğal lensler soleko biliyorum rainowla aynı ama noktalı duruyor bazı ışıklardaVallahi bende bekliyorum dört gözle o kadar dogal lensleri vardiki maalesef su anda alinmaz
Ocre=çamur
asne yapıcaz peki kızlar en doğal lensler soleko biliyorum rainowla aynı ama noktalı duruyor bazı ışıklarda
adore düzgün bulamadım sophistic damar galiba :/
ben her gün lens kullanan biriyim aksesuar değil sadece o yüzden önemsiyorum :/
jolens güzel gibi ama yeni marka blogdan satıyor rahat mı sağlıklı mı bilemeyiz
ne yapıcaz peki kızlar en doğal lensler soleko biliyorum rainowla aynı ama noktalı duruyor bazı ışıklarda
adore düzgün bulamadım sophistic damar galiba :/
ben her gün lens kullanan biriyim aksesuar değil sadece o yüzden önemsiyorum :/
jolens güzel gibi ama yeni marka blogdan satıyor rahat mı sağlıklı mı bilemeyiz
Cok iyi olur bence bi çoğumuz yazarsak dikkat cekeriz belki konuya:)Solaticaya Mail yagmurunami tutsak ne koyulastirin su renkleri diye
Ben cok yazdim almayin bu aralar diye cok acik renkleri kimsenin parasi Bosa gitmesinBen dün solotica hidrocharme quartzo ve topazio aldım aslında beğendim renkleri oldukça güzel fakat alışık olmayana zor gelebilir açık oldukları için bende kullanamayacagim sanırım eskiden satış yerleri vardı şimdi oda yok napicam bunları bilmiyorum
Az parada degil sonuctaBen cok yazdim almayin bu aralar diye cok acik renkleri kimsenin parasi Bosa gitmesin