Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ben önceden freslook kullandım aşırı bombeliydi şmdi rainbow a geçince büyük fark var. Fotograf net zaten bombelik görüldüğü gibi illaki oluyor ama fazla değil freslook gibi siz memnun musunuz sizin ki nasıl duruyor bombeligi??
Dediğiniz gibi illaki hafif bi bombelik var malesef ama gün geçtikçe rainbow doğallaşıyo sanki.Bendeki renk özellikle gayet doğal bence:)

Kizlar meraba ben yeni uyeyim.Dun solotica numarali hidrocor ocre siparisi verdim.ellerinde varmis fakat 2019 serisiymis.bana 2015 uretim acik ton dediler ben oyle istiyorum zaten.ama hem 2015 uretim acik ton hem 2019 serisi olmasi kafami cok karistirdi.gelince siseyi hic acmayip gondersemmi acaba.cor ocre kullananlar sisenin ve lensin fotosunu atabilirmi acabao_O

Kizlar meraba ben yeni uyeyim.Dun solotica numarali hidrocor ocre siparisi verdim.ellerinde varmis fakat 2019 serisiymis.bana 2015 uretim acik ton dediler ben oyle istiyorum zaten.ama hem 2015 uretim acik ton hem 2019 serisi olmasi kafami cok karistirdi.gelince siseyi hic acmayip gondersemmi acaba.cor ocre kullananlar sisenin ve lensin fotosunu atabilirmi acabao_O
Canim yanliş hatirlamiyosa pek begenilmemisti 2015 ocre geçmis sayfalarda foto vardi bak istersen bi..

Canim yanliş hatirlamiyosa pek begenilmemisti 2015 ocre geçmis sayfalarda foto vardi bak istersen bi..
Videolara baktım kendi gozume gore diger renkleri de begenemedim ki canım.parasini da odedim simdi acik ton olmasi da daha iyi benim icin ama koyu ton 2019 seri gondermezler ins :KK43: burda cok guzel duruyo yeni ocre

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 408
Kizlar ben 5 yildir falan cristal kullaniyorum. Unizyme protein temizleme tabletiyle ayda 1 falan temizliyorum. Cok uzun saatler gozumde olmasina ragmen beni rahatsiz etmezdi, cok memnundum. Fakat 2-3 ay once yeniden siparis ettim. Ustelik hep yedekledigim icin 2 adet sipars ettim. Okadar cok degismiski -zaten onceden de renkler hep degisirdi, bi standardi tutturamadilar- muthis acik bir renk. Gereginden fazla opak geldi bana. Kiyasla eski lenslerime gore daha kalin. Ve muthis rahatsiz. Gozumde 2 saat bile tutmam imkansiz. Kipkirmizi rezalet bi goruntu olusturuyor. Yeni cristal alanlardan ayni seyi yasayan var mi? Ilk bir ay pek sorun yasamadim ama artik kullanabilmem mumkun degil. Rezil etmisler guzelim lensi. Renk okadar opakki, portlek ve kaymis bir goruntu olusturuyor.

Allah kahretsin o guzelim cristal gitmis, portlek gosteren iyice beyaza donuk bir renk gelmis ya. Bu kadar fark olamaz. Bir de koyu renk makyajla iyice zombiye donuyosun. Ne konforu kalmis ne guzelligi.

Kızlar selam :KK31:
En son aldıgım 3 4 ay önce solotica lensim den hiç memnun değilim yıllık nc serisinden almıştım yapısı çok kalın gözlerimi cok rahatsız ediyor sürekli kayıyor 2 gün önce takma teşebbüsünde bulundum hala gözlerim ağrıyor eski soloticam bayatlayınca sertleşmeye baslamısyı o eski yumuşaklığı gitmişti bu daha yeni geldiğinde sertti baya yeni seri de benim gibi rahatsızlık çeken oldu mu ? NC serisi mi kalınlaştı sadece? Diğer seriler ince ise ondan alayım. Lenslerimi de çok seviyorum solotica dan baska bi lens düşünemiyorum ancak takamıyorum da help dipnot. Buarada lensim in biri acık diğeri koyu geldi ne şanssızlık yaaaaa:110:
Iste ben de ayni problemi yasiyrum. Nc cristal aldim, kullanabilmek mumkun degil. Gozlerimde acima yaptigi gibi, cikarinca kac saat boyunca agri cekiyorum. Israrla takmaya devam ettim -bi kac saat disardaydim- goz kapagimda hafif sisme olyu cikarinca. Artik kullanmiyorum maalesef.

kızlarr merhaba lütfen yardımcı olun gözde tam gri olan bir lens arıyorum cevaplarsanız sevinirim mümkünse ne yeşile ne maviye çalsın böle saf grimsi bi renk damarsız falan :*

merhaba Forumda quartzo hidrocor kullandığınızı gördüm. Ben de almayı düşünüyorum ama hakkında çok fazla yorum okudum kafam karışık. Kimi videolarda çok güzel görünürken kiminde çok açık renkte görünüyor. Fotoğraflarınızda doğal duruyor Gerçektende öyle mi siz kullanıcı olarak memnun musunuz Yapay duruyor mu ? Benim gözlerim iri koyu kahve.

sizin önceden kullandığınız cristal hangi seriydi natural colorsmiydi Cristal in quartzodan daha doğal durduğu doğru mu Ben quartzo istiyordm ama yorumlardan sonra quartzonun sadece foto ve videolarda güzel durduğu gün ışığında çok yapay durduğu kanısına vardım 2012 serisinin daha doğal olduğu söyleniyor Doğal görünmlü lens arayışına devam ediyorm Ya 2012 seri quartzo 2014 nc crystal ve ya mel arasında en doğalını araştırıyorum

Aq colors magic green lenslerim kizlar benim gozlerim ela oldugundanmidir bilmem ama cok dogal duruyor kimse anlamiyo lens oldugunu tavsiye ederim☺️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 474
  • image.jpg
    image.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 431
Merhabalar ben nc ocre almayı düşünüyorum gözlerim açık kahverengi cor mel kullandım gözlerim bazen çok soluk duruyordu o yüzden nc serisinden ocre almak istiyorum ama nc çok yapayım durur diye korkuyorum kullanan varsa bir bilgi verebilirmi birde ocre tam olarak nasıl bir renk heryerde farklı bir renkle karşılaşıyor insan birde solotica sürekli renkleriyle oynadığı için çok kararsız kaldım charmların hanesi çok belirgin olduğundan istemiyorum nc serisi nasıl durur

Solotica NC mel aldım göz rengim açık olduğu için bende çok açık durdu numaralı -1.5 düşünen olursa uygun fiyata verebilirim sadece 1 kez takıp çıkardım.ozelden msj atabilirsiniz

Kızlar bende bugün Solotica Hidrocor Grafite siparişi verdim. Valla çok tedirginimm inşallah videolarda oldugu kadar dogaldır. :KK64:

X