- 12 Eylül 2017
- 563
- 537
-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.721
Desio cok cozgili bi lens degilmi dogal durmuyor fotograflardan gordugum kadaryla.soloticami dusunuyorsunuz siz almak icinKızlar saçlarımı griye boyattım.Haresiz böyle içinde mavi yeşil olmayan net bi gri istiyorum. Bana hangi marka lensin hangi lengini önerirsiniz.Normalde desio kullanıyorum memnunum.Yumuşak rahat batmayan bişey istiyorum
aldım cnm solotica Qartzo aldım çok güzel durdu açık gri gibiDesio cok cozgili bi lens degilmi dogal durmuyor fotograflardan gordugum kadaryla.soloticami dusunuyorsunuz siz almak icin
Gule gule kullanin:)aldım cnm solotica Qartzo aldım çok güzel durdu açık gri gibi
teşekkür ederim :)Gule gule kullanin:)
Merhaba desio charming green var mi elinizde acilmamis.ya da deliceus honey falan?desio wild greenler,fxeyes leri dahi denemiş biri olarak kullandıgım acık ara en rahat lens yalnız fiyatı bıraz pahalı ,bende maviside var acılmamıs 4cift wild greenleri cok uyguına vericem dusunenlere
Şey bende fxeyes muadili lens varMerhaba desio charming green var mi elinizde acilmamis.ya da deliceus honey falan?
Victoria maroun gray ,desio romantic blue veya solotica topazioyu öneririmKızlar saçlarımı griye boyattım.Haresiz böyle içinde mavi yeşil olmayan net bi gri istiyorum. Bana hangi marka lensin hangi lengini önerirsiniz.Normalde desio kullanıyorum memnunum.Yumuşak rahat batmayan bişey istiyorum
Topazio kullandım CNm teşekkür ederim şu an lens kullanmayı bıraktım. Ve sarıya döndümVictoria maroun gray ,desio romantic blue veya solotica topazioyu öneririm
En güzeli canım insanın kendi gözü gibisi yokTopazio kullandım CNm teşekkür ederim şu an lens kullanmayı bıraktım. Ve sarıya döndüm
aldın mıHypnose hazel almayi dusunuyorum bende bakalim
ay instagramdaki kendi sayfasından mı sipariş verdiniz nasıl çıktı memnun kaldınız mı siparişte sorun çıktı mı gözünüzde nasıl durdu bende almayı düşünüyorum ama çok kararsızomBilgi için teşekkür ederim . Siparişi verdim. Bakalım nasıl olacak