- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.241
Çok yakişmis canim gul3 gule kullan acık mavi gibi duruyo yakismis benceEki Görüntüle 1623084 kızlar rainbow gri lenslerim gldi. Çok mu yapay ya???
Görenler pek begenmedi canım ya çok açık duruyorÇok yakişmis canim gul3 gule kullan acık mavi gibi duruyo yakismis bence
Gündüz Kullanım için pek uygun değil bence. Özel gecelerde çok Işık olmayan ortamlarda harika olur benceGörenler pek begenmedi canım ya çok açık duruyor
Bu gidişle hiç kullanamıcam gibi ama bakalım teşekkürler :)Gündüz Kullanım için pek uygun değil bence. Özel gecelerde çok Işık olmayan ortamlarda harika olur benceGül'e Gül'e kullanın ..
Benimde birsürü lensim var ama pek kullanamıyorum :) Ölü balık bakışı beni itiyor.. Biri gözlerime baksa Gözlerimi kaçırıyorum lensli iken :)Bu gidişle hiç kullanamıcam gibi ama bakalım teşekkürler :)
Evet malesef ama gündüz kahverengi gece mavi de sevmiyorum. Lensi sürekli kullanmak istiyorum insanlar öyle alışsın gözleri bana diye. Ama olumsuz tepki aldım baya param yanacak ona yanıyorum valla yıllık lensti bi de bu :)Benimde birsürü lensim var ama pek kullanamıyorum :) Ölü balık bakışı beni itiyor.. Biri gözlerime baksa Gözlerimi kaçırıyorum lensli iken :)
Akşam ve gece daha iyi oluyor .. Ama gündüz ııhhh..
Fistik yesili alsaydin keske rainbow fistik yesili güzel ve dogalmiş öyle biliyorum bendeEvet malesef ama gündüz kahverengi gece mavi de sevmiyorum. Lensi sürekli kullanmak istiyorum insanlar öyle alışsın gözleri bana diye. Ama olumsuz tepki aldım baya param yanacak ona yanıyorum valla yıllık lensti bi de bu :)
Yeşil pek sevmiyorum mavi gri tonlarını seviyorum beyaz tenli siyah saçlymFistik yesili alsaydin keske rainbow fistik yesili güzel ve dogalmiş öyle biliyorum bende
Eki Görüntüle 1623084 kızlar rainbow gri lenslerim gldi. Çok mu yapay ya???
Merhaba bende rainbow kullanıyorum memnunum yapısından.Merak ediyorum renkten ziyade bombe ve doğallık nasıl sizce?
Canım,bak ben bu markayı kullanıyorum gri rengini . Gözlerim koyu kahve,sonucuda ekleyim bakYeşil pek sevmiyorum mavi gri tonlarını seviyorum beyaz tenli siyah saçlym
Bende ayni bu markayi ve lensi kullandim canim ama çok fazla damarli bi lens ve istisnasiz herkes lens oldugunu anliyordu bu beni rahatsiz etti freshlookun grisi biraz daha koyu bi gri denedim bende onu fiyatida uygun ama Solotica kadar dogal degil tabikiCanım,bak ben bu markayı kullanıyorum gri rengini . Gözlerim koyu kahve,sonucuda ekleyim bakAklında olsun
Aslında freshlook gri bende kullandım ama bu daha Hoşuma gitti.. Belki gözden Göze sonuç Değişiyor olabilir. Bendede bu marka çok doğal oluyor. Ölü balık gözü olmuyor,ayrı ayrı yerlere bakıyormuş gibi yada pörtlek bir görüntüde olmuyor bilemiyorum .Bende ayni bu markayi ve lensi kullandim canim ama çok fazla damarli bi lens ve istisnasiz herkes lens oldugunu anliyordu bu beni rahatsiz etti freshlookun grisi biraz daha koyu bi gri denedim bende onu fiyatida uygun ama Solotica kadar dogal degil tabiki
Ben önceden freslook kullandım aşırı bombeliydi şmdi rainbow a geçince büyük fark var. Fotograf net zaten bombelik görüldüğü gibi illaki oluyor ama fazla değil freslook gibi siz memnun musunuz sizin ki nasıl duruyor bombeligi??M
merhaba bende rainbow kullanıyorum.Renkten ziyade yapı olarak doğallık nasıl bombe belirgin mi yandan sizce?
Yakılmış canım ama mesela bu da normal insanlarda olmayan bir göz rengi benim fotodaki açık mavi gibi yani grilerin yeşile kaçanları daha dogal oluyor bence freslook renk açısından çok iyi grisinde fakat dokusu çok yapay.Canım,bak ben bu markayı kullanıyorum gri rengini . Gözlerim koyu kahve,sonucuda ekleyim bakAklında olsun
Arzu hanım ben geçen sene cor ocre kullandım ancak sevmemiştim çok çiğ ve tuhaf bi renkti.Bu sene biraz yeşillenmiş ve güzel bi elaya dönmüş sanki? Hangi seri burdaki acaba[album=medium]15152[/album] merhaba ocre resmi isteyen dila hanım için resim ekliyorum kendi koyu kahverengi gözümde ocrenin duruşudur