Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Lens oldugu belli oluyo ewet cok acik bi gri ama yakişmiş bence :)

Benimde birsürü lensim var ama pek kullanamıyorum :) Ölü balık bakışı beni itiyor.. Biri gözlerime baksa Gözlerimi kaçırıyorum lensli iken :)
Akşam ve gece daha iyi oluyor .. Ama gündüz ııhhh..
Evet malesef ama gündüz kahverengi gece mavi de sevmiyorum. Lensi sürekli kullanmak istiyorum insanlar öyle alışsın gözleri bana diye. Ama olumsuz tepki aldım baya param yanacak ona yanıyorum valla yıllık lensti bi de bu :)

Fistik yesili alsaydin keske rainbow fistik yesili güzel ve dogalmiş öyle biliyorum bende

Canım,bak ben bu markayı kullanıyorum gri rengini . Gözlerim koyu kahve,sonucuda ekleyim bak Aklında olsun
Bende ayni bu markayi ve lensi kullandim canim ama çok fazla damarli bi lens ve istisnasiz herkes lens oldugunu anliyordu bu beni rahatsiz etti freshlookun grisi biraz daha koyu bi gri denedim bende onu fiyatida uygun ama Solotica kadar dogal degil tabiki

Aslında freshlook gri bende kullandım ama bu daha Hoşuma gitti.. Belki gözden Göze sonuç Değişiyor olabilir. Bendede bu marka çok doğal oluyor. Ölü balık gözü olmuyor,ayrı ayrı yerlere bakıyormuş gibi yada pörtlek bir görüntüde olmuyor bilemiyorum .
Dediğim gibi kişiden kişiye sonuç farklı olabilir

M

merhaba bende rainbow kullanıyorum.Renkten ziyade yapı olarak doğallık nasıl bombe belirgin mi yandan sizce?
Ben önceden freslook kullandım aşırı bombeliydi şmdi rainbow a geçince büyük fark var. Fotograf net zaten bombelik görüldüğü gibi illaki oluyor ama fazla değil freslook gibi siz memnun musunuz sizin ki nasıl duruyor bombeligi??

Canım,bak ben bu markayı kullanıyorum gri rengini . Gözlerim koyu kahve,sonucuda ekleyim bak Aklında olsun
Yakılmış canım ama mesela bu da normal insanlarda olmayan bir göz rengi benim fotodaki açık mavi gibi yani grilerin yeşile kaçanları daha dogal oluyor bence freslook renk açısından çok iyi grisinde fakat dokusu çok yapay.

[album=medium]15152[/album] merhaba ocre resmi isteyen dila hanım için resim ekliyorum kendi koyu kahverengi gözümde ocrenin duruşudur

[album=medium]15152[/album] merhaba ocre resmi isteyen dila hanım için resim ekliyorum kendi koyu kahverengi gözümde ocrenin duruşudur
Arzu hanım ben geçen sene cor ocre kullandım ancak sevmemiştim çok çiğ ve tuhaf bi renkti.Bu sene biraz yeşillenmiş ve güzel bi elaya dönmüş sanki? Hangi seri burdaki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…