Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ne alaka? Başkasının gözünden kapacagın mikroptan bahsediyorum ben

Başkasının gözünde bakteri yoksa kapamazsın. Onun dışında lens kullanırken her zaman bir risk vardır. Her şeyden önemlisi lens kabının steril olması gerekiyor. E Lens kabının steril olmasını istiyosan her gün 180 santigrat derecede autoclavlayıp lens kapağını da ateşin yanında açıp lensi de ateşin yanında gözüne takman lazım. İşte böyle yaptığında göz lensini %100 steril kullanmış olursun.

Tamam canım sen haklısın bi alan çıkar bekle bakalım

Kızlar selam
En son aldıgım 3 4 ay önce solotica lensim den hiç memnun değilim yıllık nc serisinden almıştım yapısı çok kalın gözlerimi cok rahatsız ediyor sürekli kayıyor 2 gün önce takma teşebbüsünde bulundum hala gözlerim ağrıyor eski soloticam bayatlayınca sertleşmeye baslamısyı o eski yumuşaklığı gitmişti bu daha yeni geldiğinde sertti baya yeni seri de benim gibi rahatsızlık çeken oldu mu ? NC serisi mi kalınlaştı sadece? Diğer seriler ince ise ondan alayım. Lenslerimi de çok seviyorum solotica dan baska bi lens düşünemiyorum ancak takamıyorum da help dipnot. Buarada lensim in biri acık diğeri koyu geldi ne şanssızlık yaaaaa

Görüldüğü gibi size göre soldaki daha açık sağdaki lens daha koyu

Eklentiler

• 2015-08-28 10.18.25 1.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 709
Hangi renk kullaniyosun canim peki ve nerden aldin lensini

Lens optikte n.c yillik soloticalar ve solflex serisi indirimde malesef numaralilarda indirim yok ve hala hidrocor serisinde quartzo yok hıdrocor quartzoya bayildim numaralisinin gelmesini bekliyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…