- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.221
Sorarsan soylerim yardimci olurum daha mantikli bi sebep bulmana tatlim..bir dahakine saçma olmayan sebebi sana sorayım o zaman ben
Ne alaka? Başkasının gözünden kapacagın mikroptan bahsediyorum beno zaman sen komple kullanma tatlım lens
Sorarsan soylerim yardimci olurum daha mantikli bi sebep bulmana tatlim..
Ayrıca biz senin o "20" saniyelik takışında elinin hijyen olup olmadıgını nerden bilicezbir dahakine saçma olmayan sebebi sana sorayım o zaman ben
Onu bunu birakta seffaf lens kullan hic bir degisiklik olmaz o zaman göruntunde sekerimsormama gerek kalmıyo tatlım sen sormadan da atlayanlardansın
Ayrıca biz senin o "20" saniyelik takışında elinin hijyen olup olmadıgını nerden bilicez
Ne alaka? Başkasının gözünden kapacagın mikroptan bahsediyorum ben
Tamam canım sen haklısın bi alan çıkar bekle bakalımBaşkasının gözünde bakteri yoksa kapamazsın. Onun dışında lens kullanırken her zaman bir risk vardır. Her şeyden önemlisi lens kabının steril olması gerekiyor. E Lens kabının steril olmasını istiyosan her gün 180 santigrat derecede autoclavlayıp lens kapağını da ateşin yanında açıp lensi de ateşin yanında gözüne takman lazım. İşte böyle yaptığında göz lensini %100 steril kullanmış olursun.
Canım ben rainbow elite line grey almayı düşünüyorum çünkü dediğin gibi kalın gibi geliyo banada biraz bombeli duruyor hiç rainbow kullandın mı ben resimlere baktım baya hoşuma gittiGörüldüğü gibi size göre soldaki daha açık sağdaki lens daha koyu
Hangi renk kullaniyosun canim peki ve nerden aldin lensiniKızlar selam
En son aldıgım 3 4 ay önce solotica lensim den hiç memnun değilim yıllık nc serisinden almıştım yapısı çok kalın gözlerimi cok rahatsız ediyor sürekli kayıyor 2 gün önce takma teşebbüsünde bulundum hala gözlerim ağrıyor eski soloticam bayatlayınca sertleşmeye baslamısyı o eski yumuşaklığı gitmişti bu daha yeni geldiğinde sertti baya yeni seri de benim gibi rahatsızlık çeken oldu mu ? NC serisi mi kalınlaştı sadece? Diğer seriler ince ise ondan alayım. Lenslerimi de çok seviyorum solotica dan baska bi lens düşünemiyorum ancak takamıyorum da help dipnot. Buarada lensim in biri acık diğeri koyu geldi ne şanssızlık yaaaaa
tam aradığım renk ya süperMrb kızlar bende rainbow hazel almıştım pek içime sinmemişti ama sanki güzelleşiyo renk yeşile çalıyo sizde bakın almak isteyenlere fikir olur
Teşekkür ederim renk değişiyo taktıkça :)tam aradığım renk ya süper
ben lens kullanmadım pek bilgim de yok ama doğal duran elamsı bi renk arıyorum sizinki rainbow sanırım dimiTeşekkür ederim renk değişiyo taktıkça :)
Bende aynen o fikirle aldım bu lensleri evet rainbow elite line hazel olarak geçiyo rengi.ben lens kullanmadım pek bilgim de yok ama doğal duran elamsı bi renk arıyorum sizinki rainbow sanırım dimi
teşekkür ederim bombeli durması gözden mi kaynaklı oluyor yoksa lensten mi yıllar evvel bi hevesle yeşil almıştım çok bombe duruyorduBende aynen o fikirle aldım bu lensleri evet rainbow elite line hazel olarak geçiyo rengi.
Lensten kaynaklanıyor mesela freslook aşırı bombe duruyo doğallıktan uzakteşekkür ederim bombeli durması gözden mi kaynaklı oluyor yoksa lensten mi yıllar evvel bi hevesle yeşil almıştım çok bombe duruyordu
evet sanırım o fresh look tu liseye gidiyordum çok ucuza almıştım şimdi ela istiyorum doğal duran bir şey ama bakalım cesaret edebilirsemLensten kaynaklanıyor mesela freslook aşırı bombe duruyo doğallıktan uzak