okypete,kıvılcım ve ismini hatırlamadıgım diğer kızlar , öncelikle şunu söylemek istiyorum.Ben bu siteye satış yapmaya ya da satışlarımı arttırmaya girmedim,zira buna hiç ihtiyacım yok..Diğer forumdan tanıdıgım ve buraya üye olan bir sürü arkadasım var.Ben kk sitesindeki kızlar hakkında birşeyler söylediğim zaman bir çok kişiyi tenzih etmiş ve o esnada konuştugumuz kişiler üzerine eleştirilerimi sunmuştum.Kıvılcım okypete ve diğerleri,hiçbirinizi ne sanaldan ne yüzyüze tanımam etmem,siz de beni öyle,dolayısıyla kimseyle kişisel bir sorunum asla olamaz,olması da saçma olur zaten...Diğer forumda aramızda tartışma çıktıgında,bu sizlerle değil tamamıyle vetmanla benim aramdaki bir gerginlikten dolayı idi,sizlerin de oraya vetmanı korumak,ortalıgı karıştırmak için geldiğinizi düşünmüştük ben ve arkadaslarım.Amacınız öyleydi ya da değildi,ama dediğim gibi gerginlik vetmanla benım aramdaydı sizinle alakalı değildi,bu sakın yanlış anlaşılmasın,sorun gg de 2 tane solotica satıcısı olmamız değil,sorun zamanında vetmanla düzgün konusuyor fakat sonra verilen sözler tutulmuyordu vesaire,o benimle onun arasındadır, buna girmeyeceğim.Ancak dediğim gibi sizinle ya da buradaki baskaları ile hiçbir sorunum yok,size karşı iyi ya da kötü hiç bir düşüncem de yok,hakkınızda tek bir sey dahi bilmiyor,arastırmıyorum,ilgilenmiyorum da cunku dediğim gibi sizi tanımıyorum....O forumda sadece ben ve arkadaslarım değil,siz de bizi cok kırmıştınız yani herşey karşılıklıydı,şimdi suçu tek bir tarafa atmak,bir nevi türklerin ermeni soykırımı yaptıklarını kabul etmek gibi bir birşey, zira soykırım dedikleri, sadece cetelerin savaşıydı,ne türk halkının ne de ermeni halkının bir sucu yoktu.Bu yüzden olayı kk ya ya da diğer forum üyelerine yaymak ve sucu sadece tek bir tarafa yüklemek hem haksız hem de oldukça anlayışsız bir durumdur.Ben kendi adıma, tanımadıgım okypete, kıvılcım ve diğer kırıldıgını düşündüğüm arkadaslardan özür diliyorum.Fakat tekrardan sözlerimi yineliyorum ki sizlerle hiçbir alakası yoktu sadece vetmanla bizim özel konumuzdu,sizlerin de o foruma sadece kışkırtma amaçlı girdiğinizi düşünmüştük oradaki kız arkadaslarımla.
Sorundan oldukça rahatsız olan bir insanım(bunu gg de nanya nickli burada camila nickli ,lensini benden alan arkadasa da anlatmaya calıştım) ve yapı olarak da genelde sakin biriyim,bu yuzden kimseyle hiçbir insan evladı ile aramda sorun olsun istemem,bu yuzden ilk adımı ben atıyorum.Bundan sonra siz yine eski düşüncelerinizi devam ettirir,hakkımda yalan yanlış duydugunuz seylere inanmaya devam edersniz ya da etmezsiniz orası size kalmış.
Herkese iyi günler