Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

of of bu ne güzellik maşallah avatarındaki resimden bin kat güzelsin ne kadar harika olmuş açık kahve gözde benim gözler koyu kahve sanmıyorum böyle harika duracağını resim eklemişsin haberim yok bende önceki sayfalara bakıyorum hangi seriyi almışsın diye. güle güle kullan hayırlı olsun canım şahane yakışmış tam istediğim gibi ne bombe var nede abartılı bir renk çok tatlı olmuş tek kelimeyle şahane

kameramin flashi yok kusura bakmayin flashli cekim yapamadim ))) idare edin artik

Pinaxcım vallahi benim beğendiğim nc mel resminden çoooooook daha güzel durmuş sende, böyle duracağını bilsem hemen alırım çok yakışmış gerçekten hiç çıkarma gözünden süper görünüyorlar... opuyorumnanaktan

pinax avatarındaki saçın sarı şimdi ne renge boyadın bende koyu renge boyamayı düşünüyorum fakat çok koyu renkte yakışmıyor bana mümkünse boyanın adı ve rengi canım resmine bakmaya doyamadım maşallah kanın ne kadar tatlı

Evet Didemcim amazonlar güzel ama pupil sorunu var malesef, canım sen charme almıştın nc mel ile charme arasında renk farkı varmı yoksa tek fark charme ın haresinin daha koyu olması mı? Bende lenste hareye bayılıyorum ama charmeın haresimi daha güzel görünüyor nc melin haresi mi daha doğal karar veremedim nc mel ile caherme arasındayım şu sıralar... fisfisfis

Son düzenleme:
pinax güle güle kullan gerçekten rengini bulmuşsun sen. harika durmuş yaa çok doğal ve çok güzel. sakın ama sakın opti free kullanma ciddi şekilde koyulaştırıyor çünkü

yakamozcumm valla pinax da gördükten sonraa nc al diyorum ben de :)))) renk olarak bariz bir fark yok aslında. ama charme da kalın hare ilk taktığında biraz rahatsız edebilir seni görüntü olarak. nc daha risksiz görünüyor o açıdan. zaten quartzo da hayal kırıklığı yaşadın canım nc al diyorum ben .. çünkü renk olarak çok fark yok.

cok tsk ederim lauder :) parmaklarindan bal damliyo :kedi: bende cok begendim canim ya ama hafif batiyo gibi belki alismam lazim biraz lense...

canim benim saclarim sariydi, üstüne loreiall 7.0 kumral boyadim. Koyu bi renk degil cok yadirgamazsin diye düsünüyorum zemuszemus

Bende az önce tekrar charme ve nc mel fotoğraflarına tekrar baktım renk olarak aynı görünüyor bende nc mel düşünüyorum ama nc melin haresi sadece yakından mı belli oluyor uzaktanda belli oluyor mu acaba biz sadece yakın fotoğrafları gördük o yüzden uzaktan nasıl görünüyor diye düşünüyorum, Pinax a sormam gerekiyo galiba bu soruyu ... fisfisfis

tsk ederim yakamozcum, bende bu kadar acacagini tahmin etmiyodum gördügüm resimlerden sonra, hatta biraz fazlaca bile acti... sanada cok yakisacagindan eminimkaydirigubbakcemile5

Pinaxcım nc mellerin haresi uzaktanda belli oluyo mu yoksa sadece karşılıklı konuşacak mesafedeykenmi anlaşılıyor ... Charme nc arasında gidip geliyorum hangisi doğru seçim dersiniz... :bbo:

pinax güle güle kullan gerçekten rengini bulmuşsun sen. harika durmuş yaa çok doğal ve çok güzel. sakın ama sakın opti free kullanma ciddi şekilde koyulaştırıyor çünkü

sagol didemcim bende senin charmlarini cok güzel ve dogal bulmustum ama hareden cekindim biraz.. artik gönül rahatligiyla aldigim siteyi de solotica nc melleri de isteyen herkese tavsiye edebilirim :lepi:

Pinaxcım nc mellerin haresi uzaktanda belli oluyo mu yoksa sadece karşılıklı konuşacak mesafedeykenmi anlaşılıyor ... Charme nc arasında gidip geliyorum hangisi doğru seçim dersiniz... :bbo:

yakamozcum aksam üstü geldi zaten lenslerim bi tek kizim gördü, bende o na sordum nasil diye o da anne lens oldugu hic belli olmuyo dedi opuyorumnanaktan

kocacikim görmedi daha zaten gördügü an ki tepkilerini tahmin edebiliyorum

igrenc olmus, kendi gözlerin daha güzel! :mymeka:

yakamozcum charme larda lens şişedeyken hare okadar belirgin ve korkutucu ki. simsiyak bir halka var. yalnız gözde o şekilde değil uzaktan da hare belirgin değil. yani renk olarak gözden ayrılmış gibi durmuyor. Gözü iri gösteriyor. Ben charme ın sana yakışacağını düşünüyorum aslında göz yapına gider diye düşünüyorum. Ama denemeden alacağın için n.c yi tavsiye ediyorum. Ne olursa olsun beğenmeme ihtimalin de var çünkü cnm..

Teşekkür ederim canlarım önerileriniz için, Ben kısa bi düşünme sürecinden sonra mellerden birini alıcam artık ama dediğiniz gibi nc mele daha sıcak bakıyorum, Pinaxcım erkeklerin tepkileri hep aynı oluyo zaten hiçbiri lensi beğenmez niyeyse sen ciddiye alma eşinin lensle ilgili eleştirilerini bence çoook yakışmış fazlasıyla da doğal görünüyor, ama arkadaşlarının ve çevrendekilerin tepkilerini aktarırsın bize ... opuyorumnanaktan

ben de,charme ısmarlamıştım. umarım bende charmdan memnun kalırım amazon ve sophistik aynı firmmanın 2 ürünü. o yüzden dokularını çok iyi biliyorum. amazonda damarlı bir lens. grafitelerim gelsin bir canım. resmini koyarım.
kameramin flashi yok kusura bakmayin flashli cekim yapamadim ))) idare edin artik
pinax bayıldım. tek kelimeyle müthişşşşşşş

Pinax durup durup senin mel resimlerine bakıyorum alamadım gözümü Günlük hayatta karşılaşsam lens olduğunu hayatta anlayamazdım Rıhanna nın göz rengine yakın bi renk oluşmuş ...

okypete sen amazon ya da sophistik de blue kullanmıştın dimi canım? topazio ile kıyaslayınca hangisi daha opak? renk olarak topazio daha açık ve opak duruyor sanki. Off keşke deneme imkanımız olsa ben nc serisini de çok merak ediyorum..

sophistik 3 renk kullandım. amazonun grisini ve mavisini denedim.topazio daha açık.ama daha doğal ve güzel.

begendigine sevindim cnm opuyorumnanaktan... valla esim bile dogal göründügünü söyledi sasirmis durumdayim :1hug:

seninkiler gelmedi mi hala cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…