• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sedefcim önemli olan senin beğenmen. belki resim bizi aldatıyor.sen nasıl buluyorsun. çekimlerdende öylemi çıktı acaba.

sedefcim senin gözlerine quartzo cok yakisir diye düsünüyorum ben... ama bu meller olmamis gzlm ya, senin kendi göz rengin daha güzel bunlar bulandirmislar kendi göz rengini..yanlisim varsa düzelt cnm ama ben büyük bi degisiklik göremedim..

simdi car car konusuyorum ama bu melleri ben de ismarladim dur bakalim bende nasil durucak????akannehir:sinifsinif:

sedefcim senin gözlerine quartzo cok yakisir diye düsünüyorum ben... ama bu meller olmamis gzlm ya, senin kendi göz rengin daha güzel bunlar bulandirmislar kendi göz rengini..yanlisim varsa düzelt cnm ama ben büyük bi degisiklik göremedim..

simdi car car konusuyorum ama bu melleri ben de ismarladim dur bakalim bende nasil durucak????akannehir:sinifsinif:
quartzo da sibirya kurdu gibi olurum yakaydirigubbakcemile3

esmeralda. ice ve topozia da güzel aslında.ama dediğm gibi lens denemeden almak riskli.yarın göz doktoruna gideceğim bakalım o ne diyecek

sedefcim anladigim kadariyla sende dogal bisey istiyosun fazla göze batmayan ben lensim diye bagirmayan bisey ama onuda yakalamak zor iste....
aman bizimde aklimiz fikrimiz lens oldu yaaa aksam yat lens sabah kalk lens laelaelaelaelae

benimde göxz rengim sedefinkiyle aynı nc mel yolda korkuyorum acep bende de böle mi durur resimlerde çok güzel görünüyorda her gözde değişiyor sanırım boyama hatasıda olabilir neden sedefte böle durmuş anlamadım pek değiştirmemiş göz rengini bende de böle durursa artık lens almam heralde bıktım bu lens illetinden hep hüsrana uğruyorum keşke cahrm ocre alsaydım bu forumda ocre alan kız yok mu resmi,ni koysada baksak

annem ve okuldan iki ark. begend.ama cogunlukla kimse anlamadı.dedim ya aslında aynı şehirde olsak gider evlerine denerdik.şimdi sizi yalış yönlendirmek istemem
boyama hatası diyemem arzunun görmesi lazım.foto makinasından mı o konudaa birşey diyemem ama diger lenslerimi net algılamıştı.göz rengimdem desem zaten çogumuz koyu kahveyiz.yapı olarak küçük olabilir ama hepiniz iri gözlü degilsiniz ki...CADIARZU

livde beğenmemişti.
kıvılcım almadı
dideemde charm mel
muhteşem durdu

hmm ozaman o söylemeye calıstıgım didem olsa gerek
kızlar belki fotograf makinesindendir cok fazla flasta öyle olmus olabilir
sedefbyo oda olabilir bazılarının irisi cok büyük oluyor

sedef lens gözüne büyük gelmiş gibi ama belki başka türlü bir hata da olabilir aslında çok kötü durmuyor foto makinesinden olabilir.pupil boşluğu çok büyük. ayrıca soloticalar da abartıldığı kadar inanılmaz lensler değil bence. doğal falan deniyor ama ben hepsini de anlıyorum açıkcası.

Son düzenleme:
canı ben de 10 yıldır lens arasıra kullanırım en doğalı ciba elegance dı şimdiye kadar .solotica daha ince sadece diğerlerine göre. ama diğer renkleri denemedim .topozia esmeralda ve quartzo çok iddalı zombi gibi olmakta var .

Millet uzun zamandır amazon greenlerin fotolarını ekliycem ekleyemiyodum az önce quartzo topiğine amazonları ekledim sonunda sositososito soranlar vardı bakabilirler kaydirigubbakcemile2

Kızlar meller iri olmayan gözlerde kötümü duruyor dersiniz, benim gözlerimde öyle iri değil mel düşünmesem mi sizce...Dideme çok yakışmıştı meller, çok hoş durmuştu onda charmeler ... yerimseniben

Son düzenleme:
Millet uzun zamandır amazon greenlerin fotolarını ekliycem ekleyemiyodum az önce quartzo topiğine amazonları ekledim sonunda sositososito soranlar vardı bakabilirler kaydirigubbakcemile2

yakamoz ben cok begendim cok güzel durmus inan cokda dogal! Bu lenslerden sasma bence sana cok yakismis opuyorumnanaktan

Back