• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bence de sedef in gözünde mel pek iyi olmamış, rengi açmamış ve kenarlara taşmış.. sanki gözün etrafında 2. bir tabaka var gibi, lensin renkli kısmı da çok az, sanırım büyük gelmiş göze.. bu benim düşüncem.

yakamoz googleladim ama bulamadim öyle bi lens??? Bunlarda mi sadece tr de satiliyo acaba?

Benim yasadigim yerde pek renkli lense ilgi yok galiba, hic bulamiyorum sizin kullandiginiz lensleri :umursamaz:

Canım amazon colors sophistiğin aylık lensleri yurtdışında waicon adı altında satılıyor diye duymuştum ama sen yinede araştır almayı düşünürsen tr de hangi isimle satılıyor diye öğren yalnışlık olmasın ... opuyorumnanaktan

neden degistiriyolarki isimlerini markalarin?? Anlamadim dogrusu :olmaz:

tsk ederim yakamoz waicon adi altinda bakarim bende :-) iyi geceler canim

Rica ederim lens konusunda bilgi vermek boynumuzun borcu oldu kk ya üye olduktan sonra kaydirigubbakcemile3 iyi geceler canım ...

bu arada bir de sedefbyonun lenslerinin çok abartıldığını düşünüyorum,açıkçası sedef ben senin gözlerinde nc meli çok beğendim,çok güzel göz şeklin var zaten,mel de çok doğal durmuş.yani kızları anlamıyorum,illa cin gibi cörül cörül bir renkle ortada gezmek çok mu güzel:)

biz,gördüğümüzü yazıyoruz. ne abartısı. kör değiliz herhalde.
olmamış. bu kadar basit.
anlayamayacak,ne var.
ben melin rengini çok severim. soloticalarıda. cörül cörül,.renklerle gezin diyen kimseyi bu yazıda görmedim. meli çoğumuz, beğeniyoruz.. ama bu ,sedefin melinin onda kötü durduğu düşüncemizi değiştiremez.
burada bir kişide aman çok yakışmış demediğine göre bir şey var lenste.. bir tek beğenen sizsiniz.geri kalan herkes iyi durmadığına hemfikir.

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel olana güzel demişimdir her zaman. ama kötü duran bir lense başka forumlarda yapıldığı gibi ayy,çok yakışmış ,çokdoğal durmuş ,gözünede tam oturmuş diyemeyeceğim.
kimse de kusura bakmasın.:delphin:

arkadaşlar ben yine lens merkezine gittim .Ordada bana 8,7 -8,6 olan lensler olmadı hep büyük geldi:( ben sadece 8,4 B%L kullanabilirmişim onlarda soloticaları gördükten sonra çok kötü geldi ya.
ben en iyisi satayım lenslerimi almak isteyen olursa benle irtibat kursun.Lens maceramda sonlanmış oldu böylece

ben alınmadım arkadaşlar camilla teşekkürler düşüncelerin için ama lens büyük geldi canım .ötekilere göre çok güzel hatta dediğim gibi net fotoda koyamadım dandik makinayla bu kadar oldu ancak.ama okulda arkadaşlarım begendi.bi ben emin olamadım oda çok iddalı bir renk bariz bir değişiklik istedigimden olacaktı sanırım

okypete,kıvılcım ve ismini hatırlamadıgım diğer kızlar , öncelikle şunu söylemek istiyorum.Ben bu siteye satış yapmaya ya da satışlarımı arttırmaya girmedim,zira buna hiç ihtiyacım yok..Diğer forumdan tanıdıgım ve buraya üye olan bir sürü arkadasım var.Ben kk sitesindeki kızlar hakkında birşeyler söylediğim zaman bir çok kişiyi tenzih etmiş ve o esnada konuştugumuz kişiler üzerine eleştirilerimi sunmuştum.Kıvılcım okypete ve diğerleri,hiçbirinizi ne sanaldan ne yüzyüze tanımam etmem,siz de beni öyle,dolayısıyla kimseyle kişisel bir sorunum asla olamaz,olması da saçma olur zaten...Diğer forumda aramızda tartışma çıktıgında,bu sizlerle değil tamamıyle vetmanla benim aramdaki bir gerginlikten dolayı idi,sizlerin de oraya vetmanı korumak,ortalıgı karıştırmak için geldiğinizi düşünmüştük ben ve arkadaslarım.Amacınız öyleydi ya da değildi,ama dediğim gibi gerginlik vetmanla benım aramdaydı sizinle alakalı değildi,bu sakın yanlış anlaşılmasın,sorun gg de 2 tane solotica satıcısı olmamız değil,sorun zamanında vetmanla düzgün konusuyor fakat sonra verilen sözler tutulmuyordu vesaire,o benimle onun arasındadır, buna girmeyeceğim.Ancak dediğim gibi sizinle ya da buradaki baskaları ile hiçbir sorunum yok,size karşı iyi ya da kötü hiç bir düşüncem de yok,hakkınızda tek bir sey dahi bilmiyor,arastırmıyorum,ilgilenmiyorum da cunku dediğim gibi sizi tanımıyorum....O forumda sadece ben ve arkadaslarım değil,siz de bizi cok kırmıştınız yani herşey karşılıklıydı,şimdi suçu tek bir tarafa atmak,bir nevi türklerin ermeni soykırımı yaptıklarını kabul etmek gibi bir birşey, zira soykırım dedikleri, sadece cetelerin savaşıydı,ne türk halkının ne de ermeni halkının bir sucu yoktu.Bu yüzden olayı kk ya ya da diğer forum üyelerine yaymak ve sucu sadece tek bir tarafa yüklemek hem haksız hem de oldukça anlayışsız bir durumdur.Ben kendi adıma, tanımadıgım okypete, kıvılcım ve diğer kırıldıgını düşündüğüm arkadaslardan özür diliyorum.Fakat tekrardan sözlerimi yineliyorum ki sizlerle hiçbir alakası yoktu sadece vetmanla bizim özel konumuzdu,sizlerin de o foruma sadece kışkırtma amaçlı girdiğinizi düşünmüştük oradaki kız arkadaslarımla.
Sorundan oldukça rahatsız olan bir insanım(bunu gg de nanya nickli burada camila nickli ,lensini benden alan arkadasa da anlatmaya calıştım) ve yapı olarak da genelde sakin biriyim,bu yuzden kimseyle hiçbir insan evladı ile aramda sorun olsun istemem,bu yuzden ilk adımı ben atıyorum.Bundan sonra siz yine eski düşüncelerinizi devam ettirir,hakkımda yalan yanlış duydugunuz seylere inanmaya devam edersniz ya da etmezsiniz orası size kalmış.
Herkese iyi günler

Diğer forumda aramızda tartışma çıktıgında,bu sizlerle değil tamamıyle vetmanla benim aramdaki bir gerginlikten dolayı idi,sizlerin de oraya vetmanı korumak,ortalıgı karıştırmak için geldiğinizi düşünmüştük ben ve arkadaslarım

bossnes,ben orada şoka girdim.ne seni ne vetmanı tanıyordum o zaman. sadece lensimin resmini koymuştum.
genelde o sitede yazıları arada bir,okurum ,yazmam.
benim ve kıvılcımın günahı alındı.bizlere,girildi.yapmadığımız ve algılayamadığımız bir şeyle suçlandık.., bütün bunlara rağmen hala bizdede suç araman çok şaşırtıcı..
olayları bilmediğim için ne oluyor dedim. hiçbir yaptığım yanlış hareket yoktu. sadece bir düşüncemi savunmuştum lensle ilgili.
ha ,sonra,burada vetmanı tanıdım. yardımları oldu bize.aylardır bizim her sorumuza cevaplar verdi. kk ya laf etmedi asla.
evet kkya laf ettin girmem yazmam asla dedin. buradaki, üyelerede aynı şekilde laflar ettin.kknıza geri dönün dedin.....kkdan da arkadaşlar okumuş yazılanları misafir olarak.buda yaşananların üstüne tuz biber ekti.
hatta o mesajın burayada kopyalandı.okundu da..
neyse artık.
olan oldu zaten bunlar yaşandı .keşke olmasaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
bossnes bırak bu masum rolleri .. vetmanla aranızda ne geldi geçti inan bilmiyorum..tek hatıladığım okypete ve bana yapılan çirkin saldırı arkasından senin kk üyeleri hakkında söylediğin çirkin sözler ve şimdi utanmadan gelip burda satış yapmaya çalışman.!!!

Son düzenleme:
dediğim gibi okypete,öyle sanmıştık..öylesiniz demiyorum dediğim gibi yanlış düşünmüşüz hakkınızda,o gerginlikle senın de dediğin gibi suçlamış olabilirz ama kesinlikle sizle alakası yoktu.Buna istinaden ben üzerime düşen görevi yaptım ve özür diledim,bana göre insan özür dilemekle alçalmaz aksine yücelir,hatayı anlamamak ahmaklık ve cahilliktir,anlamak ve anlayış göstermek insanı insan yapar....Zaten açıkçası o zaman söylenen sözleri ve konuyu da cok fazla hatırlamıyorum şuanda,üstünden zaman gecti ve hafızam da çok iyi değildir kötü şeyleri hatırlamak konusunda.....
herneyse,dediğin gibi keske yaşanmasaydı ama bir sekilde yaşandı,burası sanal ortam,kişiler birşeyler söyluyor konusuyor,mimikleri ve yuz ifadelerini göremediğimiz için de herkes hata yapabiliyor ve yanlışlıkla da olsa baskasına saldırabiliyor.Kimse kimseyi tanımıyor ve yasanan bu seyler de gerçekten çirkin ve gereksiz.Satış yapmanın da canı cehenneme:),ben sadece bu problem ve sorun ortadan kalksın artık istiyorum.vereliniortak

Kıvılcım,sana da yukarıda yazdıgım mesajı "anlayarak" okumanı,anlamazsan bir daha, bir daha okumanı rica ediyorum.Mühendis oldugunu yazmışsın,eminim algılaman ve anlayışın cogu kişiden daha iyidir matematikle uğraştıgın için.Okudugunu pekala anlayabilecek kapasitedesindir.Buna dayanarak bir daha mesajımı okuyup ,anlamanı tavsiye ediyorum.

şakkıdı

kızlar ben grafite lerimi alamayınca, mavi göze alışıp alışamayacağımı denemek için aylık lens almaya karar vermiştim ve bir çoğunuz aylık lensler arasından amazonu önerdiğiniz için amazon aldım. amazon blue, yakından bakılınca damarları baya belli olan bir lensmiş ve pupil boşluğunu beğenmedim. uzaktan güzel duruyor ama yani mesafeli duracağınız ortamlarda sorun yok :P Mavi renk olarak bana gitti soloticalardan yine grafite tercih edeceğim sanırım. Yalnız mellerim çok iddiasız renkler olmasına rağmen amazon blue lardan daha fazla değişim yapıyorlar bende. Kalın hareye bayılıyorum :))) göz yapısı iri olupta charme a karşı tepkili olanlar bence risk alıp charme denesinler. gerçekten çok güzel bir ifade veriyor gözlere.

valla ben pisman olmadim cok ciciler titreye titreye actim paketi sisenin icindeki durusunu begenmedim ama gözüme takar takmaz iste dedim tam istedigim gibi :o) mutluyum kizlar, darisi basiniza :dance:

pinax nerdesin resimlerini bekliyoruz mümkünse flashlı flassız tüm yüz olarak meraktan çatlayacam hangi meli almıştın nc mu cahrm mı

kameramin flashi yok kusura bakmayin flashli cekim yapamadim ))) idare edin artik :P

Eklentiler

• $Bildd 015.jpg
    $Bildd 015.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $Bildd 011.jpg
    $Bildd 011.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $Bildd 006.jpg
    $Bildd 006.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $kendi gözüm.jpg
    $kendi gözüm.jpg