• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

herkese merhabalar uzun kararsızlıklar sonrası arzu hanımın da önerisiyle nc mel almaya karar verdim hatta siparişimide verdim büyük ihtimalle yarın elimde olucak .kendi göz rengim koyu kahve.umarım diğer arkadaşlardaki gibi belli belirsiz durmaz yorumlardan dolayı kafam da karıştı şuan iptal de edemem ... yarına gelirse resim çekip hepinizi bilgilendiririm

ya arkadaşlar foruma girmemiştim birkaç gündür,şimdi okudum sayfaları da amma abartmışsınız ha:) nc mel belli belirsiz,bulanık falan:) çok saçma.oyüzden mi insanlar yolda falan dönüp dönüp gözlerime bakıyor anlamıyorum,göz rengini bulandırdığı falan da yok,benim kötü web kameramın hatası o.ki tenimi bile bembeyaz gösterir kameram,çingene gibi esmer olduğum halde:) düşünün artık yani

bu arada mellerimin ocreyle ilgisi yok.bende ocre de var,asıl bulanık olan renk o,mel çok bile açık geldi bana hatta.baya bir değişim yapıyor,daha az yapmasını bile istersiniz yani.

herkese merhabalar uzun kararsızlıklar sonrası arzu hanımın da önerisiyle nc mel almaya karar verdim hatta siparişimide verdim büyük ihtimalle yarın elimde olucak .kendi göz rengim koyu kahve.umarım diğer arkadaşlardaki gibi belli belirsiz durmaz yorumlardan dolayı kafam da karıştı şuan iptal de edemem ... yarına gelirse resim çekip hepinizi bilgilendiririm

merhaba SEA, hosgeldin :)

bende nc mel aldim, henüz elime gecmedi. Resimlerini paylasirsan burda cok iyi olur... simdiye kadar gördügüm meller birazcik pismanlik yaratti bende.. dokuz dogurucam valla gelene kadar bu soloticalar... o kadar da para saydik iymi:kahve:

arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmış almayayım. benim gözlerimle ilgili bir sorun dün doktora gittim gösterdimGözlerim 8,4 lük yani ortalamaının altı.soloticalar ise 8,7 ortalama her insana oluyor..fotograf makinamda eski model bir cihaz çekemedim doğru dürüst.yoksa sitede en çok begenilen seridir nc mel rahatlıkla alabilirsiniz.

arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmış almayayım. benim gözlerimle ilgili bir sorun dün doktora gittim gösterdimGözlerim 8,4 lük yani ortalamaının altı.soloticalar ise 8,7 ortalama her insana oluyor..fotograf makinamda eski model bir cihaz çekemedim doğru dürüst.yoksa sitede en çok begenilen seridir nc mel rahatlıkla alabilirsiniz.

sedefcim sen üstüne alinma cnm ya, bi tek sende öyle durmamis ben bi kac kisinin resmini gördüm, rengini pek degistirmemis ondan kafacigim karisti biraz kafamçokkarıştı

sedefcim sen üstüne alinma cnm ya, bi tek sende öyle durmamis ben bi kac kisinin resmini gördüm, rengini pek degistirmemis ondan kafacigim karisti biraz kafamçokkarıştı
kimler almıştı canım bende bakayım bir
annem çok begendi
özel ders verdiğim öğrencim gözleriz yeşil olmuş öğretmenim dedi.Bir arkadaşda aramızda 10 metre vardı fark etti geldi özlem bunlar supermiş ne marka dedi.Kız o kadar iltifat etti ki nescafe ısmarlamak farz oldukaydirigubbakcemile3

merhaba SEA, hosgeldin :)

bende nc mel aldim, henüz elime gecmedi. Resimlerini paylasirsan burda cok iyi olur... simdiye kadar gördügüm meller birazcik pismanlik yaratti bende.. dokuz dogurucam valla gelene kadar bu soloticalar... o kadar da para saydik iymi:kahve:

hoşbulduk bende sabırsızlıkla bekliyorum inanki elime geçer geçmez hemen çekip yollucam..bugüne kadar fresh looktan tutun da tanita ya kadar birçok lensi senelerce kullandım. yaptığım araştırmalar sonucunda da soloticanın naturel colors serisinin en doğal lens olduğunu öğrenmiş oldum.. UMARIMM ÖYLEDİR GÖRÜCEZ yarın :)))

annem çok begendi
özel ders verdiğim öğrencim gözleriz yeşil olmuş öğretmenim dedi.Bir arkadaşda aramızda 10 metre vardı fark etti geldi özlem bunlar supermiş ne marka dedi.Kız o kadar iltifat etti ki nescafe ısmarlamak farz oldukaydirigubbakcemile3

isim hatirlamiyorum ki cnm , burda da gördüm youtube da gördüm ama ismarladiktan sonra gördüm bunlari tabi daha önce görseydim su an hala karar verememis bekliyor olurdum. :kedi: insallah güzel olur yaaa

insallah gönlüne göre olur..Çok inçe bir lens gözünde yokmuş gibi.Bu arada tanita tikaramada doğal diyor bir ark. ama sen nasıl buldun rahatlık ve dogallık acısından .genelde kalın oldugu söyleniyor

annem çok begendi

insallah gönlüne göre olur..Çok inçe bir lens gözünde yokmuş gibi.Bu arada tanita tikaramada doğal diyor bir ark. ama sen nasıl buldun rahatlık ve dogallık acısından .genelde kalın oldugu söyleniyor

canim aslinda benim pek bi lens tecrübem yok ... simdiye kadar sadece freshlook lensleri kullandim onun icin digerleri hakkinda hic bilgim yok fisfisfis

nc mel hiç bulanık değil,çok net bir yeşil,pinax.gözüne takınca bukadar kuruntu yaptığına şaşıracaksın.hatta mel gözümü çok açtı diye ocreyi sevmeye başladım ben.çok net bir yeşil,sıfır bulanıklık.

bu arada bir de sedefbyonun lenslerinin çok abartıldığını düşünüyorum,açıkçası sedef ben senin gözlerinde nc meli çok beğendim,çok güzel göz şeklin var zaten,mel de çok doğal durmuş.yani kızları anlamıyorum,illa cin gibi cörül cörül bir renkle ortada gezmek çok mu güzel:)

Back