• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

senin gözün bildiğin elaymış be gülüm:) az kassam yeşil bile derim yani:P ama çok çok güzel durmuş harika olmuşsun canım güle güle kullannn:)

ela denilemez aslinda daha cok sarimtirak benim gözler :)) bide yazin daha acik oluyo nedense... bi de suna bak bakalim

Son düzenleme:
yakamozcum gün isiginda nasil görünücekler merak ediyorum... sence biraz batmasi normal mi?

Canım gözün henüz lense alışmamasından olabilir batma bi süre kullandıktan sonra göz lense uyum sağladığı için hiç bi sorun kalmıyor genelde, gün ışığında nasıl göründüğünü bende merak ediyorum açıkası gün ışığındaki resimlerini de paylaşırsan çok seviniriz opuyorumnanaktan

menekşe rengi göz nasıldır hep merak ederdim. işte,bu renge menekşe diyorlarmış.
muhteşem bir renk.
mor falan değil.
lenslerde viyole diye yada menekşe diye gerçekte olmayan lensler üretmişler ...mor mor.
esas menekşe göz böyleymiş.acaba,bu ton lens varmıdır
.
humanvioleteye.jpg

Pınar die farbe hat dir sehr schön gepasst, die sind so natürlich, man kann kaum merken dass du linsen traegst. yerimseniben

merhaba arkadaşlar bu arada.. size birşey söyleyeyimmi..benim lens hevesim bu kadarmış.. o kadar sabırsızlıkla lensleri bekledim,geldiler, fakat şimdi onları takmak aklıma bile gelmiyor. Ama form u da takip etmeden duramıyorum sırnaşık şey

kıvılcımmm çok şanslısın :)))) yhaa kıvılcım bu aralar topazio ya fena halde taktım. Vetman da tavsiye ediyor. okypete de gayet memnun. ama senin beğenmemen çok kafama takılıyor. daliah da renk olarak memnun kalmamıştı hiç çok dikkat çekici bulmuştu. Açıkçası amazon blue lar ben de gayet koyu durdular. charme mellerim bile daha dikkat çekici. Bir de amazonların sanırım çapı küçük geldi. Kenarlardan biraz kendi gözlerim taşıyor. Topazio yu çok merak ediyorum yaa. Kıvılcım sen yeşil durdu diye mi beğenmedim yoksa renk çok dikkat çekici diye mi? ben zaten mavi yeşil arası dursun istiyorum. Çünkü blue bana biraz soğuk bir hava kattı.

Pınar die farbe hat dir sehr schön gepasst, die sind so natürlich, man kann kaum merken dass du linsen traegst. yerimseniben

merhaba arkadaşlar bu arada.. size birşey söyleyeyimmi..benim lens hevesim bu kadarmış.. o kadar sabırsızlıkla lensleri bekledim,geldiler, fakat şimdi onları takmak aklıma bile gelmiyor. Ama form u da takip etmeden duramıyorum sırnaşık şey
neden ki ne almıştın memnun degil misin

kıvılcımmm çok şanslısın :)))) yhaa kıvılcım bu aralar topazio ya fena halde taktım. Vetman da tavsiye ediyor. okypete de gayet memnun. ama senin beğenmemen çok kafama takılıyor. daliah da renk olarak memnun kalmamıştı hiç çok dikkat çekici bulmuştu. Açıkçası amazon blue lar ben de gayet koyu durdular. charme mellerim bile daha dikkat çekici. Bir de amazonların sanırım çapı küçük geldi. Kenarlardan biraz kendi gözlerim taşıyor. Topazio yu çok merak ediyorum yaa. Kıvılcım sen yeşil durdu diye mi beğenmedim yoksa renk çok dikkat çekici diye mi? ben zaten mavi yeşil arası dursun istiyorum. Çünkü blue bana biraz soğuk bir hava kattı.

canım bende çok dikkat çekici durdu yani öyle bir göz rengi olamaz cinsinden..
yeşil durdu evet ama normal bir yeşil olsaydı yine takardım belki,
ama çok cırt bir yeşildi ,
renk olarak da yakışmadı zaten bana,
bama memnun kalmayanlar olduğu kadar memnun kalanlarda var canım ama memnun kalsalar bile ben herkeste çok belirgin çok dikkat çekici durduğuna eminim bu rengin..

Back