- Konu Sahibi White Mocha
-
- #2.461
nc mel almaya korktum suan akannehir
yakamozcum bu lenslerinin markasi ne acaba? B&L mi?
Aynen yaa o kadar gel gitten sonra nc mel'e karar vermiştim ama fisfisfis
Canım amazon colors ın green(yeşil) rengi bunlar ... opuyorumnanaktan
herkese merhabalar uzun kararsızlıklar sonrası arzu hanımın da önerisiyle nc mel almaya karar verdim hatta siparişimide verdim büyük ihtimalle yarın elimde olucak .kendi göz rengim koyu kahve.umarım diğer arkadaşlardaki gibi belli belirsiz durmaz yorumlardan dolayı kafam da karıştı şuan iptal de edemem ... yarına gelirse resim çekip hepinizi bilgilendiririm
bu arada mellerimin ocreyle ilgisi yok.bende ocre de var,asıl bulanık olan renk o,mel çok bile açık geldi bana hatta.baya bir değişim yapıyor,daha az yapmasını bile istersiniz yani.
arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmış almayayım. benim gözlerimle ilgili bir sorun dün doktora gittim gösterdimGözlerim 8,4 lük yani ortalamaının altı.soloticalar ise 8,7 ortalama her insana oluyor..fotograf makinamda eski model bir cihaz çekemedim doğru dürüst.yoksa sitede en çok begenilen seridir nc mel rahatlıkla alabilirsiniz.
kimler almıştı canım bende bakayım birsedefcim sen üstüne alinma cnm ya, bi tek sende öyle durmamis ben bi kac kisinin resmini gördüm, rengini pek degistirmemis ondan kafacigim karisti biraz kafamçokkarıştı
merhaba SEA, hosgeldin :)
bende nc mel aldim, henüz elime gecmedi. Resimlerini paylasirsan burda cok iyi olur... simdiye kadar gördügüm meller birazcik pismanlik yaratti bende.. dokuz dogurucam valla gelene kadar bu soloticalar... o kadar da para saydik iymi
kimler almıştı canım bende bakayım bir
annem çok begendi
özel ders verdiğim öğrencim gözleriz yeşil olmuş öğretmenim dedi.Bir arkadaşda aramızda 10 metre vardı fark etti geldi özlem bunlar supermiş ne marka dedi.Kız o kadar iltifat etti ki nescafe ısmarlamak farz oldukaydirigubbakcemile3
kimler almıştı canım bende bakayım bir
annem çok begendi
özel ders verdiğim öğrencim gözleriz yeşil olmuş öğretmenim dedi.Bir arkadaşda aramızda 10 metre vardı fark etti geldi özlem bunlar supermiş ne marka dedi.Kız o kadar iltifat etti ki nescafe ısmarlamak farz oldukaydirigubbakcemile3
insallah gönlüne göre olur..Çok inçe bir lens gözünde yokmuş gibi.Bu arada tanita tikaramada doğal diyor bir ark. ama sen nasıl buldun rahatlık ve dogallık acısından .genelde kalın oldugu söyleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?