Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yaa soloticaların numaralısı var mı ggden baktm numara die bişiy göremedim bir an evvel almak istiorummafoldumben

var canım. oradaki hemen teslim olanlar derecesizler. numaralı istersen bekleyeceksin.... ama oradanda sipariş verebilirsin numaralı. ben 6 numara miyopum. ve solotica kullanıyorum.

canım ben almaya kalktığımda sadece kredi kartı şifremi soruyor.. numara die bi seçenek çıkmıo sinr oldummafoldumben

okypete sen soloticalarını hangi adresten aldın? kendi sayfasını actım ama yazılarınları anlayamıyorum yardımcı olur musun :KK43:

azulu bende cok merak ediyorum galiba kullanan kısı sayı az oldugu için fot.ları pek yok

kıvılcım sen grafiteyi gri gibi dusunuyorsun galiba bende koyu renk oldugunu dusundugum için ısmarlamıstım

okypete o gösterdiğin resimdeki kişinin gözleri baya koyu renk.. o nedenle pupil boşluğundan kendi göz rengi baya abartılı görünüyo. ama senin göz tabanın çok açık olduğu için hoş ve doğal duracaktır.. ama ben azulu ton olarak beğenmiyorum.. senin yerinde olsam grafite ya da ice düşünürdüm.

okypete o gösterdiğin resimdeki kişinin gözleri baya koyu renk.. o nedenle pupil boşluğundan kendi göz rengi baya abartılı görünüyo. ama senin göz tabanın çok açık olduğu için hoş ve doğal duracaktır.. ama ben azulu ton olarak beğenmiyorum.. senin yerinde olsam grafite ya da ice düşünürdüm.

canım ben koyu bir renk istemiyorum mavide. grafiti koyu galiba. icede ona yakınmış. önce şu quartzoyu ısmarlayımda. esmeraldadan vazgeçtim.herkes olumlu konuşmuyor onla ilgili.

azulu bende cok merak ediyorum galiba kullanan kısı sayı az oldugu için fot.ları pek yok

kıvılcım sen grafiteyi gri gibi dusunuyorsun galiba bende koyu renk oldugunu dusundugum için ısmarlamıstım

yok cnm bende koyu düşünüyorum
gry derken hani şöyle koyu mavi ama biraz da gryimsi gözler vardır ya
uzaktan çok blli olmaz
ama yakından mavimsi gry gibidir
çok sevdiğim bir göz rengidir ayrıca onun gibi düşünüyorum
yani öyle açık gry iddialı bir lens olmadığına eminim

ya bu araad benim soloticalardan haber yok
msj atıyorum dünden beri ama sanırım halen kargoya verilmedi
ben 1 günde elimde olsun bekleyemem diye brezilyadan sipariş etmedim o kadarfark verip
ama hala elimde değiller
işin kötüsü haber de yok ya

Son düzenleme:
kıvılcım bende içinde hiç grilik olsun istemıyorum neyse gelince birlikte gorecegiz nasıl oldugunu =)

sen numaralı mı numarasız mı kullanıyorsun ellerinde hazır varsa hemen yollamaları lazım neden yollamıyorlar kı ?

banada brezilyadan siparis daha mantıklı geliyor sonucta onada bekliyorsun bunda da bekliyorsun bi de arada cok fazla fiyat farkı oluyor

kıvılcım bende içinde hiç grilik olsun istemıyorum neyse gelince birlikte gorecegiz nasıl oldugunu =)

sen numaralı mı numarasız mı kullanıyorsun ellerinde hazır varsa hemen yollamaları lazım neden yollamıyorlar kı ?

banada brezilyadan siparis daha mantıklı geliyor sonucta onada bekliyorsun bunda da bekliyorsun bi de arada cok fazla fiyat farkı oluyor

yok cnm numaralı kullanmıyorum ben
benimki tamamen kozmatik amaçlı =)

bir günde elinizde yazıyor gg de ki siparişlerd
ben hesabı geçirdikten sonra stoklarında olmadığını öğrendim satıcının
cuma günü almaya gittiğinde de gümrüğe takılmış
alamamış
bugün alıp göndericekti umarım göndermiştir ya yarın elimde olmazsa çatlıcam

liv ve okypete kızlar bu topaziolar çok aşırı dikkat çekici bir renk değil dimi
çok mu iddialı
livcim dışarda tepkiler nasıldı topaziolara karşı
soran oldumu lensmi değilmi diye

liv ve okypete kızlar bu topaziolar çok aşırı dikkat çekici bir renk değil dimi
çok mu iddialı
livcim dışarda tepkiler nasıldı topaziolara karşı
soran oldumu lensmi değilmi diye

canım. dikkat çekiyor ama güzel göründükleri için. bende renk nasıl duruyor biliyormusun. bir arkadaşım söyledi. ayyıldızın reklamında bir kız var .ya.manken.Hannah Davis;aynı onun gözünün rengi gerçekten baktım o renk.. .

Son düzenleyen: Moderatör:
X