- Konu Sahibi White Mocha
evet pupil boşluğu daha geniş bunların.
resmen rainbow a benzemiş bu resimde,o genişlik...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet pupil boşluğu daha geniş bunların.
canım ben almaya kalktığımda sadece kredi kartı şifremi soruyor.. numara die bi seçenek çıkmıo sinr oldummafoldumben
canım bana nefertari yardımcı oldu. o kendine getirirken banada getirtti....okypete sen soloticalarını hangi adresten aldın? kendi sayfasını actım ama yazılarınları anlayamıyorum yardımcı olur musun
okypete o gösterdiğin resimdeki kişinin gözleri baya koyu renk.. o nedenle pupil boşluğundan kendi göz rengi baya abartılı görünüyo. ama senin göz tabanın çok açık olduğu için hoş ve doğal duracaktır.. ama ben azulu ton olarak beğenmiyorum.. senin yerinde olsam grafite ya da ice düşünürdüm.
azulu bende cok merak ediyorum galiba kullanan kısı sayı az oldugu için fot.ları pek yok
kıvılcım sen grafiteyi gri gibi dusunuyorsun galiba bende koyu renk oldugunu dusundugum için ısmarlamıstım
lutfen biri bana brezilyadan nasl sipariş verildigini anlatsn =(
kıvılcım bende içinde hiç grilik olsun istemıyorum neyse gelince birlikte gorecegiz nasıl oldugunu =)
sen numaralı mı numarasız mı kullanıyorsun ellerinde hazır varsa hemen yollamaları lazım neden yollamıyorlar kı ?
banada brezilyadan siparis daha mantıklı geliyor sonucta onada bekliyorsun bunda da bekliyorsun bi de arada cok fazla fiyat farkı oluyor
liv ve okypete kızlar bu topaziolar çok aşırı dikkat çekici bir renk değil dimi
çok mu iddialı
livcim dışarda tepkiler nasıldı topaziolara karşı
soran oldumu lensmi değilmi diye