Kızlar yıllardır solotica hidrocor ocre kullanıcısının bu son seriyi hic begenmedim çok açık rengi ve doğal değiller .eski seriden yani koyu olan seriden arıyorum .yardımcı olabilecek olan var mi
Kızlar yıllardır solotica hidrocor ocre kullanıcısının bu son seriyi hic begenmedim çok açık rengi ve doğal değiller .eski seriden yani koyu olan seriden arıyorum .yardımcı olabilecek olan var mi
koyu seri diye kandırıyor arkadaşlar.beni dolandırdı bu şekilde hira24 adlı kullnıcıMerhaba elimde koyu seri 2019 yani nc ocre ve nc cristal var yanliz ikisinide saticam 100 tlye verebilirim gecen hafta aldim nc c
Mrh gecen hafta aldim nc ocre ve nc cristal ocre 2019 seri cristalde koyu seri ikiside koyu anliyacaginiz bense acik cristal istedigim icin ikisinide kosede duracagina 100 tlye vericem dusunurseniz ozelden mj atabilirsiniz freshlook parasina solotica :)dolapta duracagina veriyim uyguna acik cristalden alicam cunku iyi gunler
Hala konusuyomusun sen milletin lensini satin alma ayagina deneyip kac kisiye begenmedim diye geri yolladi arzu hanimda bunu cok iyi biliyo kendisine lens bile satmoyo ne istedigini bilmeyen sorunlu insan sayemde parani geri aldin hala konusuyomusun sen haram zikkim olsun o para insallh sana lensi bide 3 el yapti dusuncesiz bide kalkmis yorum yapiyo kendini parcaladin parayi geri iade ettormem icin senin gibilere ders olsun diye vermemek lazim ben yine insanimda iade edin dedim siteye lenste iade olmaz ikinci elde demelerine rahmen arkadaslar akliniz varsa bu sahsa urun satmayin sizi gunlerce ugrastirir yalandan ve bi bahaneyle geti yollar amaci solotica lenslerin hepsini denemek.ustelik kargoyuda iade gonderip size odettirmeside cabasini hastane paran olsun tsk edicegine bidw kalkmis yorum yapiyo utanmazKo
koyu seri diye kandırıyor arkadaşlar.beni dolandırdı bu şekilde hira24 adlı kullnıcı
Özelden hakaret dolu mesajlara mazur kalıyorum.dolandırılmayın sakın!!!Sizin dolandırıcı olduğunuzu bilsinler diye yazdım.sakın bu bayandan lens almayı. Arkadaşlar.koyu seri diye elindeki Çiğ serileri satmaya Çalışıyor.dilkat edin
Hira_2014 adlı kullanıcıyı tanıyorum, asla böyle hakaretleri hakedecek bir insan değil. lenslerinin koyu seri geldiğine, gözünde nasıl durduğuna bizzat şahidim. Zaten açık renk duran bir lens arıyordu ve nc cristali ben ona tavsiye ettim gözümde duruşunu da beğenip sipariş verdi, fakat Arzu hanım koyu seri göndermiş. O da birçok insan gibi boş yere elinde tutacağına çok uygun bir fiyata elden çıkarmayı denemiş. Saçma sapan ithamlarda bulunup kendinizi küçültmemenizi tavsiye ederim.
Ay inanmiyorum siz nasil bi insansiniz dugunum var bilmem ne dediniz 3 gun boyunca yazdiniz 1000 tane foto istediniz begendiniz hemen aliyorum dediniz sonra eft yapmasam kredi kartiyla alsam olurmu dediniz ben yine yardmci olmak icin bi siteden satis yaptim nezaket geregi okadar yardimci olmaya calistim insan derki ya benim goz rengim acik bende acik durdu iade edicem bi baktim iade yollamis hemde kargo parasini bile nezaketten yoksun insan bana odettirmis 7 lira ya hicmi hayatinizda bisey gormediniz.neyse urun geldi arzu hanim sorunlu oldugunuzu zaten biliyo size lens satmiyacaginida soyledi 1 saat konustuk neredeyse kendisiyle dediklerini yazmiycam kadini bile biktirmia benim gibi sonra site 1 mayis dolayisiyla parasini iade etmedi ve 2 .el lens hiyjen acisindan iade edilemez diye beni hakli buldu ve ben yinede parasini iade edin diye yazdim ve bunlari okudu ve para 4 mayis gibi iade edilecekti.Bana paranizi iade etmediler evim var arabam var yazmadim ben size benim ihtiyacim yok hanimefendi sizin verdiginiz 100 liraya ihtiyacim yok olsa bi lense 240 tl vermem zaten banada acik istedim koyu geldi ama iade bile gondermedim bu nasil biseydir anlamiyorum evet sukurler olsunki ihtiycaim yok 1 aydir agladinz o parayi dolandirici olsam bahsis birakmam bide benim gibi bi insana soktayim gercekten iyilikten maraz dogar derler simdi o siteyle gorusup paranizi bana iade ettiginizi yaziyosunuz ya burada ispat isteyip yazili bana yatmadigina dair gorusucem ve burada bana dolandirici deyip iftira attiginiz icin sizi mahkemeye vericem.sitenin yazisinida burada paylasicam kopyalayip.allah sizin gibi kotu niyetli insanlardan korusun.ben gercekten inanamiyorum ya ben ve senin 100 lirani dolandirmak heamann aman siz cok tehlikelisin.
Ko
koyu seri diye kandırıyor arkadaşlar.beni dolandırdı bu şekilde hira24 adlı kullnıcı
Lutfen okuyun ne diyo para aliciya yani habibe ramazan adli kullanici olan bu sahsa iade edilmistir simdi kim tokada cikmis siz kararini verin arkadaslar!
Ceren hanım.ben Yaşadığım bi olayı anlattım.saçmasapan diye nitelendirmek size düşmez..koyu renk diye satmaya elinden çıkarmaya çakışma sebebi Çiğ açık durması bilmeden yorum yapmayınHira_2014 adlı kullanıcıyı tanıyorum, asla böyle hakaretleri hakedecek bir insan değil. lenslerinin koyu seri geldiğine, gözünde nasıl durduğuna bizzat şahidim. Zaten açık renk duran bir lens arıyordu ve nc cristali ben ona tavsiye ettim gözümde duruşunu da beğenip sipariş verdi, fakat Arzu hanım koyu seri göndermiş. O da birçok insan gibi boş yere elinde tutacağına çok uygun bir fiyata elden çıkarmayı denemiş. Saçma sapan ithamlarda bulunup kendinizi küçültmemenizi tavsiye ederim.
sizin gibi bi insan hayatımda görmedim..yazmayın artık.bu ne ahlaksızlık.paramı Alıp.ürünü geri yollamayın.bi de ben mi dolandırıcıyım.seni Ahlaksız. Bi çok yalan attın.mesajlar duruyo.git şikayet et.ben seni süründüren asıl.sinirlerimi bozdun ya.yalan yanlış Paylaşım.insanları bilgilendiriyorum. Ben kandırıldım dikkat edin diye almayın Sak'ın.bayan elindeki Çiğ serileri satmaya çalışıyo dikkat edin bu Hira kullanıcısına!!!Eki Görüntüle 1542980
kimdeymis para size iade edilmis habiberamazan adli kullaniciya iade edilmistir yaziyo yani size nasil bi iftoradir bu burada bana dolandirici yazdiniz bunlarin hepsiyle sizi avukata vericem 100 lira koparmak senin amacin insanlari tokatlamaya cikmisin resmen ASIL DOLANDIRICI KIMMIS GORSUNLER OKUSUNLAR DILAN_89 bakalim kac kisiyi tokatlamaya calisicaksin boyle mahkemede hakime dersin
Arkadaşlar Hira adlı kullanıcıyı solıtica eski seri koyu mel ararken buldum kadınlar kulübünde..ben 2013 yılında Solotica hidrocor mel lens satın almıştım.lensim o kadar doğal duruyorduki..kimse lens OLDUĞUNU anlamıyordu..daha sonra gözümü avutmaya başlayınca lensoptik ten sipariş verip aldım.. Gelen Çiğ yeşil bi seri oldu.meğer solıtica boyamasını değiştirmiş.koyu seri aramaya başladım.hira adlı Kullanıcı elinde koyu seri OLDUĞUNU Çiğ durmadığını rengi koyu diye beğenmediğini söyleyerek sattı.meğer başka yazılarda gördüm ki kendisi de koyu seri arıyormuş.lensin parası tarafıma iade edilmedi.kendisinden şikayetçi oldum.üstelik ürünü de almadım..arzu Hanım'dan hiç alışveriş yapmadım.ama koyu seri gelince haberdar edecek..benim amacım Solotica lenslerin hepsini denemek değil Hanfendi.haddinizi bilin.paylaşımlarınızda hep yok ürünüm koyu geldi satmak istiyorum yazıyorsunuz,Hira adlı Kullanıcı Çiğ duran seriyi elinden Çıkarma Peşinde..benim paramı Aldı.ürünü teslim etmedi.sizde dolandırılmayın diye yazıyorum arkadaşlar..bakın hep lü şekilde yazıyor lensler koyu geldi beğenmedim açık alıcam diye.sakın inanmayın.oysaki elindeki Çiğ açık seri.ne hakaretlere uğradım.günlerce mesaj atarak rahatsız etti.etmediği hakaret laf kalmadı.samın dolandırılmayın .yok paraya ihtiyacım yok bilmem ne evim var arabam var diyerek dolandırıyor..paraya ihtiyacım yok. Diyerek ürünü teslim etmedi.parayı verdiğim halde..ayıp .netten Sak'ın bu şekilde alışveriş yapmayın.bu bana çok iyi bi ders oldu....
sizin gibi bi insan hayatımda görmedim..yazmayın artık.bu ne ahlaksızlık.paramı Alıp.ürünü geri yollamayın.bi de ben mi dolandırıcıyım.seni Ahlaksız. Bi çok yalan attın.mesajlar duruyo.git şikayet et.ben seni süründüren asıl.sinirlerimi bozdun ya.yalan yanlış Paylaşım.insanları bilgilendiriyorum. Ben kandırıldım dikkat edin diye almayın Sak'ın.bayan elindeki Çiğ serileri satmaya çalışıyo dikkat edin bu Hira kullanıcısına!!!
Ve bu para bana yatirilacagi halde siteye mj atip istemiyorum bayana geri yatirin parayi dedim beni hakli bulduklari halde vermesem vermezdim yani buna rahmen acip tsk ederm gunlerce ugrastirdim bebeginin vaktinden caldim giade edicegimi bile soylemedim ki (siteden aide etmeden ince saticiyla konusunuz yaziyo) bide ustune kargo odetiyo ya odemek sorun degil arkadaslr sadece bu tip sahtekarlara kendimi kullandirdigim icin kendime cok kiziyorum.
Eki Görüntüle 1543228 Eki Görüntüle 1543228
Dengesiz okuma yazman yokmu paranin tarfina iade edildigine dair resim cekip ekledim cahil amacin para koparmak milletten burda dumen yapiyosun yazdiklarin seninde kayitli merk etme site bile yazdiklari okuyunca beni hakli buldu ina rahmen iade edin dedin acta gozlerini iyi oku ne diyo para alici tarafa iade edilmistir.ama nerede senin aklin milleti tokatlamaya calisir.ben senin gibi yalan dolan konusmam kanitlarla konusurum seviyeni bilde konus tamam acsan yardim ederiz acim de bu sekilde olmaz.senin nasil biri oldugunu bilen zaten lens bile satmiyo sen dusun artik dolandirici kim