Kontakt Lens solotica hidrocor ocre

Ceren hanım.ben Yaşadığım bi olayı anlattım.saçmasapan diye nitelendirmek size düşmez..koyu renk diye satmaya elinden çıkarmaya çakışma sebebi Çiğ açık durması bilmeden yorum yapmayın

sen gerckten hangi semtin varosusun ya paran iade edilmis gormuyomusun bende degil paran gozlerine lens takicagina doktora git kor gozlu gormuyomusun

2015-05-30 14.38.12.png

evet arkadaslar sitenin bana ilettigi mesaj dilan_89 adli arkadas parayi benim aldigimu dolandirici oldugumu soyluyo ya asil dolandirci kimmis sizde gorun sitenin adini yayinlamadim hepiniz tahmin ediyosunuzdur zaten parayi apdigi halde almadim diyen milleti tokatlamaya calisan bu sahsi hafizaniza kaydedin bircok insana cunku ayni dumeni yapiyo ve en son kurbani bendim ama sert kayaya denk geldi kendisini bana iftira attip aldigi parayi almadigim dedigi icin butun bu kanitlarla dava edicem ugrasicam seninle dolandirici merak etme dilan_89

Ceren hanım.ben Yaşadığım bi olayı anlattım.saçmasapan diye nitelendirmek size düşmez..koyu renk diye satmaya elinden çıkarmaya çakışma sebebi Çiğ açık durması bilmeden yorum yapmayın
2015-05-30 14.38.12.png

evet bakalim daha kac kisiyi dolandirmaya calisicaksn ac gozlerini iyi oku kimdeymis para alip harca sonra almadim parami vermedi salakmi sandin sen beni

Elbette bilmeden yorum yapmıyorum. Mesajı doğru düzgün okuyabilseydiniz anlayabilirdiniz belki diye düşünüyorum. Tekrar anlatayım. Lensleri satın alma sürecinden sonuna kadar hira_2014 ile iletişim halindeydik. Ben açık seri cristal kullanıyorum, o da ben de görüp beğenip Arzu hanımdan sipariş verdi. Fakat lensler eski koyu seriden geldiler. Gözünde gördüm benim şu anda kullandığım renkle alakası olmayan koyu mavi-yeşil arası bir tonda gelmiş. Açık tonda olsaalar elinden niye çıkarmayı düşünsün zaten öyle durmasını istiyordu. Paranızı da size iade ettiğini belgelerle ve gayet net bir şekilde sunmuş. İnsanlara boş yere iftira atmayın, bir şekilde size geri dönecektir en kısa zamanda haksız yere yaptığınız her şeyin karşılığını göreceksiniz.

Elbette bilmeden yorum yapmıyorum. Mesajı doğru düzgün okuyabilseydiniz anlayabilirdiniz belki diye düşünüyorum. Tekrar anlatayım. Lensleri satın alma sürecinden sonuna kadar hira_2014 ile iletişim halindeydik. Ben açık seri cristal kullanıyorum, o da ben de görüp beğenip Arzu hanımdan sipariş verdi. Fakat lensler eski koyu seriden geldiler. Gözünde gördüm benim şu anda kullandığım renkle alakası olmayan koyu mavi-yeşil arası bir tonda gelmiş. Açık tonda olsaalar elinden niye çıkarmayı düşünsün zaten öyle durmasını istiyordu. Paranızı da size iade ettiğini belgelerle ve gayet net bir şekilde sunmuş. İnsanlara boş yere iftira atmayın, bir şekilde size geri dönecektir en kısa zamanda haksız yere yaptığınız her şeyin karşılığını göreceksiniz.

Canim siteyle irtibat kurdum parasi tam 2 hafta once yatmis ve bayanada bilgilendirme mesaji atmislar ama kendisinin niyeti farkli oldugu icin ispatli bi sekilde cevap versemde anlamiyo ozur dilemeyede yuzu olmadigi icin egolarindan dolayi ozurde dilemeyip su ustune cikmaya calisiyo.allaha biraktim ben onu bendeyse parasi hastane param olsun.ama para onda yukaridada sundum zaten oyuzden dilerim ona hastane parasi olur gunahimi aldigi icin.tsk ederim beni ancak bukadar guzel ifade edebilirdin cnm sendende allah razi olsun.sevgiler

ayrıca cesaretinize hayranım. kullanılmış lensleri alıyorsunuz
lens kaç ay kullanılmış,miyadı dolmuş mu. bir kere bile takılsa buda kullanılmış sayılır ayrıca.
kaç kişi takmış çıkarmış,takanın yada takanların gözünde herpes vs gibi rahatsızlık varmı yokmu. göz bu ya. nasıl bu kadar gözünüz kara oluyor anlayamıyorum

X