solcu erkek müslüman kız

"her solcu kendince yasar her musluman da kendince " diyerek hala ayni seyi soyledginin farkndamisin

doğru ifade her solcu kendince yaşar her sağcı kendince olmalıydı!!
ısrarla ve inatla solcu ve müslüman kıyaslaması yapıyorsunuz bu kadar insan yazmış yanlış ifade kullandım afedersiniz demek yerine hala solcu ve müslüman diyorsunuz ..

siz müstakbel eşinizi müslüman olarak görmediğiniz sürece yürümez sizin ilişkiniz.. adamada hayatı zehir etme var git yoluna..

Konu sahibi sevgili misiniz yoksa daha sevgili olmadiniz mi?
Onun ibadetlerini yerine getirmiyor olusu senin icin sorun olur mu?
Eger olursa bence olmaz..

İbadetleri beni ilgilendirmez, bu kişi eşim olsa bile. Kimsenin inandığı şey ile kurduğu ilişki beni ilgilendirmiyor ancak evlilik bir kişilik bir ilişki değil. Bir gün benim yaşam tarzım onu rahatsız eder mi merak ediyorum.

doğru ifade her solcu kendince yaşar her sağcı kendince olmalıydı!!
ısrarla ve inatla solcu ve müslüman kıyaslaması yapıyorsunuz bu kadar insan yazmış yanlış ifade kullandım afedersiniz demek yerine hala solcu ve müslüman diyorsunuz ..

siz müstakbel eşinizi müslüman olarak görmediğiniz sürece yürümez sizin ilişkiniz.. adamada hayatı zehir etme var git yoluna..

ben sağcı değilim, o da gayrimüslim değil, daha ne kadar söylemeliyim?

Şimdi bu durumda 2 secenek var.
Mesela siz veya sevgiliniz düşüncelerinizi devamlı konusmalarınızda belirtmiyorsanız karsınızdakini uyarı boyutuna getirmiyorsanız işi olur neden olmasın.
Ama siz devamlı dini konulardan konusursanız, o devamlı siyaset konusursa sıkılıp sorun yaşayabilirsiniz.
Benim sırf konusmalarından bunaldıgım için görüşmediğim akrabalarım var.
Doğru duzgun sohbet edilmiyor her laflarında dini bişeylere baglıyorlar buda bana ters.
Yani işin özü dışa yansıtmanızla alakalı.

Konu sahibi sevgili misiniz yoksa daha sevgili olmadiniz mi?
Onun ibadetlerini yerine getirmiyor olusu senin icin sorun olur mu?
Eger olursa bence olmaz..

anladıgım kadarıyla sorun olarak görmüyor, asıl derdi siyasi düşüncesi.
yoksa "sevdigim kişi de müslüman ama ibadetlerini yerine getirmiyor, düşünceleriniz neler, böyle evliligi olan var mı" diye konu açardı.
dolaysıyıla konusahibinin önceliklerinin cok daha farklı oldugunu düşünüyorum.

hatta özellikle bugunde sag-sol, musluman-gayrimuslim ayrımları üzerinden tartışma yaratma amacı taşıyorsa hiç şaşırmam...
zira derdi "sevgi"den çok uzak bir duygusuzlukla yazılmıs geliyor bana.

Şimdi bu durumda 2 secenek var.
Mesela siz veya sevgiliniz düşüncelerinizi devamlı konusmalarınızda belirtmiyorsanız karsınızdakini uyarı boyutuna getirmiyorsanız işi olur neden olmasın.
Ama siz devamlı dini konulardan konusursanız, o devamlı siyaset konusursa sıkılıp sorun yaşayabilirsiniz.
Benim sırf konusmalarından bunaldıgım için görüşmediğim akrabalarım var.
Doğru duzgun sohbet edilmiyor her laflarında dini bişeylere baglıyorlar buda bana ters.
Yani işin özü dışa yansıtmanızla alakalı.

Dini konuları konuşmaktan uzak duruyorum, kendimce yaşıyorum. Tebliğ modunda değilim anlayacağınız. Kimseye dini vaazlar verme derdinde değilim.

ben sağcı değilim, o da gayrimüslim değil, daha ne kadar söylemeliyim?

arkadaşım o zaman kullanman gereken ifade şu olmalıydı ben günlük ibadetlerimi yerine getiren biriyim ama o değil acaba bu ilerde sorun olur mu? vs. gibi birşeyler..

başlığınızdan cümle kk nın anladığı solcular müslüman değildir oldu ..

Şaka mısınız siz. Solcu olunca müslüman olmuyor mu insan 21. Yüzyıldayız farkında mısınız bu kadar cahilliğe pesss pess!!
mesajınızı KİB ledim umarım arkadaşlar gerekeni yapar.
bu kadar hakarete de ben den PESS

X