solcu erkek müslüman kız

bağdaştıramadım ama anladım. durum belli. ülkenin anası ağlamış. dini partiyle karıştırmış insanlar sene 2015 kuranı kerim küçücük cihazlarda bile dinlenebilir teknolojiye ulaştı. biz hala kavram kargaşasındayız. bence sen vikipediden solcuyla müslümanı yaz bir kağıda bak bakalım farklılıklar neymiş

Siz bu kafadaysaniz, sizinki yurumez.

O degil de solcu erkegin bu guzide dusuncelerinizden haberi var mi? Varsa zaten dimdirek kacar, evlilik niyeti olamaz.[/QUOTE
Fr. Kafka cok hakli sizin günlük ibadetlerinizi yapiyor olmaniz sizi müstakbel esinizden daha iyi bir müslüman yapmaz, herkesin kalbini Allah bilir, kendinizi ondan üstün görmeniz bile bir sorun. Sorunuzla ilgili yorumum ise bence bu tavirla bu evlilik biraz zor, muhtemelen siz ondan sizin gibi ibadet etmesini beklersiniz, ya da o sizin daha farkli bir bakisla ibadet etmenizi isteyebilir, arada büyük bir ask varsa orta yol bulunur, ha yoksa biraz zor olur diye düsünüyorum.

ben ondan üstün değilim, nereden çıkardınız!
ondan ibadet etmesini beklemiyorum tabiki de.

Kızlar, solcu erkek denilince hanginizin aklında sadece bir ideal solcu erkek tipi canlanıyor? Müslüman kız denilince hanginizin aklında bir ideal müslüman kız tipi canlanıyor merak ediyorum. Böyle bir tip yok. Her solcu kendince yaşar, her müslüman da kendince.

Bu kişilerden biri siyasi görüşünün etkisinde ve seküler(haklısınızı seküler olduğunu eklemeliydim konuyu açarken) bir hayatı tercih etmiş, diğeri ise dini inancını merkeze almış. Bu kadar basit.

Soruyu sacma bir sekilde sormussunuz.evet ibadetini surekli yapan biriyle bu konu ikinci planda olan insan sorun yasar.cevremde basta saygi duyuyoruz diye yapilan evliliklerin boyle bittigni gordum.en sonuncu kavgalara ramazan da oldu biri isten gelince yemek yeyip gece uyanmam ben tutmuyorum nasilsa dedi.ordan buyudu kavgalari.sonra cocuk oldu cocugu arada mahvettiler.o basta biz cok saygiliyiz evlencez diyen insanlarin zamanla birbrlerni tolere edemedikleri de oluyor.

SiZin müslüman sınıfına koymadıgınız bir solcu ve müslüman dediğiniZ sanırım sağ görüşlü demeye calıstınıZ insan anlasabılır evet. Yeterki insan olsunlar. Yeterki müslümanım diye hırsızlıgın yolsuzlugun arkasına sıgınmasınlar. Hı kendiniz için soruyosanız siz sağcıyı solcuyu müslim ve gayrimüslim olarak ayıran beyninizle sanırım asla mutlu olamaz biyere varamaZ yanınızdakinide dibe çekersiniz. İbretliksiniZ! Ps. Solcu ve elhamdulillah muslumanım, kul hakkı yemem, adaleete önem veririm, insanları ayırmam. Darısı siZe:KK66:

O size bağlı bisey canim anlasip anlasamayacaginiz eski erkek arkadasimda solcuydu ve dini inanclari yok gibiydi ve ben kapali namaz kilan biriyim.ne o bunu sorun yapardi ne ben onun o halini sonucta saygi duyduktan sonra hic birswy olmaz ikinizde kocaman insanlarsiniz o birbirinizi oldugunuz gibi kavul etceksiniz yada ayrilacaksiniz

Sağcılar sanki hep oruçlu başta benim ailemdekiler kaynin eltim sağ görüşlü fakat tutmuyolar herkesin kendi bileceği bişey ibadette kabahatte gizli olani makbuldür

O size bağlı bisey canim anlasip anlasamayacaginiz eski erkek arkadasimda solcuydu ve dini inanclari yok gibiydi ve ben kapali namaz kilan biriyim.ne o bunu sorun yapardi ne ben onun o halini sonucta saygi duyduktan sonra hic birswy olmaz ikinizde kocaman insanlarsiniz o birbirinizi oldugunuz gibi kavul etceksiniz yada ayrilacaksiniz
sol düşünceye daha yakınım,namazda kılarım oruçta tutarım,her gün dua ederim allaha şükür..:KK51:

X