• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş Kremleri Solaryum Tecrübesi Olanlarin Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi hgchtlaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneş kremleri, bronzlaşma
Bende solaryuma girmeyi düşünüyorum ve beyaz tenliyim.. Daha önce hiç girmedim. Kızarmaktan ve acımasından korkuyorum.. Seansların sürelerini nasıl ayarlamam gerekiyor , 5 dk ile mi başlayalım yoksa 7 , 10 dk iyi midir ? Birde solaryumda güneş ürünü kullanmamak gerektiğini okudum , onun yerine aktardan kakou yağı buğday havuç yağı vs kullanabili miyiz ? Bunlar da sakıncalı mıdır acaba ? Mesela kakou yağı güneşte süper bronzlaştırıyor. Solaryumda da kullanmak istiyorum kullanabilir miyim ?

canım bugün 8.seansıma girdim anca karardım yani ama dusa girdim yine eski rengime dönüorm boşu boşuna yani yaramadı bana =) 10 dakkayla başla. 2.seansta da 10 3 den sonra 15 ve krem falan sürmeyin girerken hiçb işey sürmeyin iz yapıo çnkü.

arkadaşlar bu sorumun cevabını verebılecek kımse var mı

canım bunun aayaktası yatarkeni yok hepsi de aynı işlevi görüyo sadece tabut gibi olana girmekten korkanlar için ayaktaki makine var =) 5 6 seans gir görürsn naasıl yandıgını

canımv korkma aynısı bende de oluo bazen cok fazla güneslenp solaryuma gırınce oyle cabuk atılmıyo cılttekı renk =) amaa yıkandıkca gecer merak etme kese falan da yapmanıa onerırım benm oyle acılıo rengım peelıng yuuzune yap haftada bı kez. keseyide haftada iki kez yap görceksn rengının acldıgını

canım yanıtladıgın ıcın cok tesekkur ederım .
vucut ıcın ve yuz ıcın nasıl kese kullanıyorsun ?
bır de yuzune hangı peelıngı uyguluyorsun?
cnm sen vucudun ıcın scrub fılan kullanıyor musun ?
vucudum ıcın de hamama gıtmeyı dusunuyorum .
ıyıce keselesınler benı de rengım belkı acılır :43:

Son düzenleme:
canım yanıtladıgın ıcın cok tesekkur ederım .
vucut ıcın ve yuz ıcın nasıl kese kullanıyorsun ?
bır de yuzune hangı peelıngı uyguluyorsun?
cnm sen vucudun ıcın scrub fılan kullanıyor musun ?
vucudum ıcın de hamama gıtmeyı dusunuyorum .
ıyıce keselesınler benı de rengım belkı acılır :43:

aynen canım hamama git onların attıgı keseyle zaten renginin açıldıgını görürsn =) benim cildime kullandıgım peeling diadermine canım. dışarı cıktıgında da yüzüne koruma faktörlü kremleri kullan ki yanmayaasın artık rengın degısmesın .

aynen canım hamama git onların attıgı keseyle zaten renginin açıldıgını görürsn =) benim cildime kullandıgım peeling diadermine canım. dışarı cıktıgında da yüzüne koruma faktörlü kremleri kullan ki yanmayaasın artık rengın degısmesın .

çok saol cnm:16:

yarin solaryuma gidicem ama kararsizim,bir terslik olur diye:17: cenemde koyu bir leke var.gecmiyor bir türlü.3 yildir günes fayda etmiyor,kararamiyorum hic.belki solaryum iyi gelir diye düsündüm.ama ya tersi olursa kötü bir sonuc cikarsa diye korkuyorum acikcasi.cildim biraz hassas.az bi makyaj yapinca yüzüm yaniyor..napmaliyim?önerdiginiz bisi varmi?:50:

bugün solaryuma girdim.hayatımda bir ilkt bu çok şey bekleyerek girdim 8 dk durdum ve hiç bi değişiklik olmadı tenimde..inşalah bi kaç seans sonra farkedilecek kadar bronzlaşırım..

kaç seans sonra etkisi gözlemlenyor??:37:

ya bende kapalı alan fobısı var satenn yatarak daada kotu olur hem bı kerede bısı olcagını sanmıorum bı kere gırım probblem olursa bır daa gırmem yorumun ıcın cok tesekkur edıorum bilinçli gitmek daa ii cunku ((:

aynen bende çok dusnuyorum girmek için deniyecğim ama kapalı alanda duramam çok iyi bır pylaşım olmş..

kızlar birde tecrübeli arkdslara sormak istiyorum ben cilt bakımı yaptırdım bundan sonra solaryuma girilirmi? yüzümde bır sorun olmaz umarım.epilasyondan sonra girilemeyeceğini biliyorum bu bakımdan sonrada girilmeyebilir dendi de bana bu konuda bir fikriniz varmı?

ara ara bende giriyorum solaryuma girmeden önce bisey sürmemen gerekiyor ciktiktan sonrada dus yaptiktan sonra nemlendirici sürmen gerek cünkü vucudu cok kurutuyor hatta bende cok kasinti yapmisti doktora gittim oda nemlendirici önerdi ve simdi kasinti felan kalmadi ayrica da fazla SIK girmek iyi degil ben iki haftaya bir giriyorum ben bugday tenliyim ama vucudum yüzüme göre birazdaha beyaz ve simdi inan vucudum cok güzel oldu üstelikde en düsügüne giriyorum

canım bende buğday tenliyim hıc girmedim solaryuma normalde zaten guneşlendğimde de hemen koyulaşabilen bir tenim var.ılk seansta 8dakika ile başlasam nasıl olur benimde yüzüm biraz beyaz çünkü seninkisi gibi ne önerirsin?

canım bende buğday tenliyim hıc girmedim solaryuma normalde zaten guneşlendğimde de hemen koyulaşabilen bir tenim var.ılk seansta 8dakika ile başlasam nasıl olur benimde yüzüm biraz beyaz çünkü seninkisi gibi ne önerirsin?

neden acaba paylaşım yok kızlar lütfen bilgilerimizi paylaşalımm:((

izmir kARŞIYAKA DA solaryuma girebileceğim güvenilir bir yer arıyorum. hep alsancak taraflarında var :(((((

ben bemmmbeyaz tenli bi kızdım ama bildğinz beyaz ve nefret edyodum çünkü çok dikkat çekyodu :( takıntı bu bende bildğnz, tatlden sonra solaryuma girmeye basladım , o beyazlıktan eser kalmadı. en öenmli olan sey düzenli bi şeklde girmek işte 3-4 seans girdn baktın rengn kırıldı artık ara werym deme yoksa açılırsın tekrar grdgnde bi işe yaramaz yani şunu demeye çalışıyorum başa dönmüş olursun, ben tatilimde eksk etmyorum solaryumuda ve artık rengm oturdu açılmıyo tabi kremler falanda kullandım koruyucu kalıcılığını arttrsn die. cok mutluyum açıkçası böle bde solaryum fobisi olanlarıda aklım almıo benm grdğim yerde kapak tamamen kapanmıyo, o beyazlık eskidddeee çççookk eskide kaldııı :))) inan kendni cok daha iyi hssediceksn ben bi zararını görmedm, şunuda belrtym bunu hastalık haline getrme sakın, o ben solaryumdan çıktım die bagıran tenlerden nefret edyorum kapkara , en iyisi doğal durması hemde o kadarı zararlı ya ve bence çok çirkin, bi sorun olursa yanıtlarım canm ben uzun zamandır gryorum

ya benm önceki halmi hörsenz bu kız hayatta bronzlaşaaamaz derdnz :D

eskişehirde solaryuma girenler var mı ? önerebileceğinz yerler var mı ?

arkadaşlar ataköy bakırköy civarında solaryuma girilebilecek bir yer önerisi olan var mı?
kaliteli olması çok önemli diye duydum, ilk kez giricem ve dikey sanırım daha iyiymiş?
yardım bekliyorum kızlar!!

kızlar ben 2.defa girdim, ilki 5 dakka hiç etki göstermedi, bugün de 10 dakka girdim çok beyazım o yüzden 10 dk tuttular, şuan bayaa kızarmış haldeyim ama acı yok. yatarak girdim 2-3 güne düzelir miyim cumartesi yada pazar tekrar gidicem..

arkadaşlar merhaba,
temmuz ortasında düğünüm var buğday tenliyim düğüne kadar tatile vs gitmeye vaktim yok yanmak için..
3 sene önce mezuniyetimde solaryuma girmiştim 7-8 seans ama çok yanmamıştım ve çıplak girdiğim halde göğüs kafesim diğer yerlere oranla biraz daha kızarmıştı.ayakta girmiştim makineye..eşit yanmak istiyorum alaca bulaca olursam düğün arefesinde mahvolurum...eşit yanmak için ne yapmak gerekiyor?biraz tenim koyulsum istiyorum.çok kara da olmak istemiyorum.

Tek bir bedene ait olsa bile cilt esit olarak yanmiyor maalesef ve gogus bolgesi en zor yann kisimdir genellikle. Bence bu dengelemeyi gogus bolgenize ve az yanan kisimlara solarium kremi surerek yapabilirsiniz. Ayrica guneslenmede de oldugu gibi uzun sureli ve sik sik girilen solarium cildinuzde kaluci izler birakabilir. Dolayisiyla haftada 1 defa olmak uzere 6- en fazla 9 dk.ayakra solariumun faydasini gorursunyz

bugün üst üste toplam 24 dakika yatay giricem çok heyecanlıyım 12inci seansım ama bacaklarım hala beyaz geliyo geçen yaz daha karaydım yahuu :( 2 yazdır alıyorum paket tatile gitme şansım yok solaryumda yanıyorum

Back