- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi hgchtlaq
kizlar sizinle deneyimimi paylasmak istiyorum. ben 2 kere 20 ser dkdan solaryuma girdim ama hep yüzümü havlu ile kapiyordum cünkü hafif cillerim var daha önce bir kere girmistim sanki koyulasmislar gibi gelmisti o yüzden yüzümü kapatiyordum 3. girisimde orda calisan bayanlar yüzümü acmami lekelerin gecici oldugunu ilk basta olur ama 2-3 kerede cok hos bir cildin olur dediler neysee ddikleri gibi yaptim girdim yine 20 dk ciktim aynaya bi baktim allahimmmmm yüzüm lekeden gözükmüyor kipkizarik olmusum birde o kadar sinirlendim ki orda o kizlari yolacaktim az kalsin aynay abaktikca gözlerim doluyor kizlar diyor hala gecer falan ama onlarda korktular hic böyle birsey olmamisti dedi sonra biri...direk ordan cikip dr gittim dr dan birde azar yedim 2 haftada bir gitmeliymisim ve koruyucu kullanmaliymisim hatta hic gitmemeliymisim pigment lekeleri olusmus yüzümde bana bi krem verdi 4-5 gün kullanmami önerdi gecmzese tekrar gelmemi söyledi düzenli bir sekilde kullandim lekeler bayagi gecti ama yinede dudak üstünde ve alnimda var simdi onlari yok etmekle ugrasiyorum...bu arada ben yine uslanmadim solaryuma yine giriyorum ama cok sik degil ayrica yüzüme 2 kat havlu örtüyorum benim gibi yüzü kirmizi olan arkadaslara önerim yüzünüzü koruyup girin
yüzüne havlu örtup de solaryuma gırmek nasıl oluyor
yahu hıc bırsey anlamadım .vucudunuz kararıyor yuzunuz
beyaz kalıyor eşit olmayan bır bronzluk olusur .
dekolte gıydıgınız de tum vucut kararmıs ama surat nur gibi beyaz
ee o goruntuyle sız nasıl dolasıyorsunuz
ben bundan bırsey anlamadım ,ılk defa boyle bırsey duydum