• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş Kremleri Solaryum Tecrübesi Olanlarin Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi hgchtlaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneş kremleri, bronzlaşma
kizlar sizinle deneyimimi paylasmak istiyorum. ben 2 kere 20 ser dkdan solaryuma girdim ama hep yüzümü havlu ile kapiyordum cünkü hafif cillerim var daha önce bir kere girmistim sanki koyulasmislar gibi gelmisti o yüzden yüzümü kapatiyordum 3. girisimde orda calisan bayanlar yüzümü acmami lekelerin gecici oldugunu ilk basta olur ama 2-3 kerede cok hos bir cildin olur dediler neysee ddikleri gibi yaptim girdim yine 20 dk ciktim aynaya bi baktim allahimmmmm:14::14: yüzüm lekeden gözükmüyor kipkizarik olmusum birde o kadar sinirlendim ki orda o kizlari yolacaktim az kalsin:57: aynay abaktikca gözlerim doluyor kizlar diyor hala gecer falan ama onlarda korktular hic böyle birsey olmamisti dedi sonra biri...direk ordan cikip dr gittim dr dan birde azar yedim 2 haftada bir gitmeliymisim ve koruyucu kullanmaliymisim hatta hic gitmemeliymisim pigment lekeleri olusmus yüzümde bana bi krem verdi 4-5 gün kullanmami önerdi gecmzese tekrar gelmemi söyledi düzenli bir sekilde kullandim lekeler bayagi gecti ama yinede dudak üstünde ve alnimda var simdi onlari yok etmekle ugrasiyorum...bu arada ben yine uslanmadim solaryuma yine giriyorum ama cok sik degil ayrica yüzüme 2 kat havlu örtüyorum:1: benim gibi yüzü kirmizi olan arkadaslara önerim yüzünüzü koruyup girin

yüzüne havlu örtup de solaryuma gırmek nasıl oluyor

yahu hıc bırsey anlamadım .vucudunuz kararıyor yuzunuz

beyaz kalıyor :53: eşit olmayan bır bronzluk olusur .

dekolte gıydıgınız de tum vucut kararmıs ama surat nur gibi beyaz :27:

ee o goruntuyle sız nasıl dolasıyorsunuz

ben bundan bırsey anlamadım ,ılk defa boyle bırsey duydum:1:

kızlar solaryuma artık gırmeyecegım gırmeyecegım dedım

hatta uc dort sayfa geri de gırmek ıstemeyısımın sebebını de

belırtmıstım ama ,kendımı tutamıyorum valla yine gırecegım :1:

ancak benım sormak istedıgım bırsey var ;

bebe yagı surup de solaryuma gıren var mı ?

ben genel de bebe yagını solaryumun hemen ardından surerım .

hem nemlendırsın hem de o yanık kokusunu uzerımden alsın dıye .

malum solaryuma gırerken satılan tek kullanımlık krem ve makınenın

kokusuyla uzerımız de yanık gıbı leş bı koku kalıyor .

yazın ortasında da eve gıdene kadar cekılmıyor o koku .

o kokuya bebe yagı bırebır valla :)

fakat duydum kı ; solaryuma bebe yagı surup gırenler de varmıs ,daha ıyı bronzluk

saglıyormus .oyle duydum .bu ne kadar dogru ? kullanan var mı ?

eger gercek ıse ben de bebe yagı surup gırmeyı dusunuyorum .

bosu bosuna bı de tek kullanımlık kreme para vermıyım:1:

Son düzenleme:
Ben aşırı beyaz tenliyim. Solaryuma girmek istiyorum ama nasıl başlamalıyım. Çalışıyorum birde kıpkırmızı gidemem işe. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Daha önce hiç girmedim. Neler yapmam gerektiğini detaylı bir şekilde söylerseniz sevinirim.

selammmm herkese

23 Ay sonra düğünüm var ve bu yüzden biraz olsun bronzlaşıp daha güzel bi ten istiyorum fakat bildiğim biyer yok. Anadolu Yakasında tavsiye edeceğiniz bi, yer varmı ?
Bide nişanlım biraqz mutasıp biridir.O açıdan da tavsiye edeceğiniz bi yer varmıı acilll lütfen 2 ayım kaldı

Ben aşırı beyaz tenliyim. Solaryuma girmek istiyorum ama nasıl başlamalıyım. Çalışıyorum birde kıpkırmızı gidemem işe. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Daha önce hiç girmedim. Neler yapmam gerektiğini detaylı bir şekilde söylerseniz sevinirim.

canım beyaz tenlı ısen ılk seansın 5 dakıka olmalı .zaten saglıklı ortamlar,sen 10 dakıka gırcem desen bıle kabul etmıyorlar.

dedıgım gıbı ılk seansın 5 dakıka yap .2.seansın 7 dakıka olsun .3.seansın 10 dakıka

4.seansın 15 dakıka 5.seansın ıster 15 ıster 20 dakıka yaparsın .

vucudun ılk 3 seans da alıstıktıkdan sonra kademe yukseltebılırsın .

5-6 seans bu sekıl de yeter .1 gun ara ıle gırersın .

ıstedıgın kıvama geldıgınde de ıkı hafta da bı korumak amaclı gırersın .

solaryuma ılk 2 seansını mutlaka dıkey olarak tercıh et .yataylar cok kuvvetlı makınler

ve vucut ısıya cok daha yakın oldugu ıcın ,ılk yatay olarak gırersen eger vucudun sızlayabılır .

bı de sırt yatay da cok terlıyor .ısı da yattıgın ıcın .ter bırıken yere de ısı bıraz zor temas edıyor

halıyle esıt bronzluk olmuyor .ama dıkeyde de soyle durum var ; bacaklar yanmıyor malesef .

daha cok ust beden yanıyor .o yuzden canım sen ılk 2 veya 3 seansını dıkey yap .

sonra kı seanslarını yataya gecıs yap .

solaryuma gırmeden once guzel dus al kı lekelenmen olmasın .solaryumun hemen ardından

bebe yagı sur kı vucudun nemlensın .ama hemen sakın yıkanma .soyle aradan 5-6 saat

gecsın oyle yıkan .solaryuma gırerken orada ucretlı olarak tek kullanımlık krem verıyorlar

hem bronzlasmanı hızlandırmak hem de korumak amaclı oluyor .onlardan her seansa gırerken

tek kullanımlık alırsın .bazıları bebe yagı surup de gırıyor ama ,leke yaptıgını duydum .

ben de bebe yagı dusundum her seansa krem parası vermıyım dıye :) ama rısk almaya

gerek yok .solaryum da fanı da acıtrmayı unutma .ısının esıt olarak dagılmasını saglar .

bazı merkez de makıneyı gorevlıler calıstıyor ,sen ustunu gıyınıp hazır oldukdan sonra kapına

vuruyorlar hazırım dedıkten sonra calısıtırıyorlar .bazı yerlerde de kendın calıstırıyorsun .

yonlendırıyor onlar zaten .sen yıne sorarsın,sız mı ben mı calıstıracagım dıye .

odana kımse gırmıyor kapını kılıtlersın .o yuzden ıstersen cıplak da gırebılırsın .

ben tamamen cıplak gırmeyı onerırım .cunku ; ıc camasır ızı ız yapıyor ve gecmıyor malesef :(

ben tangayla gırmıstım ama popm da ız yaptı malesef :( hala durur o ızler gecmedı :(

merak ettıgın baska bırsey varsa canım ; yardımcı olurum :34:

Son düzenleme:
beb yağı sürüyorum girerken.acayip yakıyor :) fakat çok terletiyor.

canım beyaz tenlı ısen ılk seansın 5 dakıka olmalı .zaten saglıklı ortamlar,sen 10 dakıka gırcem desen bıle kabul etmıyorlar.

dedıgım gıbı ılk seansın 5 dakıka yap .2.seansın 7 dakıka olsun .3.seansın 10 dakıka

4.seansın 15 dakıka 5.seansın ıster 15 ıster 20 dakıka yaparsın .

vucudun ılk 3 seans da alıstıktıkdan sonra kademe yukseltebılırsın .

5-6 seans bu sekıl de yeter .1 gun ara ıle gırersın .

ıstedıgın kıvama geldıgınde de ıkı hafta da bı korumak amaclı gırersın .

solaryuma ılk 2 seansını mutlaka dıkey olarak tercıh et .yataylar cok kuvvetlı makınler

ve vucut ısıya cok daha yakın oldugu ıcın ,ılk yatay olarak gırersen eger vucudun sızlayabılır .

bı de sırt yatay da cok terlıyor .ısı da yattıgın ıcın .ter bırıken yere de ısı bıraz zor temas edıyor

halıyle esıt bronzluk olmuyor .ama dıkeyde de soyle durum var ; bacaklar yanmıyor malesef .

daha cok ust beden yanıyor .o yuzden canım sen ılk 2 veya 3 seansını dıkey yap .

sonra kı seanslarını yataya gecıs yap .

solaryuma gırmeden once guzel dus al kı lekelenmen olmasın .solaryumun hemen ardından

bebe yagı sur kı vucudun nemlensın .ama hemen sakın yıkanma .soyle aradan 5-6 saat

gecsın oyle yıkan .solaryuma gırerken orada ucretlı olarak tek kullanımlık krem verıyorlar

hem bronzlasmanı hızlandırmak hem de korumak amaclı oluyor .onlardan her seansa gırerken

tek kullanımlık alırsın .bazıları bebe yagı surup de gırıyor ama ,leke yaptıgını duydum .

ben de bebe yagı dusundum her seansa krem parası vermıyım dıye :) ama rısk almaya

gerek yok .solaryum da fanı da acıtrmayı unutma .ısının esıt olarak dagılmasını saglar .

bazı merkez de makıneyı gorevlıler calıstıyor ,sen ustunu gıyınıp hazır oldukdan sonra kapına

vuruyorlar hazırım dedıkten sonra calısıtırıyorlar .bazı yerlerde de kendın calıstırıyorsun .

yonlendırıyor onlar zaten .sen yıne sorarsın,sız mı ben mı calıstıracagım dıye .

odana kımse gırmıyor kapını kılıtlersın .o yuzden ıstersen cıplak da gırebılırsın .

ben tamamen cıplak gırmeyı onerırım .cunku ; ıc camasır ızı ız yapıyor ve gecmıyor malesef :(

ben tangayla gırmıstım ama popm da ız yaptı malesef :( hala durur o ızler gecmedı :(

merak ettıgın baska bırsey varsa canım ; yardımcı olurum :34:

Çok teşekkür ederim cnm bilgilendirdiğin için. Çok kızarır mıyım aceba ilk seansta?

Çok teşekkür ederim cnm bilgilendirdiğin için. Çok kızarır mıyım aceba ilk seansta?

5 dakıkalık seans da cıddı bı kızarma olmuyor .

sadece hanı boyle tatlı talı bı pembelık olur da ınsanın

yuzu canlı taze gorunur yaa,oyle bı goruntu oluyor

ben o goruntuyu cok sevıyorum .keske hıc gecmese ama

ertesı gune kalmıyor:(

beb yağı sürüyorum girerken.acayip yakıyor :) fakat çok terletiyor.

canım bebe yagı senın ılk denemen mı yoksa daha once de kullandın mı ?

ben de cok kullanmak ıstıyorum -tek kullanımlık pakete haybıye para vermek

zoruma gıdıyor .10 tl az buz da degıl kı .

ama bebe yagının leke yaptıgını ve kalıcı bronzluk saglamadıgını duymustum

ne kadar dogru bılmıyorum .eger daha once de bebe yagıyla cok gırdıysen bılırsın sen

nasıl duyduklarım gıbı mı yoksa tam tersı mı ?

kızlar ben de sıze bırsey soracagım ; bılenler yardımcı olsun lutfen

kızlar ben solaryum oncesı yani 4 gun once etek gıymem lazımdı

ve agda da hemen yapamayacagım ıcın acıl jıetlemıstım bacaklarımı

ama jılet de ben de cok alerjı yapar ,sureklı kasırım ve sıvılce yaparım .

suan sıvılcelı sıvılcelı oldu bacaklarım ,ve bazı tuyler tek tuk cıktı :52:

sımdı agda da yapamam kı tuyler tam cıkmadı ,jılet de surmek hıc ıstemıyorum

alerjı yapıyor cunku .acaba dıyorum kı o tek tuk tuyler bacaklarımı yakarken

benek benek goruntu yapar mı :44:

canım bebe yagı senın ılk denemen mı yoksa daha once de kullandın mı ?

ben de cok kullanmak ıstıyorum -tek kullanımlık pakete haybıye para vermek

zoruma gıdıyor .10 tl az buz da degıl kı .

ama bebe yagının leke yaptıgını ve kalıcı bronzluk saglamadıgını duymustum

ne kadar dogru bılmıyorum .eger daha once de bebe yagıyla cok gırdıysen bılırsın sen

nasıl duyduklarım gıbı mı yoksa tam tersı mı ?

kullandım.hep kullanırım ve kalıcı bronzluk sağlıyor açıkcası.2 haftadır girmiyorum hala açılmadım.Leke de olmadı.siz bilirsiniz.1 kere deneyin görün diyorum.

Aman hanımlar sakın ha,cilt kanseri riski var işin ucunda,aslında riski değil garantisi diyelim daha yerinde olur :20:

merhaba arkadaşlar

Dün ilkkez girdim solaryuma yatarak girdim biraz korktum ama :34: nişanlım vardı yanımda yani zaten o olmadan girmemm :50: onun verdiği güvenle girdim açıkcası herhangi bi acı ve sızı söz konusu değil bakalımmm neler olacak güzel bi bronzluk istiyorumm :16:

Merhaba kızlar İnternetten solaryum paketi aldım Dün ilk seansıma girdim 7 dk ama hiç bişi sürmedim .. yanımda götürdüğüm kendi kremlerim normal denizde kullanılan cinstendi ve ordaki kadında bunları kullanmamamı söyledi aranızda tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilirmi ? piyasada kendim alıp kullanabileceğim bir solaryum kremi varmı yoksa direk ordaki kadının sattıklarındanmı almalıyım ? . ne tavsiye edersiniz?

Merhaba kızlar İnternetten solaryum paketi aldım Dün ilk seansıma girdim 7 dk ama hiç bişi sürmedim .. yanımda götürdüğüm kendi kremlerim normal denizde kullanılan cinstendi ve ordaki kadında bunları kullanmamamı söyledi aranızda tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilirmi ? piyasada kendim alıp kullanabileceğim bir solaryum kremi varmı yoksa direk ordaki kadının sattıklarındanmı almalıyım ? . ne tavsiye edersiniz?

Merhaba ; bende araştırdım biraz sonra bebek yağının da aynı işlevi gördüğünü öğrendim ,sonra solaryuma girdiğim yere sordum evet dedi oda işe yarıyormuş. Ama duştan sonra zaten bende solaryumdan yaklaşık 2 saat sonra duş alıp, cildimi kurulamadan kullanıyorum.

kızlar ben de sıze bırsey soracagım ; bılenler yardımcı olsun lutfen

kızlar ben solaryum oncesı yani 4 gun once etek gıymem lazımdı

ve agda da hemen yapamayacagım ıcın acıl jıetlemıstım bacaklarımı

ama jılet de ben de cok alerjı yapar ,sureklı kasırım ve sıvılce yaparım .

suan sıvılcelı sıvılcelı oldu bacaklarım ,ve bazı tuyler tek tuk cıktı :52:

sımdı agda da yapamam kı tuyler tam cıkmadı ,jılet de surmek hıc ıstemıyorum

alerjı yapıyor cunku .acaba dıyorum kı o tek tuk tuyler bacaklarımı yakarken

benek benek goruntu yapar mı :44:

kızlar yaa hala soruma cevap alamadım :63:

Son düzenleme:
selammmm herkese

23 Ay sonra düğünüm var ve bu yüzden biraz olsun bronzlaşıp daha güzel bi ten istiyorum fakat bildiğim biyer yok. Anadolu Yakasında tavsiye edeceğiniz bi, yer varmı ?
Bide nişanlım biraqz mutasıp biridir.O açıdan da tavsiye edeceğiniz bi yer varmıı acilll lütfen 2 ayım kaldı

sana yer tavsiye edicektm ama bulmuşsun snrm cnm :)) ben de haftaya ugurkan da baslıcam solaryuma :)) eylülde düğünüm var ve çok beyaz tenliyim :)) hafif bi bronzluk olsn istiyorum :)) bakalım nasıl olcak :))

evet cnm buldum bi yer teşekkür ederimm :34: ilk bende uğurkana gitmeye karar verdim ama ordaki çalışanların saygısızlığı ve umursamazlığı beni vazgeçirdi. Şimdi sunmix diye ümraniye şerifali de sadece solaryum merkezi olan bi yer buldum bakalımmm İnşaallah güzel bi sonuç alırımm :18:

ya giricem giricem diyorum ama korkuyorum o kapak kapanıyor kapkara oluyormus icin bazı makinelerde aralık oluyor bu gitcegim yer tamamen kapanıyor su fobimi yenemedim gittim gircem diye vazgectim herdefasında ya:26:

Back