• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş Kremleri Solaryum Tecrübesi Olanlarin Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi hgchtlaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneş kremleri, bronzlaşma
Lina gittin mi doktora? Neymiş sorun merak ettim :26:

canım doktora gitmedim ama güneşe çıktım bronzlaştırıcı yağ ile 2 gün güneşlendim ve lekeli görünüm kayboldu.ama rengim açılınca nasıl olur bilmiyorum şimdilik düzeldi.teşekkür ederim ilgilendiğin için.

kizlar sizinle deneyimimi paylasmak istiyorum. ben 2 kere 20 ser dkdan solaryuma girdim ama hep yüzümü havlu ile kapiyordum cünkü hafif cillerim var daha önce bir kere girmistim sanki koyulasmislar gibi gelmisti o yüzden yüzümü kapatiyordum 3. girisimde orda calisan bayanlar yüzümü acmami lekelerin gecici oldugunu ilk basta olur ama 2-3 kerede cok hos bir cildin olur dediler neysee ddikleri gibi yaptim girdim yine 20 dk ciktim aynaya bi baktim allahimmmmm:14::14: yüzüm lekeden gözükmüyor kipkizarik olmusum birde o kadar sinirlendim ki orda o kizlari yolacaktim az kalsin:57: aynay abaktikca gözlerim doluyor kizlar diyor hala gecer falan ama onlarda korktular hic böyle birsey olmamisti dedi sonra biri...direk ordan cikip dr gittim dr dan birde azar yedim 2 haftada bir gitmeliymisim ve koruyucu kullanmaliymisim hatta hic gitmemeliymisim pigment lekeleri olusmus yüzümde bana bi krem verdi 4-5 gün kullanmami önerdi gecmzese tekrar gelmemi söyledi düzenli bir sekilde kullandim lekeler bayagi gecti ama yinede dudak üstünde ve alnimda var simdi onlari yok etmekle ugrasiyorum...bu arada ben yine uslanmadim solaryuma yine giriyorum ama cok sik degil ayrica yüzüme 2 kat havlu örtüyorum:1: benim gibi yüzü kirmizi olan arkadaslara önerim yüzünüzü koruyup girin

Bende solaryuma girmeyi düşünüyorum ve beyaz tenliyim.. Daha önce hiç girmedim. Kızarmaktan ve acımasından korkuyorum.. Seansların sürelerini nasıl ayarlamam gerekiyor , 5 dk ile mi başlayalım yoksa 7 , 10 dk iyi midir ? Birde solaryumda güneş ürünü kullanmamak gerektiğini okudum , onun yerine aktardan kakou yağı buğday havuç yağı vs kullanabili miyiz ? Bunlar da sakıncalı mıdır acaba ? Mesela kakou yağı güneşte süper bronzlaştırıyor. Solaryumda da kullanmak istiyorum kullanabilir miyim ?

Bende dün tatilden geldim... Cildimde süper bi bronzluk oldu ama bunu koruyabilmek istiyorum...

Solaryuma giricem bendeeee..:10:

ya ama burda herkes farklı farklı şeyler söylemiş...

kime inancaz yahu..

ben ilk seansta 5 dk girmeyi düşünüyorum...

sonraki seanslarda arttırıcam süreyi..

zaten ordaki çalışanlarda yönledirir ne yapmamız gerektiği konusunda..

kzlar selamm.yrn bende solaryuma gırıcem ayy tırsıyorummm :78: aslında geçen yılda gırmıştım ama ozmnda korkuyodum ztn bı fark yok :9: :18:

merhaba arkadaslar bende 3 kere bir hafta arlikla solaryuma girdim benim hosuma gitti ara ara girmeyi düsünüyorum ayrica benim tenim beyaz degil bugday tenliyim ama vucudum yüzüme göre birazdaha acik renkli simdi vucudum cok güzel oldu ama sirtimin karin bölgesine göre daha fazla bronzlastigini farkettim bunun sebebini bilen varmi ayrica gittigim zaman orda calisan kizada sorucam böyle olan varmi aranizda

kızlar nasıl bır bronzluk oluo esmer tenlerdekı gıbı doğal duruyor mu onu merak edıorum... ben cok beyazım da

ben evlenırken gırmeyı dusunyorum... beyaz tenlıyım cok bıraz rengım kırılır belkı...

Merhaba.. Tatilde tatlı bir bronzluk içindeyken,3 ay sonrası beyazlasma gibi bir sorunum var.. Hep öyle kalmak isterdim ama imkansız gibii.. Bende solaryum düşünüyorum,zararlı olması da düşündürüyor.. Ama okuduğum kadarıyla girenler çok fazla.. Girmeden önce vucudumuza bir şey uygulamalımıyız,çıktıktan sonra evde ne gibi kremler koruyucular kullanmalıyız.. Yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba.. Tatilde tatlı bir bronzluk içindeyken,3 ay sonrası beyazlasma gibi bir sorunum var.. Hep öyle kalmak isterdim ama imkansız gibii.. Bende solaryum düşünüyorum,zararlı olması da düşündürüyor.. Ama okuduğum kadarıyla girenler çok fazla.. Girmeden önce vucudumuza bir şey uygulamalımıyız,çıktıktan sonra evde ne gibi kremler koruyucular kullanmalıyız.. Yardımcı olursanız sevinirim..

ara ara bende giriyorum solaryuma girmeden önce bisey sürmemen gerekiyor ciktiktan sonrada dus yaptiktan sonra nemlendirici sürmen gerek cünkü vucudu cok kurutuyor hatta bende cok kasinti yapmisti doktora gittim oda nemlendirici önerdi ve simdi kasinti felan kalmadi ayrica da fazla SIK girmek iyi degil ben iki haftaya bir giriyorum ben bugday tenliyim ama vucudum yüzüme göre birazdaha beyaz ve simdi inan vucudum cok güzel oldu üstelikde en düsügüne giriyorum

kızlar slm bende haftada bır gırıyordum cıldım cok hassas ve ben dusuk devırlı ama uzun 20 dk olan seanslara gırdım .gozume gunes gozlugu takıyordum goz altlarım kararmasın ve gozum solaryum ısıgından etkılenmesın dıye ayrıca orada satılan rengı cok koyu olan bır bronzlastırıcı (tek kullanımlık)kullanıyordum ,tum vucuduma surdukten sonra 20 dk da kopkoyu oluyordu tenım sıze tavsıyem bu urunlerden bulabılırsenız kullanın .rosman da olur eger solaryumcuda yoksa cun kı almanyada kullanıyordum bunlardan.

bende daha önce bir kaç kez girmiştim tenim çok beyaz olduğu için rahatsız oluyordum tek kullanımlık koruyucu kremlerden vermişlerdi girdiğim yerde hem solaryumdan önce hem sonra sürmüştüm hemen banyo yapmamamı tavsiye etmişlerdi 2 3 saat sonra banyo yapmıştım kendi nemlendiricilerimden sürmüştüm duştan sonra.Daha sonra erkek arkadaşım istemediği için gitmedim merak ettiğin konuları ordaki danışmanlara sorabilirsin onlar daha uzman bu konuda belki sana kremde tavsiye ederler bana etmişlerdi bronzluğu koruyan kremler ama tabi pahalılardı en son 2 yıl önce gitmiştim heralde

genıtal bolgeye lazer yaptırırken gırılırmıkı

lazer epilasyon işleminden sonra zararlı olduğunu duymuştum girilmiyor diye biliyorum bazı hatta bazı yerler yazın bile işlem yapmıyor benim gittiğim kuaför mesela =)=)
ama ben hiç yaptırmadım ama işlem için kullanılan alete göre değişir mutlaka

Ben sadece evlenmeden önce birkaç seans girdim. Ama bir daha asla girmedim girmem de :50: Zaten ayakta girilen makineye girmiştim, yatarak hayatta girmezdim, herkesin yattığı yatarken de terlediği yere girilir mi??? Ama resmen etimden yanık kokusu gelmişti, üstelik sadece 5'er dakikalıktı seanslarım. Göğsümde de 1-2 tane minik leke oluştu. Zaten çok fazla bronzluk meraklısı da değilim ama gelinlik içinde çok beyaz olmamak için girmiştim, bir daha tövbe :19:

Bende dün tatilden geldim... Cildimde süper bi bronzluk oldu ama bunu koruyabilmek istiyorum...

Solaryuma giricem bendeeee..:10:

ya ama burda herkes farklı farklı şeyler söylemiş...

kime inancaz yahu..

ben ilk seansta 5 dk girmeyi düşünüyorum...

sonraki seanslarda arttırıcam süreyi..

zaten ordaki çalışanlarda yönledirir ne yapmamız gerektiği konusunda..

canım ben solaryuma cok fazla girdigim için bilgi vereyim solaryuma ilk kez girecek olaraklarrr 10 dakka girmeleri uygundurrrr 2 günde birrrrr girmeleri gerekecek ilk haftaa.... ilk girdiklerinde 10 dakka kalcaksınız sorakilerde istege göre arttırabilirsiniz. istedginz renkkk tuttugunda ise onu korumak için haftada bir girmelisiniz.... daha iyi bi bronzluk ve kalıcılık için ise zeytinyagı kakao yagı ya da niveanın koruma faktörlü bronzlaştırıcıları etkili..

kızlar ben gectıgımı yaza kadar hıc gırmezdım .tenım bembeyazdı .
gectıgımız yaz bayag solaryuma gırdım.mecburıyetten gırdım cunku;
denızde pılıc gıbı kıarıp 1 hafta acı cekerdım .koruyucu kremler fılan fayda etmezdı .
o yuzden gectıgımız yazın basında 7-8 seans solaryuma gırdım .tatıl de oldukca rahattım.
rahat rahatda guneslendım .hıc sızlamadı bıryerım .pılıc gıbı kızarmadım yanı .
ama sımdı cok pısmanım :43:
keske gırmeseydım .bu solaryum ısı ten rengını degıstırıyor onu farkettım .
bembeyaz olan vucudum sımdı bugday tene dondu .
bunu ayaklarımdan da anlayabılıyorum .solaryum da ayaklarım cok yanmamıstı .
ayaklarımın kenarları bembeyaz bılekten yukarı bugday ama sankı bronz bugday gıbı :43:
nıye boyle oldu ve ben eskı ten rengıme nasıl kavusabılırım ?
lutfen bılgısı olan yanıtlarsa sevırım .

kızlar ben gectıgımı yaza kadar hıc gırmezdım .tenım bembeyazdı .
gectıgımız yaz bayag solaryuma gırdım.mecburıyetten gırdım cunku;
denızde pılıc gıbı kıarıp 1 hafta acı cekerdım .koruyucu kremler fılan fayda etmezdı .
o yuzden gectıgımız yazın basında 7-8 seans solaryuma gırdım .tatıl de oldukca rahattım.
rahat rahatda guneslendım .hıc sızlamadı bıryerım .pılıc gıbı kızarmadım yanı .
ama sımdı cok pısmanım :43:
keske gırmeseydım .bu solaryum ısı ten rengını degıstırıyor onu farkettım .
bembeyaz olan vucudum sımdı bugday tene dondu .
bunu ayaklarımdan da anlayabılıyorum .solaryum da ayaklarım cok yanmamıstı .
ayaklarımın kenarları bembeyaz bılekten yukarı bugday ama sankı bronz bugday gıbı :43:
nıye boyle oldu ve ben eskı ten rengıme nasıl kavusabılırım ?
lutfen bılgısı olan yanıtlarsa sevırım .

canımv korkma aynısı bende de oluo bazen cok fazla güneslenp solaryuma gırınce oyle cabuk atılmıyo cılttekı renk =) amaa yıkandıkca gecer merak etme kese falan da yapmanıa onerırım benm oyle acılıo rengım peelıng yuuzune yap haftada bı kez. keseyide haftada iki kez yap görceksn rengının acldıgını

Back